Nasz Domek 20.03.2017 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Witam:Potrzebuję: wykonawcy do ocieplenia poddasza, wszystkie warstwy solidny i rozsądny cenowo.Mogę Polecić dekarza - dachy płaskie, dach nad garażem, tarasy Mogę też polecić kogoś do obróbek blacharskich , chętni niech napiszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz Domek 20.03.2017 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Szukam wykonawcy robót ziemnych , konkurencyjnego cenowo ( poniżej 100 zł/h) Niwelacja terenu po budowie, wywiezienie gruntu.Dołuje, KościnoJest ktoś chętny do przyjęcia humusu z budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semiramida 21.03.2017 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 ja poproszę o dekarza. i o kogoś od kuchni bo czas tylko zmarnowałam na mojego znajomego od kuchni.... i jeszcze kafelkarza szukam i stolarza, który wykona barierki schodów i balkonów i pergolowate takie boki wiaty tarasowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz Domek 22.03.2017 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 ja poproszę o dekarza. i o kogoś od kuchni bo czas tylko zmarnowałam na mojego znajomego od kuchni.... i jeszcze kafelkarza szukam i stolarza, który wykona barierki schodów i balkonów i pergolowate takie boki wiaty tarasowej. dekarz 664901867 powołać się na "panią z Łabędziej w Kościnie " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semiramida 22.03.2017 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 a kto z was wybrał białe fronty kuchenne? z czego wybraliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semiramida 23.03.2017 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 a może komuś tutaj zostało kilka metrów płytki podłogowej najlepiej ciemnej imitującej kamień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.03.2017 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 a kto z was wybrał białe fronty kuchenne? z czego wybraliście? ja mam białe feonty lakierowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.03.2017 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 dekarz 664901867 powołać się na "panią z Łabędziej w Kościnie " Hej,a Ty mieszkasz w tym domu czy jednak sprzedaliście???jak z sasiadem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.03.2017 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 Dzień dobry mi ekipa zostawiła mięso keczupy sztućce oraz plamy z kawy na bialym marmurze... ale mnie by było przestrog gdyby człowiek siedział caly dzień nad tymi... niebieskimi ptakami.... uwijamy się coraz bardziej, w szoku jestem, że tyle prostych robótek, a cały dzień odpowiadałam na pytania, normalnie do tej pory nie wiem jak sie nazywam... ale jakby ktos miał ochotę mi coś doradzic, to dalej szukam drzwi wewnetrznych w przyjaznej cenie a nieco wyższych oraz kuchni... co do kuchni mogę polecić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semiramida 24.03.2017 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 to poproszę. bo kuchennie u mnie dramat i zawał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dome 24.03.2017 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 co do kuchni mogę polecić... Ale macie fajnie... ja dopiero listwy kończące folię kubełkową na fundamencie zakładam Wkurzył mnie za to przedstawiciel firmy, która miała zakładać pompę ciepła, rekuperację i ogrzewanie podłogowe. Sama muszę robić przepusty pod sondy. Kupiłam już rurę. W poniedziałek odbieram otulinę kauczukową. A Wy o kuchniach... oj marzy mi się ten dylemat Nota bene macie godną polecania firmę od pomp ciepła, rekuperacji, ogrzewania podłogowego i fotowoltaiki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dome 24.03.2017 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 Mogę za to polecić (ceny zweryfikowane - oszczędziłam ok 1400 zł. ) miejsce zakupu: styroduru XPS i to 12-tki! i masy dyspersyjnej. Poza tym mam dobrego elektryka, świętego Kierownika Budowy (tak, świętego, gdyby nie ON - zesłany zdecydowanie przez Siły Wyższe, dawno bym z torbami poszła), fachowca od doprowadzenia wody i na razie tyle. Natomiast z osiągnięć własnych - udaremniłam wyniesienie z budowy 2m3 styroduru (kupionego niby taniej, jednak i tak drogiego jak cholera jasna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semiramida 24.03.2017 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 Ale macie fajnie... A Wy o kuchniach... oj marzy mi się ten dylemat Nota bene macie godną polecania firmę od rekuperacji, to idz już zamawiaj kuchnię... Bo należy przyjąć termin aż 10 tyg od podpisania umowy, a ta sie podpisze dopiero po wizycie i ustaleniu wszystkich drobiazgów. Czyli 3 miesiace trzeba liczyć. a skoro 1 miesiac ustalania szczegółów może zaskutkować ceną nie do zaakceptowania, to już masz niewiele czasu, żeby z każdym studiem w Szczecinie pobujać sie po miesiącu! Ja na dzień dzisiejszy bastuję i zostawiam sobie do wyboru albo castorama albo leroymerlin, no, moze zajrzę do brw ... ale muszę pochwalić panią w agatameble. po pierwsze zasiadłam do ustalania kuchni natychmiast, bez żadnego zapisywania sie do kolejki. sprawnie prędziutko wszystko wnosiła do wizualizacji i wszysciutko natychmiast rozumiała i robiła jak trzeba i miała super pomysły. niebo a ziemia, bo dotychczas miałam stycznosć z Panami... dramat i tragedia. Nie widzę co rysują, nudzę sie a oni tymczasem wszystko rysuja bez uzgodnienia ze mna, choć maja mnie pod nosem, 100 razy gorzej niż ja chciałam. ich ani na sekundę nie można samych przed komputerem zostawic. poza tym sie kłocą i nie przyjmuja do wiadomosci, że ich świezutki autorski pomysł nie przejdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semiramida 24.03.2017 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 a mi rekuperacje robił Piczman z tego forum, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dome 24.03.2017 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 to idz już zamawiaj kuchnię... Bo należy przyjąć termin aż 10 tyg od podpisania umowy, a ta sie podpisze dopiero po wizycie i ustaleniu wszystkich drobiazgów. Czyli 3 miesiace trzeba liczyć. a skoro 1 miesiac ustalania szczegółów może zaskutkować ceną nie do zaakceptowania, to już masz niewiele czasu, żeby z każdym studiem w Szczecinie pobujać sie po miesiącu! Ja na dzień dzisiejszy bastuję i zostawiam sobie do wyboru albo castorama albo leroymerlin, no, moze zajrzę do brw ... ale muszę pochwalić panią w agatameble. po pierwsze zasiadłam do ustalania kuchni natychmiast, bez żadnego zapisywania sie do kolejki. sprawnie prędziutko wszystko wnosiła do wizualizacji i wszysciutko natychmiast rozumiała i robiła jak trzeba i miała super pomysły. niebo a ziemia, bo dotychczas miałam stycznosć z Panami... dramat i tragedia. Nie widzę co rysują, nudzę sie a oni tymczasem wszystko rysuja bez uzgodnienia ze mna, choć maja mnie pod nosem, 100 razy gorzej niż ja chciałam. ich ani na sekundę nie można samych przed komputerem zostawic. poza tym sie kłocą i nie przyjmuja do wiadomosci, że ich świezutki autorski pomysł nie przejdzie... Moja kuchnia jeszcze jest w... powietrzu, gdyż zamykam stan zero Zapamiętam Twoje wskazówki i postaram się nie przeżyć dramatu z Panami odkuchniowymi. Sami nie będą ze mną chcieli rozmawiać, upierdliwa jestem Poza tym, zawsze wlepiam oczy w monitor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dome 24.03.2017 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 a mi rekuperacje robił Piczman z tego forum, polecam Znajdę Piczmana i poproszę o ofertę. A pompka ciepła? Ogrzewanie podłogowe? Ktoś? Coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dome 24.03.2017 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 Zapytam o inny temat: czy popłuczyny pochodzące ze zmiękczacza wody odprowadzacie (Ci co mają ) do oczyszczalni biologicznej, czy ze względu na "umieralność" bakterii biologicznie czynnych... gdziekolwiek indziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dome 24.03.2017 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 Będę wdzięczna za pomoc ws. pompki i ogrzewania podłogowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.03.2017 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 to poproszę. bo kuchennie u mnie dramat i zawał... priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.03.2017 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Znajdę Piczmana i poproszę o ofertę. A pompka ciepła? Ogrzewanie podłogowe? Ktoś? Coś? polecam Ryszard Zacharuś 506 150 419 powiedz ze od Teresy masz kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts