maksiu 09.06.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Bodek.. rewolucja mowisz... mi to wyglada na przewrót czerwcowy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MP1 09.06.2004 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Roman trochę przesadziłeś z tą odwagą i jawnością.Poczułem się trochę jak Wojtuś co ma też 12 lat. Ty znasz moje namiary (przy okazji bez odpowiedzi) i jeszcze pare osób. Niestety nie jestem zainteresowany publikacją danych osobowych zwłaszcza na tym forum, gdzie łatwo zgadnąć, że gość ma 300k-500k (minimum) do wydania., a może tak zamiast za domek to zapłaci, że mu dzieciaka albo żonkę oddamy. Licho z domkiem, ale frajdy rodzince niechcę fundować. Nie służy to również negocjacjom z firmami. Jako przykład mogę podać, że okna z tej samej fabryki u innego autoryzowanego przedstawiciela mam od wczoraj za 15% taniej, a dzisiaj jeszcze go przycisnę o 1-2%. Na rozmowy biorę reklamówki z różnych firm, a które przekaładam w obecności dostawcy i jest on niepewny swego, a ja wiem czego chcę i może już się z tym zdradziłem na forum,ale MP1 to nie (i tu nie podałem danych). Pozdrowionko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 09.06.2004 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 MP1, ale wydziwiasz, więcej wiary w siebie i otaczający świat Kto jedzie w czasie długiego ł na ryby? Ja nad J. Barlińskie! Hurrrrrrraaaaa nareszcie luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamona Lisa 09.06.2004 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Kto jedzie w czasie długiego ł na ryby? Ja nad J. Barlińskie! A ja nad Długie w Baniewicach Pozdrawiam przedweekendowo, Mamona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 09.06.2004 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Tu Cię mam Mamona A karta wędkarska opłacona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.06.2004 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Witam wszystkich! Wyjazdy się szykują widzę! Ja do jeziora mam 800m, to chyba też tam pojadę. Maksiu praojcze Ty zawsze i wszędzie będziesz szarą eminencją, bez której ani rusz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 09.06.2004 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Dziń dybry! Witam wszystkich po nocnej przerwie. Romciu - Mamona się przez nas popłakała na FUJ-u!!!! Maksiu, myślałam o Tobie wczoraj, jak wybierali na stołki, ale bałam się odezwać... choć myślę, że się nie nadajesz, masz dobre serduszko, jesteś uczynny, a Ci z góry o tym zapominają... Witam Adama! Co macie w planach na dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.06.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 MP1 to Ty nie wiesz, że i tak pół Szczecina wie, że się budujesz?? I wcale nie prawda, że za 300k, ale conajmniej 950k i nie brałeś kredytu tylko prowadzisz brudne interesy, albo masz układy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.06.2004 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 jolly: ale nie mowie o jakims wysokim stołu.. a o ciepłej posadce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 09.06.2004 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Wszystkim nieszczęśliwym z powodu pogody lub innych życiowych problemów dedykuję to: http://www.superlaugh.com/1/behappy.swf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 09.06.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Kto słyszy burzę nad Szczecinem? Ja i owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 09.06.2004 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Woj, ale się rozpisaliście. Czyżby w pracy takie rozluźnienie przed weekendem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.06.2004 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Maksiu, myślałam o Tobie wczoraj, jak wybierali na stołki, ale bałam się odezwać... choć myślę, że się nie nadajesz, masz dobre serduszko, jesteś uczynny, a Ci z góry o tym zapominają... ci z góry zapominają? o kogo właściwie miałaś na myśli? łoj pada, ale dla mnie dzisiaj dobrze bo, nie trzeba podlewać betoniku no ale od 15-stej to, ma już być słońce, bo... wyjeżdżam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 09.06.2004 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 No jak to nie wiesz?A nasza "wspaniała elita rządząca z W-wy"? myślisz, że pamięta o takich małych jak my? Tak, tak niech pada, też nie muszę lać betoniku, bo ciśnienie wodne mamy takie, że ... szybciej z nieba pada niż wylatuje nas z węża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.06.2004 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 aaa, no to wszystko ok, bo już myślałam, że mówiłaś o nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.06.2004 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Jolly.. jedak szkoda ze sie nie odezwalas jak wczoraj dzieliliscie stołki a czy rozumiem przez to ze wczorajsze dowodztwo przenosi sie do stulicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 09.06.2004 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Nie Maksiu, nigdzie się nie przenosimy, nam jest tutaj dobrze, no i w takim gronie stałych forumowiczów szczecińskich!!!! Ale sobie plusuję, a kiedy ktoś MNIE pochwali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.06.2004 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 po co? sama już sie pochwaliłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.06.2004 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Dobrze, że pada może dzisiaj przed snem zobaczę męża w łóżku a nie przez okno z wężem do podlewnia w ręku. Wczoraj wrócił z ogrodu ok 22,30. I co ja mam z nim zrobić?? Ale to już chyba nie długo, bo właśnie mam zryty ogród pod system nawadniający! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.06.2004 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Didi - ale masz chociaz trochę spokoju, jak podlewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts