S.P. 08.06.2004 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Witam z rana.Po samochodach widać, że lało solidnie w nocy. Ja mam taki sen, że nic nie słyszałam. Sen sprawiedliwego. Ale dobrze, że padało podlało mój ogródek na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.06.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 to, że nie słyszałam ulewy to, jedno i zrozumiałe bo, człek haruje od rana do wieczora ale, że i żadnych oznak ulewy nie zauważyłam rano, to już astanawiające i albo u mnie nie lało, albo spałam jak wyjeżdżałam do pracy (biedni inni użytkownicy dróg) i nic nie zauważyłam. tak czy siak muszę się sobie przyjrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.06.2004 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Witam wszystkich!No właśnie mąż do 21,45 podlewał wczoraj nowe nasadzenia na naszym ogrodzie, a ja prosiłam "no chodź już do domu" - prawie się pokłóciliśmy. I co wyszło na moje!!!!! W nocy padało!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 08.06.2004 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Witam, witam, witam!!!! Oj jeszcze tylko 2 dni i super dłuuuuugiiii weekend! Zyczę wszystkim miłego dnia! Apropos słupów, na przeciwko mojej działki też rozciągają się słupy - nie jest to miły widok, ale ponoć nie są to te z ogromną ilością KW, czy coś takiego! Zyczę Ci Romanie powodzenia, ale znając ENEę ... my czekaliśmy ponad 1.5 roku, żeby lampę zamontowali przy domu i ulicy, bo było ciemno jak w ... więc może jeszcze 0,5 roku i Tobie się uda, trzymam kciuki.To są spryciarze. Mamy całe pole, podzielone na 25 działek, każda po 3000 m2, przy lesie chcieliśmy się budować - nie pozwolili, no to zmieniliśmy, że przy drodze no i wtedy enea zobaczyła, że działki podzielone i rzekła, że przewiduje tam postawienie trafostacji na swój koszt, ale chętnych powinno być przynajmniej 10 i każdy na 10KW!!! Więc działki czekają na chętnych, a my przenieśliśmy się na drugą stronę, i tak z 3400m2 mamy tylko 1500m2 ale z prądem ze słupa! Spryciarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 08.06.2004 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Witam brać forumową,u mnie już są tynki w środku, w poniedziałek będą wylewać posadzki (czupurek, ivette - będzie robił ten sam co u was) hydraulik dzisiaj kończy co elektrykowi zostało... coś tam, bo kable rozprowadził (nigdy chyba nie pojmę tego prundu ) dach docieplony regipsy za dwa tygodnie oj, dzieje się to miło, że mnie jeszcze pamiętacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.06.2004 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Przed chwilą mąż wszedł do domu triumfalnym krokiem i powiedział, żedeszcz napadał na 1,5cm!!!!!!!Więc dobrze, że podlewał!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.06.2004 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Witaj Romanie i reszto grupy... delf: dlaczego mam nie patrzyc? słup nie stoi na mojej dzialce... pozdrawiam Maksiu!, miałeś nie patrzec na słowo "pierdoły"!!! Czupurek juz dostał po uszach za wyrazy, więc ja chciałam się uchronić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 08.06.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Józia! Na miły Bóg! Hydraulik kończy Ci instalację elektryczną?!! W tym temacie wal śmiało do mnie jeśli coś Ci nie pasuje. Chętnie podpowiem, jeśli coś Cię niepokoi (mgr inż. elektryk - a mogłem zostać prezydentem ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 08.06.2004 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 No i widzisz Roman, po co człowiekowi było się uczyć? Teraz mógłbyś rządzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 08.06.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Romciu, chyba źle odczytałeś, hydraulik robi centralne ogrzewanie, a elektryk walczy z prądem - na moje oko wszystko w porządku, każdy robi co do niego należy...trochę Ci się pomieliło...zdradzasz nas? co oznacza forum jawnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 08.06.2004 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 A, to w takim źle pojąłem sens wypowiedzi. Sorka. Co do FUJ-a to nie ma mowy o zdradzie, chcę rozruszać towarzystwo i podyskutować głębiej nad jawnością życie w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 08.06.2004 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Roman - no i rozruszałeś Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 08.06.2004 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Józia! Na miły Bóg! Hydraulik kończy Ci instalację elektryczną?!! W tym temacie wal śmiało do mnie jeśli coś Ci nie pasuje. Chętnie podpowiem, jeśli coś Cię niepokoi (mgr inż. elektryk - a mogłem zostać prezydentem ) Pozdrawiam No to Jolly wyjaśniła. Romcio, po polibudzie na prezydenta się nie nadajesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 08.06.2004 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Józia - nie skreślajmy tak od razu Romana, jako kandydata na prezydenta! Wszystko może się zdarzyć, jak ktoś czegoś bardzo chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 08.06.2004 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Eee... tam Linka, na prezydenta to ja się nie nadaję Czytam tak samo, jak ten co został potrafi mówić U Józi przeczytałem tak: cyt. "hydraulik dzisiaj kończy co elektrykowi zostało... coś tam" Nie wpadłem że miało być: cyt. "hydraulik dzisiaj kończy c.o., elektrykowi zostało... coś tam" Niezły skecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.06.2004 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 popieram - Roman na prezydenta może w mieście będzie lepiej pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.06.2004 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 tak Roman na prezydenta, ja na zastępcę (tak samo przeczytałam to, co Józia napisała) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 08.06.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 popieram - Roman na prezydenta może w mieście będzie lepiej pozdrawiam bodekku A ja nie radzę - za szybko się ujawnił, no i chyba ....bezpartyjny. Kto za nim stoi? FUJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.06.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 no i Józię na sekretarza - jak napisze, nikt nie zrozumie, a właśnie oto chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 08.06.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Taaaak... Trzeba przyznać, że zgrabnie nam idzie Kto chce zostać skarbnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts