Sabat 06.02.2018 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Co do okien to można dostać kota czytając różne fora.Jedni chwalą te VETREXy inni wieszają psy ,że się uginają,że ciepły montaż to trochę lipa itd. Zaczynam mieć mętlik i chyba jak zwykle trzeba będzie samemu decydować?! Leszek Poczytaj tylko opinie użytkowników, bo raczej one są wiążące, ja tych okien nie znam. ale jak się uginają to kiepsko to widzę z perpektywy czasu. albo bedziesz regulował co sezon bo pod wpływem temp będzie rama się zmieniać. Sąsiad ma z oknoplastu z mniejsza ramką i co chwila albo problem z zamknięciem albo otwarciem Ja celowo wziąłem masywniejsze profile. odpukac od półtora roku zero regulacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekd 07.02.2018 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 tyle się napisałem i musiałem odświeżyć stronę ale do tematu: z nudy odwiedziłem parę hurtowni i wnioski: -Xella podnosi ceny od 1 marca -Silikaty Trąbki już podniosły na bloczku i transporcie tyle ,że na ich stronie dalej stare ceny>>> - stal to ruletka wiec cena tylko może rosnąć:D Pozytyw to mam dogadane przyszłego Kierbuda za rozsądne pieniądze i to przez Ofereo . Teraz straszą mnie starostwem w Policach jak cieżko i długo dostać pozwolenie na budowę Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekd 07.02.2018 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Czy ktoś budował albo miał do czynienia z silikatami z Dro–Bet w Chojnicach.Mają przystępną cenę ale brak w internecie opinii użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekd 07.02.2018 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Meyer Holsen Piano- jaka hurtownia handluje nimi w Szczecinie? Internet milczy! pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 08.02.2018 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Meyer Holsen Piano- jaka hurtownia handluje nimi w Szczecinie? Internet milczy! pozdr. Euroklinkier ma w ofercie http://www.euroklinkier.pl/oferta.html-65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekd 08.02.2018 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Euroklinkier ma w ofercie http://www.euroklinkier.pl/oferta.html-65 Rozmawiałem z przedstawicielem Mayer Holsen i tak jak piszesz,na Szczecin to: - euroklinkier - Jarema-Wawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekd 08.02.2018 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Poczytaj tylko opinie użytkowników, bo raczej one są wiążące, ja tych okien nie znam. ale jak się uginają to kiepsko to widzę z perpektywy czasu. albo bedziesz regulował co sezon bo pod wpływem temp będzie rama się zmieniać. Sąsiad ma z oknoplastu z mniejsza ramką i co chwila albo problem z zamknięciem albo otwarciem Ja celowo wziąłem masywniejsze profile. odpukac od półtora roku zero regulacji Witam, byłem u przedstawiciela Vetrexu na Bagiennej i miałem bardzo przyjemną rozmowę ze sprzedawcą. Okna V 82 są całkiem ładniutkie tyle,że powala ciepły montaż MOWO,jedyne 120/130 zł za mb. Mówił,że dużo ludzi montuje na gąbce ale...właśnie jakoś to, nie przemawia za bardo do mnie. Pytanie,ktoś tak montował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 09.02.2018 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Zapytaj tutaj:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?127851-OKNA-CIEP%C5%81Y-MONTA%C5%BB-w%C4%85tek-zbiorczy-spos%C3%B3n-monta%C5%BCu-opinie-czy-warto&highlight=ciep%C5%82y+monta%C5%BC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekd 09.02.2018 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Zapytaj tutaj: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?127851-OKNA-CIEP%C5%81Y-MONTA%C5%BB-w%C4%85tek-zbiorczy-spos%C3%B3n-monta%C5%BCu-opinie-czy-warto&highlight=ciep%C5%82y+monta%C5%BC chodziło mi o Taśma rozprężna illmod 600jak w http://oknotest.pl/montaz-okien/montaz-warstwowy-illbruck-i3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekd 09.02.2018 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Przeczytałem fora,przestudiowałem powyższy link i dalej nie mogę dojść czy mogę/jest to dobry pomysł wystawić okno 2 do 3 cm poza lico muru.Najprościej jest licować ale parapet wewnętrzny przy silikacie 24 cm(ocieplenie 20 styro) i profilu 82 to 16.Bardzo mizerny parapet.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekd 09.02.2018 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 A TERAZ ZŁOTA MYŚL JAK BUDOWAĆ METODĄ GOSPODARCZĄ GDY KAŻDA HURTOWNIA SPRZEDAJE Z 23% VATEM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sabat 10.02.2018 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 A TERAZ ZŁOTA MYŚL JAK BUDOWAĆ METODĄ GOSPODARCZĄ GDY KAŻDA HURTOWNIA SPRZEDAJE Z 23% VATEM. Podpowiem ci jeden Hint. nie nabieraj się na ceny hurtowni. Wielokrotnie markety budowalne mają niższe ceny i transport niż hurtownie budolwane. W jednej hurtowni po rabacie 40% na rury kanalizacyjne tego samego producenta co w bricomanie zapłaciłem drożej niż w brico jak mi zabrakło. Bloczki betonowe do castoramy robi szczecinski Arbet porównaj ceny. Pustaki Winerberga dzięki cenom z Brico dostałem taniej w hurtowni o 60gr nasz szt.. W hurtowniach oplaca się brać gwoździe, i inne pierdoły, drzewo w tartakach . tynk strukturalny Sprawdzaj ceny. kosztuje to czas ale możesz dużo zaoszczędzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekd 10.02.2018 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 Podpowiem ci jeden Hint. nie nabieraj się na ceny hurtowni. Wielokrotnie markety budowalne mają niższe ceny i transport niż hurtownie budolwane. W jednej hurtowni po rabacie 40% na rury kanalizacyjne tego samego producenta co w bricomanie zapłaciłem drożej niż w brico jak mi zabrakło. Bloczki betonowe do castoramy robi szczecinski Arbet porównaj ceny. Pustaki Winerberga dzięki cenom z Brico dostałem taniej w hurtowni o 60gr nasz szt.. W hurtowniach oplaca się brać gwoździe, i inne pierdoły, drzewo w tartakach . tynk strukturalny Sprawdzaj ceny. kosztuje to czas ale możesz dużo zaoszczędzić. Cześć, ogólnie to uczucie,że hurtownie podchodzą z "lekkim luzikiem"do klientów indywidualnych. Wybiorę się do Brico dla własnej ciekawości. Ogólnie wszystkie te poszukiwania odnośnie najlepszych cen sprowadzają się do tego,że bez wykonawcy,który je kupi na siebie mija się to z celem. A każdy wie jak to z wykonawcą,raz jest,raz nie. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekd 11.02.2018 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Witam, możecie rzucić jakie ceny za płytę fundamentową w Szczecinie?Mam około 200 m2,dom z garażem.Na razie mam duże rozbieżności od 300 do 400 zł/m2. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekd 11.02.2018 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Witam ponownie, co do płyty fundamentowej to mam oferty od 300 - 400 zł/m2.W niższej cenie wymiana gruntu i koparka po mojej stronie.Mam ok.200 m2 płyty,dom z garażem a cena jak dla mnie zaczynająca się od 66k to chyba dość drogo.W kosztorysie mam 62k za 220 m2.Jakieś sugestie? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekd 13.02.2018 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Witam, czy ktoś ma jakieś wiadomości na temat poniższej firmy? >>>>Firma Raf-Bud Rafał Wiśniewski <<<< pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekd 14.02.2018 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 Witam, dostałem wczoraj e maila na priva od kogoś odnośnie płyty fundamentowej jako mamy podobne projekty.Na nieszczęście usunąłem do z wiadomości i nie wiem do kogo odesłać.Proszę o ponowny kontakt. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domwmiodokwiqtach 15.02.2018 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Mozecie polecic kogos od fotowoltaniki w szczecinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olga03 16.02.2018 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 Ja jak poprzednio jako wykonawcę SSO polecam pana Kozaka (namiary widzialże już dotałeś). Kierownik marzeń to Przemek Michalak - 510537907. Posszukuę natomiast kogos do założenia ogrodu (prace brukarskie, może murek oporowy, skarpa niestety:( oraz do dociepleń zewnętrznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekd 17.02.2018 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2018 chyba możnastwierdzić,że forum umarło śmiercią naturalną miłego weekendu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts