madopro 21.04.2017 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 Witam Czy możecie polecić Pracownię Architektoniczną, która bez problemu dokona adaptacji gotowego projektu lub wykona projekt indywidualny. Jak może być z Goleniowa, to dzwoń tutaj => 535467754 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.04.2017 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Natalia Poniewiera 888837811 Bardzo zgrabnie i szybko adoptowała nam projekt z muratora. Dalej szukam ekipy do podbitki , w/w niestety dopiero na zimę bo robia ocieplenia. Następny miał przyjechać i umowić się na montaz i nie odbiera tel :/ a jaka masz firmę? bo jak polecaną Krom...to mocno sie zastanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macek17 09.05.2017 04:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 Szukam ekipy z polecenia do tynkow cementowo wapiennych. Bede bardzo wdzieczny za wszelkie namiary i opinie dotyczace wykonanych prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sabat 09.05.2017 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 Szukam ekipy z polecenia do tynkow cementowo wapiennych. Bede bardzo wdzieczny za wszelkie namiary i opinie dotyczace wykonanych prac. HubLis możesz podjechać do mnie i zobaczyć jak zrobione Na dole mam ściany pomalowane , na górze tylko zagruntowane. Jeden minus jaki zrobiłem to po pewnym casie wyszły mikropęknięcia i skusiłem sie na farbę mostkująca . tam gdzie były maziane to widac inna strukturę. Tam gdzie nie zastosowałem. to spokojnie przykrył grunt i farba podkładowa , póxniej tylko raz malowane duluxem i prima sort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gik 11.05.2017 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2017 Witam Grupę Szczecińską. Mam do zaoferowania XPS "odpadki" w formie kątowników 8cm x 8 cm x 80cm długośćoraz najwięcej co najmniej 10cm x 10cm x 120cm długość . Gdyby ktoś reflektował proszę o kontakt.Ja swoje okna osadzałem na ramach z XPS, gdyby też ktoś tak chciał zapraszam.Zostało mi tego tyle, że na 2 domy jeszcze wystarczy. Lokalizacja Dołuje k/Szczecina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sabat 12.05.2017 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2017 ja mam ok 75m taśmy dylatacyjnej do podłóg , może ktoś chce? Bo nie wiem co z tym zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksimini 23.05.2017 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2017 Jaka jest cena robocizny samych tynków zewnętrznych? Ściany są ocieplone i przygotowane do tynkowania. I czy do ceny wlicza się okna i drzwi, czy też nie? ktoś wcześniej pytał o architektapolecam panią Anitę Fert tel. 503 046 077konkretna, racjonalna, praktyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzpaszk 27.05.2017 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2017 Witam,Czy możecie polecić firmę Czar-bud, pan Korniak Cezary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 29.05.2017 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Nigdy nie słyszałem o tych firmach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzpaszk 30.05.2017 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Nigdy nie słyszałem o tych firmach. Jakie firmy polecasz? Na Oferteo najwięcej pozytywnych opinii ma Siergiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 31.05.2017 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 O Sergieju też słyszałem dobre opinie, również o Sławomirze Żabiłowiczu. Ale nie śledzę tego za bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dome 31.05.2017 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Jakie firmy polecasz? Na Oferteo najwięcej pozytywnych opinii ma Siergiej. Nie wiem jak Wy. Ja po pierwszym kontakcie (nawet nie wiem z kim z tej firmy), napotkałam na zderzenie ze zmanierowanym (mam nadzieję, że pracownikiem - nie właścicielem) panem. http://emotikona.pl/emotikony/pic/09icon_crazy.gif Co drugie słowo ZGODNIE ZE SZTUKĄ BUDOWLANĄ http://emotikona.pl/emotikony/pic/035.gif, ten zwrot wywołuje u mnie dzisiaj już nie wysypkę jak wcześniej, lecz zdecydowaną agresjęhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0zlosc.gif . Uciekłam. Mają dużo pracy, stąd zmanierowanie. Dobrze, że mają dużo pracy. Jednak dzisiaj mają - jutro nie, więc warto traktować każdego klienta profesjonalnie. Dzisiaj nie żałuję. Oszczędziłam na ich wykonawstwie 37 tys. Warto było. Decyzja należy do Was i od tego jak bardzo jesteście w stanie wdrożyć się w proces budowlany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semiramida 06.06.2017 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 gdzie w Szczecinie można kupić od ręki sensowną armaturę? poszukuję kolumny prysznicowej (deszczownicy) ale nie termostat, czyli bez baterii lub z baterią zwykłą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dome 12.06.2017 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Czy wiecie gdzie w Szczecinie lub okolicach można kupić betonowe kolumny (słupy) beczkowate? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semiramida 19.06.2017 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 ja kupowalam kolumny na allegro, polecam. wtedy gdy kupowałam, w Szczecinie nie było. (3 lata temu?). to i pewnie teraz nie ma jeszcze bardziej...kto poratuje warstwami xps co zostały po budowie, żeby dalo rada wyłożyć 3 m2 balkonu na grubość 14 cm? ale lambda żeby była mniejsza niz 0,38...mi pozostala dachowka karpiowka 2 palety, lity parkiet renomowany na jakies 7-8 m2 moze. elementy silka różne (w tym tempo).nadal chętnie przyjmę namiar na wykonawcę barierek drewnianych na zewnątrz.bardzo wspólczuję tym, co dopiero szukają wykonawców. Mam nadzieje że macie czas, żeby najpierw poznać zasady wykonywania roboty, która im zlecicie, i będziecie nad nimi stali, żeby tak właśnie wykonali.... Ja teraz kilka tysięcy złoty wydam na poprawki w dachu, a najlepiej byłoby ułożyć go na nowo... albo nie ma teraz jak robić odgromówkę czy przyczepiac rynny, bo wykonawcom ocieplenia to wisiało... nawet elektryk który miał powiedziane, że lampki mają wisieć w jednakowych odległościach od drzwi, pod moją nieobecność przykręcił je w niejednakowych odległościach na elewacji... wszystko przy czym nie byliśmy jest do poprawki. a skubancy, nie chcą robić gdy nad nimi stoimy. taka prawda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semiramida 20.06.2017 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 zna ktoś godną zaufania osobę do obrobek blacharskich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dome 21.06.2017 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 ja kupowalam kolumny na allegro, polecam. wtedy gdy kupowałam, w Szczecinie nie było. (3 lata temu?). to i pewnie teraz nie ma jeszcze bardziej... kto poratuje warstwami xps co zostały po budowie, żeby dalo rada wyłożyć 3 m2 balkonu na grubość 14 cm? ale lambda żeby była mniejsza niz 0,38... mi pozostala dachowka karpiowka 2 palety, lity parkiet renomowany na jakies 7-8 m2 moze. elementy silka różne (w tym tempo). nadal chętnie przyjmę namiar na wykonawcę barierek drewnianych na zewnątrz. bardzo wspólczuję tym, co dopiero szukają wykonawców. Mam nadzieje że macie czas, żeby najpierw poznać zasady wykonywania roboty, która im zlecicie, i będziecie nad nimi stali, żeby tak właśnie wykonali.... Ja teraz kilka tysięcy złoty wydam na poprawki w dachu, a najlepiej byłoby ułożyć go na nowo... albo nie ma teraz jak robić odgromówkę czy przyczepiac rynny, bo wykonawcom ocieplenia to wisiało... nawet elektryk który miał powiedziane, że lampki mają wisieć w jednakowych odległościach od drzwi, pod moją nieobecność przykręcił je w niejednakowych odległościach na elewacji... wszystko przy czym nie byliśmy jest do poprawki. a skubancy, nie chcą robić gdy nad nimi stoimy. taka prawda... Nie ma kolumn w Szczecinie. Niestety Zostałam przy kwadratowych, które potem obłożę. Nie mam XPS-a. Oddałam wszystkie resztki Nad Wykonawcą trzeba stać lub wisieć non stop. Ja stoję i wiszę gdy trzeba. Nie zaliczę etapu jeśli mam uwagi. Czy możesz napisać kto Wam sknocił dach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.06.2017 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 ja kupowalam kolumny na allegro, polecam. wtedy gdy kupowałam, w Szczecinie nie było. (3 lata temu?). to i pewnie teraz nie ma jeszcze bardziej... kto poratuje warstwami xps co zostały po budowie, żeby dalo rada wyłożyć 3 m2 balkonu na grubość 14 cm? ale lambda żeby była mniejsza niz 0,38... mi pozostala dachowka karpiowka 2 palety, lity parkiet renomowany na jakies 7-8 m2 moze. elementy silka różne (w tym tempo). nadal chętnie przyjmę namiar na wykonawcę barierek drewnianych na zewnątrz. bardzo wspólczuję tym, co dopiero szukają wykonawców. Mam nadzieje że macie czas, żeby najpierw poznać zasady wykonywania roboty, która im zlecicie, i będziecie nad nimi stali, żeby tak właśnie wykonali.... Ja teraz kilka tysięcy złoty wydam na poprawki w dachu, a najlepiej byłoby ułożyć go na nowo... albo nie ma teraz jak robić odgromówkę czy przyczepiac rynny, bo wykonawcom ocieplenia to wisiało... nawet elektryk który miał powiedziane, że lampki mają wisieć w jednakowych odległościach od drzwi, pod moją nieobecność przykręcił je w niejednakowych odległościach na elewacji... wszystko przy czym nie byliśmy jest do poprawki. a skubancy, nie chcą robić gdy nad nimi stoimy. taka prawda... teraz to już fachowców nie ma...teraz są tylko papraki....u moich sasiadów zbudowali dom...i kochana dach kończy się na połowie ocieplenia, zrobili za mały dach....teraz młodzi ludzie się szarpią z formą - zapłacili wsio...Nie wiem czemu w garazu zrobili tzw kanał...i kanał mają-woda do kostek stoi ....porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.06.2017 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 Jakie firmy polecasz? Na Oferteo najwięcej pozytywnych opinii ma Siergiej. Mojemu sąsiadowi budowała ta firma. Panowie z Ukrainy bardzo się starali...szybko i bezproblemowo sso. Z Siergiejem współracuje firma wykończeniowa...i ta to porażka szefem jest Paweł.Sąsiad pogonił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.06.2017 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 Czy macie godnego polecenia fachowca od tyków zewnętrzynych? Potrzebuję odnowić tynk... bo stary po 14 latach zaczyna być mocno brudny:( i szukam kogoś kto mi założy trwnik ( 110m)z siewu plus prosty system nawadniania macie kogoś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts