czupurek 07.06.2004 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Maksiu poprawiłam się tzn. post. więcej nie będę Ivette- to, już wszystko zrobił? sam? ile mu dni to, zajęło? moi robią we dwójkę i w 2 dni dolecieli dopiero do jakiś 30% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 07.06.2004 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Hej, Ivette: Ten Szwed, to chyba rzeczywiście jest 'magnus', czyli wielki, jak tak zasuwa! Józia: jak miło Cię znów widzieć ! Maksiu: Coś Ty taki zasadniczy purysta od poniedziałku ? A tak w ogóle to witajcie w nowym tygodniu! Przedwczoraj i wczoraj pierwszy raz spaliśmy na działce: pokotem w szopce, bo przyczepka nie dojechała. Ale było cudnie: zachód słońca, ognisko i ptaszki o świcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.06.2004 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Maggie: trzeba trzymac w ryzach.... bo jak za duzo pozwolisz to ci na glowe wejdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 07.06.2004 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Echchch, Maggie , jak mi się marzy mieszkać już u siebie, zatrzasnąć za dzieckami drzwi od tarasu i popracować wreszcie, jak normalny człowiek w spokoju z pitaszkami pitolącymi za oknem, Złapałam sie na tym, że przestałam dbać o porządek w mieszkaniu (starym ) pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.06.2004 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Delf to przestań wyciągać tą szyję tylko po prostu skręć do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.06.2004 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Delf - z tymi porządkami to na forum większość miała to samo, tak więc to stan jak najbardziej normalny!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 07.06.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Oj tak, delf, jakby to fajnie było mieć już taras i drzwi i całą resztę i poczucie dobrze spełnionego obowiązku. Tak jak chociażby właśnie Didi . Ale dla mnie to chyba perspektywa kilku lat. Przynajmniej nie narzekam na brak zajęć i monotonię. A nawiasem mówiąc podobno zdecydowanie więcej małżeństw rozpada się w fazie konsumpcji, niż budowania egzystencji. Więc chyba warto gonić króliczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.06.2004 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Maggie: szkoda ze nie wiedziałem że jestes na działeczce.. zabrałbym żonke i córke i podjechalibyśmy w odwiedzinki.. to tylko niecale 40 kilometrow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 07.06.2004 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 podobno zdecydowanie więcej małżeństw rozpada się w fazie konsumpcji, niż budowania egzystencji. Więc chyba warto gonić króliczka? fiuuuch, mocne Didi może faktycznie skręcę..... no i dzięki za diagnozę, człowiek to stadne stworzenie i tak naprawdę nie lubi być inny, tak więc choćby i w szaleństwie, byle razem!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 07.06.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Maksiu: Jesteśmy prawie co weekend, teraz od czwartku do niedzieli też. Więc zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.06.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Maggie: podaj prosze na priva nr na komóreczke.. zdzwonimy sie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 07.06.2004 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Ale cisza w Naszej grupie Maksiu, czy ten betonowy słup energetyczny, co go widać na foto przed Twoim domem - stoi na Twojej działce? Pytam nie dletego bom wścibski, ale mam dwa ordynarne słupy energetyczne na swojej działce i nakłaniam ENEA S.A. od półtora roku do ich zabrania Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.06.2004 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Roman: nie.. słup stoi przed moja dzialka... w zasadzie do jednym bokie dotyka mojej granicy... no tego jeszcze brakowalo zebym pozwolil wstawic sobie na dzialke słup :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.06.2004 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Roman bardzo Ci współczuję tych dwóch słupów. Ja sobie nie wyobrażam tachich ozdób na swojej działace!! Życzę powodzenia w walce z ENEĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 07.06.2004 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Hej Słonka, to wy chyba słupa na działce nie widziałyście Moi znajomi maja trafo na działeczce z dwoma pieknymi słupami pelnymi przewodów - po prostu jeden naroznik maja uciety pod to trafo wlaśnie Fakt działeczka tańsza była, ale doprawdy..... Podziwiam ich za tak luźny stosunek do takich "nieistotnych szczegółów", naprawdę!!! Życie jest krotkie, szkoda czasu na (Maksiu nie patrz) pierdoły!!! pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 08.06.2004 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Nowy? Jestem! Ale polało w nocy w Szczecinie. A mi nerwy wczoraj puścły, i podlałem trawnik po południu. Eh, nie mam farta w życiu Dzień dobry na cały wtorek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.06.2004 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Witaj Romanie i reszto grupy...delf: dlaczego mam nie patrzyc? słup nie stoi na mojej dzialce...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 08.06.2004 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Romanie - witaj Obśmiałam się. Jakie falne problemy ma ogrodnik... nigdy nei przypuszczałam, że mnie to dopadnie Nam nerwy puściły tylko na warzywniku trawy nie dotykałam - podlana niebiańsko POzdrawiam wszystkich lekko sennie Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.06.2004 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 witam wszystkich wtorkowo gdzie wam znowu lało? lało? niemożliwe, ja nic nie wiem sufity się robią, szalunek na taras też. przejrzałam wczoraj dostarczone kafle i co? ano 6 pobitych, bo kierowca zamiast na płasko (kafle duże 45x45) wiózł je na stojąco całe szczęście, że się dogadałam i mi wymienią, ale strata powstała na ponad 300 zł. życzę wszystkim miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 08.06.2004 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Czupurek, jak to gdzie lało - w Szczecinie, górne Żelechowo. Ulewa obudziła mnie o 3.40, więc wiem na 100%. Tym bardziej, że od tego deszczu uruchomił się alarm w sąsiada samochodzie. Tak to się właśnie kończy, gdy budujemy dom z garażem jednostanowiskowym ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts