Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

justcav napisał:
zadzwon do p. Edwarda 693 369 940, ale moze być słabo z terminami, u mnie ok zrobili, a nie było lekko...zb.

Nietety zdecydowanie nie polecam p. Edwarda. Wzielam z polecenia na forum ale żałuję.

Manipulator z wieloletnim doświadczeniem o wyglądzie dobrotliwego dziadka, który zaspół nam sporo krwi.

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

szczukot napisał:
Czy ktoś wie gdzie można kupić w dobrej cenie z dowozem żwir 16/32 na ogród ?

Firmę która miałem "za płotem" w Dobrej (Masterbud Nosal) zamknęli i muszę szukać innych źródeł. A tam płaciłem tylko za żwir - transport zero :(

My braliśmy wszysko od Macieszonka ze Stobna; +48 601 301 613

maksimini napisał:
szukam kogoś do wykonania szaf zabudowanych i garderoby. Szafy otwierane klasycznie i w klasycznym stylu

Polecam bardzo- solidnie , termionowo i można się dogadać o cenę.

Powiedz ze masz namiar od Teski z Kościna.

Ruciński 664 453 595

majster 11 napisał:
Witam wszystkich.Jestem ze Świnoujścia,nowy na grupie,obecnie na etapie wykończenia wnętrza domu jednorodzinnego 200m2 powierzchni użytkowej.Chętnie podzielę się wiedzą jaką posiadam oraz firmami które wykonywały u mnie kilka rzeczy.Pozdrawiam

szukam spradzonej firmy od rolet zewnątrznych...

Teska napisał:
Mam pytanie....kto by polecił speców od rolet zewnętrznych??? chodzo mi o jakość , terminowość....

ja mogę tylko odradzić... firmę Spin. Jakość poniżej przeciętnej ale ceny za to z kosmosu. Aktualnie korzystam z usług firmy WIK Rolety, ale tylko serwis, więc nie wiem jak u nich z terminowością. Z serwisu jestem zadowolony, nie naciągają na pieniądze, starają się.

majster 11 napisał:
Witam wszystkich.Jestem ze Świnoujścia,nowy na grupie,obecnie na etapie wykończenia wnętrza domu jednorodzinnego 200m2 powierzchni użytkowej.Chętnie podzielę się wiedzą jaką posiadam oraz firmami które wykonywały u mnie kilka rzeczy.Pozdrawiam

ja szukam sprawnej ekipy hydraulików - mój zapadł na zdrowiu a ci, których polecił w zastępstwie nie mają terminów.

szydas napisał:
ja szukam sprawnej ekipy hydraulików - mój zapadł na zdrowiu a ci, których polecił w zastępstwie nie mają terminów.

Z tymi specjalistami, to teraz straszny kłopot... Ja też będę potrzebowała hydraulika, do podłączenia odżelaziacza. Moi hydraulicy, to porządna firma, ale zawaleni robotą :(

szydas napisał:
ja mogę tylko odradzić... firmę Spin. Jakość poniżej przeciętnej ale ceny za to z kosmosu. Aktualnie korzystam z usług firmy WIK Rolety, ale tylko serwis, więc nie wiem jak u nich z terminowością. Z serwisu jestem zadowolony, nie naciągają na pieniądze, starają się.

Ze Spinem miałam spięcie....porażka. Zerknę na WIK.....

szydas napisał:

U mnie w domu robił Tomasz Sulej Polecam 501007005

a roboty brudne czyli deszczówka kanaliza podłaczenie do zwiku Rafał Kaźmierczak 790644604 ( w środku też robią)

mam 4 bryty styropianu grafitowego 12cm, nie chce ktoś? bo będe wyrzucał.

Przymierzam się do tynkowania zewnętrznego domu. Dom mam ocieplony - położony styropian, siatkę, klej. Pewnie przed tynkiem trzeba będzie jeszcze raz zagruntować, bo styropian nie był kładziony w tym roku. Jakich kosztów mam się spodziewać, ile płaciliście za tynkowanie/ocieplenie zewnętrzne?