Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

ja poproszę o dekarza. i o kogoś od kuchni bo czas tylko zmarnowałam na mojego znajomego od kuchni.... i jeszcze kafelkarza szukam i stolarza, który wykona barierki schodów i balkonów i pergolowate takie boki wiaty tarasowej.

dekarz 664901867 powołać się na "panią z Łabędziej w Kościnie " :-)

Dzień dobry

mi ekipa zostawiła mięso keczupy sztućce oraz plamy z kawy na bialym marmurze... ale mnie by było przestrog gdyby człowiek siedział caly dzień nad tymi... niebieskimi ptakami.... uwijamy się coraz bardziej, w szoku jestem, że tyle prostych robótek, a cały dzień odpowiadałam na pytania, normalnie do tej pory nie wiem jak sie nazywam...

ale jakby ktos miał ochotę mi coś doradzic, to dalej szukam drzwi wewnetrznych w przyjaznej cenie a nieco wyższych oraz kuchni...

co do kuchni mogę polecić...

co do kuchni mogę polecić...

Ale macie fajnie... ja dopiero listwy kończące folię kubełkową na fundamencie zakładam ;) Wkurzył mnie za to przedstawiciel firmy, która miała zakładać pompę ciepła, rekuperację i ogrzewanie podłogowe. Sama muszę robić przepusty pod sondy. Kupiłam już rurę. W poniedziałek odbieram otulinę kauczukową.

A Wy o kuchniach... oj marzy mi się ten dylemat :)

Nota bene macie godną polecania firmę od pomp ciepła, rekuperacji, ogrzewania podłogowego i fotowoltaiki?

Mogę za to polecić (ceny zweryfikowane - oszczędziłam ok 1400 zł. :D) miejsce zakupu: styroduru XPS i to 12-tki! i masy dyspersyjnej. Poza tym mam dobrego elektryka, świętego Kierownika Budowy (tak, świętego, gdyby nie ON - zesłany zdecydowanie przez Siły Wyższe, dawno bym z torbami poszła), fachowca od doprowadzenia wody i na razie tyle.

Natomiast z osiągnięć własnych - udaremniłam wyniesienie z budowy 2m3 styroduru (kupionego niby taniej, jednak i tak drogiego jak cholera jasna) :)

Ale macie fajnie...

A Wy o kuchniach... oj marzy mi się ten dylemat :)

Nota bene macie godną polecania firmę od rekuperacji,

to idz już zamawiaj kuchnię... Bo należy przyjąć termin aż 10 tyg od podpisania umowy, a ta sie podpisze dopiero po wizycie i ustaleniu wszystkich drobiazgów. Czyli 3 miesiace trzeba liczyć. a skoro 1 miesiac ustalania szczegółów może zaskutkować ceną nie do zaakceptowania, to już masz niewiele czasu, żeby z każdym studiem w Szczecinie pobujać sie po miesiącu! Ja na dzień dzisiejszy bastuję i zostawiam sobie do wyboru albo castorama albo leroymerlin, no, moze zajrzę do brw ... ale muszę pochwalić panią w agatameble. po pierwsze zasiadłam do ustalania kuchni natychmiast, bez żadnego zapisywania sie do kolejki. sprawnie prędziutko wszystko wnosiła do wizualizacji i wszysciutko natychmiast rozumiała i robiła jak trzeba i miała super pomysły. niebo a ziemia, bo dotychczas miałam stycznosć z Panami... dramat i tragedia. Nie widzę co rysują, nudzę sie a oni tymczasem wszystko rysuja bez uzgodnienia ze mna, choć maja mnie pod nosem, 100 razy gorzej niż ja chciałam. ich ani na sekundę nie można samych przed komputerem zostawic. poza tym sie kłocą i nie przyjmuja do wiadomosci, że ich świezutki autorski pomysł nie przejdzie...:mad:

to idz już zamawiaj kuchnię... Bo należy przyjąć termin aż 10 tyg od podpisania umowy, a ta sie podpisze dopiero po wizycie i ustaleniu wszystkich drobiazgów. Czyli 3 miesiace trzeba liczyć. a skoro 1 miesiac ustalania szczegółów może zaskutkować ceną nie do zaakceptowania, to już masz niewiele czasu, żeby z każdym studiem w Szczecinie pobujać sie po miesiącu! Ja na dzień dzisiejszy bastuję i zostawiam sobie do wyboru albo castorama albo leroymerlin, no, moze zajrzę do brw ... ale muszę pochwalić panią w agatameble. po pierwsze zasiadłam do ustalania kuchni natychmiast, bez żadnego zapisywania sie do kolejki. sprawnie prędziutko wszystko wnosiła do wizualizacji i wszysciutko natychmiast rozumiała i robiła jak trzeba i miała super pomysły. niebo a ziemia, bo dotychczas miałam stycznosć z Panami... dramat i tragedia. Nie widzę co rysują, nudzę sie a oni tymczasem wszystko rysuja bez uzgodnienia ze mna, choć maja mnie pod nosem, 100 razy gorzej niż ja chciałam. ich ani na sekundę nie można samych przed komputerem zostawic. poza tym sie kłocą i nie przyjmuja do wiadomosci, że ich świezutki autorski pomysł nie przejdzie...:mad:

Moja kuchnia jeszcze jest w... powietrzu, gdyż zamykam stan zero :D Zapamiętam Twoje wskazówki i postaram się nie przeżyć dramatu z Panami odkuchniowymi. Sami nie będą ze mną chcieli rozmawiać, upierdliwa jestem ;) Poza tym, zawsze wlepiam oczy w monitor :D