Teska 29.04.2003 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2003 Maksiu załatwiłes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 29.04.2003 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2003 Wszyscy budują a ja się chyba dzisiaj wyluzuję... Jasia poproszę o winko wieczorem. Teraz stoimy przed wyborem VELUX czy FAKRO... raptem 1500 zł róźnicy ale tak jest ze wszystkim. Na każdej rzeczy troszkę i uzbiera się na malucha. I mam problemy takie jak Teska - kogo wybrać do wylewek, jak je robić najtaniej i dobrze. I czy okna z firmy GM Plast są dobre? I jaką bramę? czy Wiśniowski ma dobre bramy? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muratorka 29.04.2003 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2003 Joasiu!Stałam przed podobnym wyborem okien dachowych. Ponieważ mam dom parterowy z użytkowym poddaszem i zaadoptowaliśmy całą górę to okien dachowych mam aż 9. Rozumiem, że od 1,5 roku (wtedy kupowałam okna) nic się nie zmieniło i różnica w cenie jest na korzyść Fakro. Wybrałam właśnie Fakro i to nie tylko ze względu na cenę. Jestem z nich bardzo zadowolona. Zasadniczy argument to rączka do otwierania, która zamontowana jest na dole. Velux ma drążek wzdłuż okna u góry i w moim przypadku aby do niego sięgnąć musiałabym wchodzić na stołek. Poza tym Fakro są dwukrotnie lakierowane i naprawdę porządne: łatwe w obsłudze i w myciu. Jeżeli chcesz to prześlę Ci na priva telefon do przedstawiciela Fakro na woj. zachodniopomorskie. Wynegocjowałam z nim naprawdę solidny rabat. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 29.04.2003 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2003 Joasiu, dziękuję. A na priva możesz przecież zostawić informację przez forum - ja to tak rozumiem (Prywatne wiadomości). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.04.2003 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2003 Joasiu...ten facet od posadzek jest ok ja miałam wczesniej namiary na nich...robia bardzo dobrze:smile: mialam ich z polecenia od babki od podłóg egzotycznych...ugadałam sie z nimi:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 29.04.2003 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2003 Maksiu - spokojnie - doczekasz się etapu wyboru okien - najważniejsze - czerpać radochę z tego co jest a nie co będzie.Acha. Pogadaj z PKO BP - chyab, że Ci warunki nie pasują. My jestesmy zadowoleni - miło, profesjonalnie i szybko. Spokojnie. W zeszłym roku odmówił na GE Mieszkaniowy - nie będe o nich nic mówić !@#$%^&*(!!!!. Myślałam że nasze marzenia szlag trafi - ale inne banki sa z bardziej ludzką twarzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 29.04.2003 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2003 Klaudia - dzięki za wsparcie w wyborze fakro. Mam rabat 23 oczka. Myślę, że więcej nie wycisnę. Poza tym z moim dostawcą dobrze się pracuje. Co do okien - to właśnie chcemy te podwójnie lakierowane, z szybą wzmocnioną i nawiewem. Tylko wyszło nam, że środek okna powinien być na wys. 180 cm. Długość okna - 140 cm. Nachylenie dachu 30 stopni. My jesteśmy wysocy - średnio 180 cm. Powinno byc dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muratorka 30.04.2003 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2003 JJTo oznacza, że okno zaczynać będzie się na wysokości 110 cm? Wtedy będzie OK. U mnie okno zaczyna się nawet na 118 cm, ale mam większe nachylenie dachu 45 stopni. Poza tym im wyżej zamontowane są okna dachowe tym więcej dają światła. Na pewno będzie dobrze, a i rabat masz solidny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.04.2003 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2003 JJ: spoko, zlozylem wczoraj wniosek w pkobo teraz czekam 10 dni roboczych, na czwartek 8 maja jestem umowniony na budowie celem wizytacji tego co juz mam zrobione pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.04.2003 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2003 Miłego weekendziku oby deszczyk nam nie padał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 30.04.2003 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2003 Chciałabym już mieć ładny ogródek. Na razie piaskownica. Tak sobie piszę, żeby podnieść grupę. Pozdrawiam, życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 30.04.2003 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2003 Nasze daglezje bardzo smakowały jakiemus zwierzątku. Wolę dokarmiać te potwory marchewką, niż drzewkami. Cały róg wyżarty. wrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.04.2003 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2003 gdzie mozna kupic czarnoziem?? no nie wspomnę ,ze tanio :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 30.04.2003 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2003 Teska: Przetrzep ogłoszenia w Kontakcie - http://www.kontakt-st.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi 30.04.2003 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2003 Czy ktoś zna dobrego inspektora nadzoru? I po czym poznać takowego tj. jak sprawdzić czy ktoś dobrze nadzorował jeśli sam podaje namiary na swoje budowy? Jeśli ktoś z Was ma namiary na wiarygodną osobę to proszę podajcie namiary na priv lub mail [email protected] SPRAWA JEST BARDZO PILNA WIĘC BARDZO PROSZĘ!!! Agi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.05.2003 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2003 ...mamy piekną pogodę... milusiego wypoczynku na budowach:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 02.05.2003 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2003 Właśnie wróciliśmy. Robimy szopę na dechy. Górale dalej dach. Pogoda cud - Teska - czy spałaś już tam u siebie? Pozdrawiamy grupę po padzie serwera muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 02.05.2003 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2003 Pozdrawiamy pracowicie. Jutro to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.05.2003 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2003 Pozdrawiam weekendowo, nie macie pojecia jak to fajnie byc z daleko od budowy, nie myslec... odpoczywac... pelny luz.. szkoda ze tylko do poniedzialkupozdrawiam z kujawmaksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.05.2003 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2003 Pozdrawiam weekendowo, nie macie pojecia jak to fajnie byc z daleko od budowy, nie myslec... odpoczywac... pelny luz.. szkoda ze tylko do poniedzialkupozdrawiam z kujawmaksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts