delf 08.06.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Hola, hola, zostawić was na chwilke i od razu głupstwa w głowie!!! Posadzki wylane, ściany otynkowane, aby równe? To sio, sio na budowy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 08.06.2004 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Coś w tym jest, co piszecie W końcu kawał czasu na tym ziemsim padole... Ale prezydenta w.st. Szczecina to bym zmienił (nikoniecznie zamienił) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.06.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Delf melduję wylewki wylane, ściany otynkowane, nawet jak nierówne to, już po ptakach więc relaksik cd: Po pracowitej nocy zmęczona Komarzyca wracała do domu. Marzyła tylko o jednym: przysiąść w spokoju i przetrawić krwistą kolację, za którą musiała się tyle nalatać. Pracowity Kornik rył kolejne tunele i drążył przez cały dzień. Zleceń napływało mnóstwo, nie miał nawet chwili wytchnienia. Postanowił zrobić sobie przerwę i wyszedł na zewnątrz. I wtedy się spotkali. Kornik patrzył na ponętne ciało Komarzycy, a ta, obrzucała zaciekawionym spojrzeniem jego muskularne ciało. -Bzzz bzzz... -Szepnęła Komarzyca -Bezy bezy -odparł Kornik To była miłość od pierwszego bzyknięcia. Kochali się jak szaleni, nie przejmując się niczym. Plotka z szybkością błyskawicy rozeszła się po łące. I wtedy zaczęły sie trudności. Świat stanął im naprzeciw. Postanowili jednak zalegalizować związek. Rodziny odwróciły się od nich, a znajomi nie chcieli już ich znać. Zostali wyklęci i odrzuceni od reszty społeczeństwa. Niedługo później urodziło się dziecko... Potwór zrodzony z krwiopijcy Komarzycy i niestrudzonego drążyciela Kornika. Poczwara przed którą wszyscy będą uciekać. Dziecko, które tylko rodzice będą kochać.... Z kołyski swymi złośliwymi oczkami spoglądał na rodziców... >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > Komornik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.06.2004 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 A dla mnie posadka się znajdzie?? Też chcem rządzić!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.06.2004 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Didi - myślę, że jak Romanowi tak dobrze poszło, to będzie pamiętał dzięki komu i pozatrudnia siostry i braci forumowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 08.06.2004 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Rzecznik prasowy - wolny Może być ? Będziesz zawsze blisko prezydenta Pomyśl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 08.06.2004 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 No dobra Delf-iku ! Zmiatam na budowę! Koniec leniuchowania w pracy, czas iść ... do pracy (czyt. na budowę) Pozdrawiam wszystkich !.... a w szczególności zakompleksionego Romanka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 08.06.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Jolly Czemu zaraz zakompleksionego Elektrykiem nie można być w tym kraju, czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 08.06.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Romciu przeczytaj mój post z godz. 14;10 lub 01 nie pamiętam, a dlaczego zakompleksiony? Przejdź do postu na FUJ?! : bym się ze śmiechu popłakała... Na pewno nie jest aż tak źle! Lubię doświadczonych mężczyzn no i z ..... przyszłością Jeju kto mnie wygoni, już się pożegnałam, a tu dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.06.2004 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Do usług! Sio, sio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 08.06.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Otóż to z przed komputerów sio!!! Do zobaczyska do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamY 08.06.2004 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Hmm... no to jestem.. Ksiegowa mnie tu za uszy wciagnęła..Pozdrówka dla wszystkich Szczecinianek i Szczeciniaków.. A jeszcze do Czupurka.. do Twojej listy porównawczej o facetach dodałbym:- facet jest jak telefon.. albo zajety, albo pomyłka, albo poza zasiegiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 08.06.2004 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Cześć Adam Witaj w naszym gronie - a te uszy masz jeszcze całe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.06.2004 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 No wiecie co.. dać wam chwile wolnego i co.. już przejmujecie władze.. kompletnie zapomnieliście o jakiejś ciepłej posadzce dla starego praojca...oj nie ładnie.. nie tego sie po was spodziewałem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 08.06.2004 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Maksiu, Ty już piastujesz stanowisko od dawna... a Praojciec na forum - to co? Mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 08.06.2004 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 No wiecie co.. dać wam chwile wolnego i co.. już przejmujecie władze.. kompletnie zapomnieliście o jakiejś ciepłej posadzce dla starego praojca... oj nie ładnie.. nie tego sie po was spodziewałem.. Oj Maksiu, Maksiu, to nie wiesz, że posadzki z reguły zimne bywają? . To może już lepiej fotel na biegunach, jak na praojca przystało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.06.2004 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 No prosze... a już myślałem że wygrzeje swoje stare kości na jakiejś ciepłej posadzce... ale widze ze nic z tegoLinka.. praojciec to funkcja honorowa...Maggie.. fotel na biegunach? ojej.. to juz tak zle ze mna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 09.06.2004 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Meluję się na rozkaz!!! Dobry dzień wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.06.2004 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 ja również się melduję fotel bujany - fajna rzecz, kiedyś kupię i postawię na tarasku o właśnie melduję tarasik wylany - pięęęęęęęęęęknisty betonik udało mi się zdobyć w Pol-Reku na Chmielewskiego po 155 zł/m3 tak więc lotnisko przygotowane - możecie lądować od popołudnia dłuższa laba ale nie może być tak słodko, zaraz lecę do lekarza bo, syn się rozchorował (zawsze tak robi przed wyjazdem, świętami etc) życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.06.2004 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 dzień dobry! jak się was czyta, to wygląda jak rewolucja bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts