dome 21.09.2019 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2019 Jesteście super! Normalnie bardzo super Jutro murujemy ostatni szczyt na wieńcu... sami... Taki nam się ostał niedokończony przez murarza (dostał kasę i już nie wrócił http://emotikona.pl/emotikony/pic/036.gif), a dom już zadaszony. Dzisiaj przywlókł się nowy murarz, urąbany w trzy klocki. Ręce opadają. Zamierzam odczynić niebawem wszelkie uroki na naszej budowie. Gdy zobaczycie dym na prawobrzeżu i dziwne śpiewy - to ja z rodziną. Kupię jeszcze szałwii by się mocno dymiło i będę odprawiać te cholerny czary. Chyba nie ma innej opcji, by zostawiły nas te złe moce. Co za pierun... Za to okna będą nam montować już w czwartek. Juhuuu http://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annatulipanna 22.09.2019 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2019 dome, widzę, że niezłe masz przeboje z budowlańcami . W jakiej części prawobrzeża się budujesz? Żebym w razie czego nie wzywała odpowiednich służb, jak zobaczę te dymy A tak z innej beczki. Zbieram się do zakupu drzwi wewnętrznych i za cholerę zabrać się za to nie mogę. Może macie jakieś godne polecenia sklepy z drzwiami wewnętrznymi w Szczecinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dome 22.09.2019 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2019 annatulipanna Tak... Mamy Jednak pogoda ducha nie umknęła i są też tacy Wykonawcy, że jest i miło i przyjemnie Okolice Jezierzyc, obiecuję, że zachowam wszelkie środki ppoż. Śpiewać nie potrafię, więc może to jedynie wywołać szok u mieszkańców, a starać się głośno będę, by mi się czary udały. Ja w kwestii drzwi nie pomogę... Obecnie to jeszcze temat dla mnie z kosmosu. Drzwi mam cudne z desek i blachy dziurawej. Ale bardzo mogę Cię mentalnie wspierać Gdy przymierzałam się do drzwi wewnętrznych, by pilnować rozmiarów ościeży, nie trafiłam na firmę, którą polecono by ze środka spokojnego inwestorskiego serca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annatulipanna 22.09.2019 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2019 dome, jak coś, dawaj znać. Pomogę Ci śpiewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dark01 25.09.2019 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Witam wszystkich, jesteśmy na samym początku budowy w Szczecinie i potrzebujemy poleconych... w zasadzie prawie wszystkich wykonawców Na początku ma ktoś namiar na ogarniętego projektanta/architekta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annatulipanna 25.09.2019 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Witam wszystkich, jesteśmy na samym początku budowy w Szczecinie i potrzebujemy poleconych... w zasadzie prawie wszystkich wykonawców Na początku ma ktoś namiar na ogarniętego projektanta/architekta? Oj ciężka sprawa! Ja nie trafiłam na dobrego architekta Współpracowałam z dwoma. Ludzie z kosmosu, oderwani od rzeczywistości i realiów budowy. Gdybym uległa pomysłom architektów, pewnie jeszcze bym się budowała i szukała finansów na realizację szalonych pomysłów. Ale może ktoś ma lepsze doświadczenia i wspomoże namiarami Ja życzę powodzenia i dużo cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dark01 26.09.2019 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2019 Oj ciężka sprawa! Ja nie trafiłam na dobrego architekta Współpracowałam z dwoma. Ludzie z kosmosu, oderwani od rzeczywistości i realiów budowy. Gdybym uległa pomysłom architektów, pewnie jeszcze bym się budowała i szukała finansów na realizację szalonych pomysłów. Ale może ktoś ma lepsze doświadczenia i wspomoże namiarami Ja życzę powodzenia i dużo cierpliwości Właśnie chcę uniknąć takich wizjonerów. Może ktoś jednak słyszał o porządnym architekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz Domek 26.09.2019 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2019 Dzięki zapiszę na przyszłość Wziąłem "Yeti" Tomaszewskiego przecieki zlikwidował i pokazał gdzie patrzeć na przyszłość Styropian, elewację i podbitkę zadzwoń do Piotra Dąbrowskiego 690013511 ma fajnych chłopaków tynki wewnętrzne mi robił Lis ze Stargardu, ale pewnie ma pełno roboty Andrzej Lis 601-715-786 LIs nie ma czasu. Kto poratuje sprawdzonym wykonawcą tynków wewnętrznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annatulipanna 26.09.2019 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2019 Kto poratuje sprawdzonym wykonawcą tynków wewnętrznych? Tynki Adam 500 357 698. Robili u mnie tynk c-w. Ekipa z polecenia znajomych. Wykonują tynki pod gładzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wuj3k3 28.09.2019 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2019 Witam, Stargard i okolice ktoś poleci hydraulika, pełna hydraulika, podłogówka, instalacja pompy ciepła lub pieca na ekogroszek w nowo budowanym domu jednorodzinnym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dome 29.09.2019 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2019 Aniu - to będziemy śpiewać razem Mam doskonałą Panią Architekt: Justyna Bernat-Łagoda. Jest to jedyna osoba, na którą od początku budowy mogliśmy liczyć i to na każdym etapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dome 29.09.2019 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2019 Właśnie chcę uniknąć takich wizjonerów. Może ktoś jednak słyszał o porządnym architekcie? Polecam osobiście, a jestem inwestorką przeczołganą i po przejściach z wykonawcami oszołomami Architekt Pani Justyna Bernat-Łagoda: 603 777 337, w mojej opinii jest doskonała. Oprócz pracy własnej wyłapuje błędy wykonawców i sprawia, że rzeczy stają się proste i możliwe. Pracuje również z bardzo dobrą Panią Konstruktor: Dorotą Sukiennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dome 01.10.2019 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2019 Marzą mi się piękne drzwi zewnętrzne, wsiowe. Macie wykonawcę godnego polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 02.10.2019 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2019 Marzą mi się piękne drzwi zewnętrzne, wsiowe. Macie wykonawcę godnego polecenia? U góry na panelu reklamowym polecają VOX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dome 02.10.2019 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2019 U góry na panelu reklamowym polecają VOX Dziękuję Oni niestety mają drzwi ze standardowymi opaskami, a ja to bym chciała taką szeroką opaskę drzwiową http://emotikona.pl/emotikony/pic/0blush2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.10.2019 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2019 Hej, witam sie po dłuższej przerwie Biorę sie za zabudowy wnęk w mieszkaniu (sypialnia, przedpokój, łazienka) i przychodzę z zapytaniem czy ktoś może polecić sprawdzona osobę/firmę od szaf? Jako że drzwi szafy maja być przesuwne zależy mi na porządnym wykonaniu żeby po roku mi na łeb nie spadły. Wiem, że jakość kosztuje i z tym się liczę ale nie chciałabym sprzedawać nerki Bedę wdzięczna za każdy namiar! POlecam bardzo Ruciński Przemysław 664 453 595 porzadny stolarz, solidny i terminowy. Jak coś truknij ze masz kontakt od Teski z Kościna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.10.2019 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2019 Czas mnie nagli...poszukuję kompetetntnej osoby do odbioru mieszkania od dewelopera , no i osoby która zrobi termowizję...chodzi mi o mostki przy oknach, szlag mnie trafia i nie odpuszcze deweloperowi. Macie kogos??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dome 12.10.2019 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2019 POlecam bardzo Ruciński Przemysław 664 453 595 porzadny stolarz, solidny i terminowy. Jak coś truknij ze masz kontakt od Teski z Kościna:) To ja sobie też ten kontakt przygarnę... http://emotikona.pl/emotikony/pic/16icon_kiss.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksz 15.10.2019 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2019 Witam serdecznie, Oddam w dobre ręce około 8 worków tynku gipsowego twardego kreisel 651t - zostało po tynkach i leży na palecie.Ktoś chętny? Okolice Wielgowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkowz 17.11.2019 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Dzień dobry, w przyszłym roku będę zaczynał budowę domu w Kobylance. Chętnie przyjmę słupki drewniane do ogrodzenia działki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts