czupurek 14.06.2004 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Ivette - będę, będę Joasia - jakieś %? gdzie? kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.06.2004 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Jasia: nie lata po miescie i rozdaje butelki pyyyyysznej brandy, tylko dotrzymuje słowa.... i miło mi ze smakowało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 14.06.2004 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 No prawda. Bo Maksiu słowny chłopak jest! I brandy pyyszne że palce lizać - w sam raz na wieczór tarasowy, podziwiając chmury na niebie i gwiazdy i ptaszki świdrujące uszy. PS Maksiu? kiedy będzie następny potomek chcę zgadnąć płęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.06.2004 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Joasia: cos mi sie widzi ze po takiej reklamie.. to bedzie wiecej chetnych na zgadywanie.. zreszta i tak wiem co bedzie nastepne nie wiem tylko kiedy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 14.06.2004 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Witam wszystkich po dłuższej przerwie. Jolly- dzięki za info o bramach- bedzie do rozważenia. Teska- wróciłaś, szkoda tylko, że z drzwiami nic się nie zmieniło Joasia- czyli ogródka nie poznam?? Po brandy rośnie lepiej?? Didi- czy Twój ogródek jest juz jakoś zagospodarowany?? Po weekendowym podlewaniu u rodziców zaczęliśmy się zastanawiać. Do kiedy masz rury na wierzchu? Tyle napisaliście, że nie pamiętam kto pytał o branżowców od przyłączy. Mam godnego zaufania (słownego i niedrogiego, szybkiego) elektryka oraz pana od wody i kanalizy. Proszę się przypomnieć to podam na priv. U mnie na budowie mury rosną. Mam już część nadproży-zamontowanych . Jutro, pojutrze muruja się kominy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.06.2004 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Bikosa....... fajny ten stolarz...zobaczymy co bedzie:) Czy ktoś chciał kupic ogrodzenie???? mam na zbyciu 115 mb siatki i słupów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.06.2004 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Bikosa te rury to mogą jeszcze długo tak leżeć, bo zazwyczaj szewc bez butów chodzi, ale różnie to bywa z moim mężem. Witamy starych forumowiczów z powrotem na łonie grupy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.06.2004 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Józia S potwierdzam z tymi farbami, też je mam u siebie. W mieszkanku też miałam i mając małe dziecko mogłam śmiało wszystko zmywać ze ścian. I przede wszystkim nie ma problemu z mieszaniem, bo podajesz tylko w mieszalni symbol i dostajesz dokładnie tą samą farbę! W NOMI też mają ale tam nie kupuj, bo im często maszyna "strzela" i wtedy wychodzą im cuda. Hiper Glazur (o którym pisała Teska) ma też oddział na Struga, za Abą tam dostałam na tą farbę 20% rabaciku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 14.06.2004 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Witam wszystkich wieczorową porą! Jolly dzieki za informacje o bramach ! Ale chyba bedziemy musieli je sobie przesunąć na przyszły rok pozdrowionka Gr-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 14.06.2004 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Didi Gratulacje Piotrowi wywiadu w lokalnej gazecie! no i pozdrowionka Gr- wa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 14.06.2004 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Stasiek, doradzam Ci zdecydowanie niebieską linię BOSCH. W Twoim konkretnym przypadku maszynkę GBH 2-24 DSRNa tym młotku zbudowałem swój pierwszy dom i cały rozwój mojej firmy. Nistety nie wiem jaka jest aktualna cena, ale nie będziesz zawiedziony. Romanie Ha! Wielkie dzięki - długo trwało zastanawianie, ale w końcu się zdecydowałem (cena trochę pomogła) i wybrałem z Twojego polecenia. To teraz się okaże! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.06.2004 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Witam serdecznie! Grapuskowa - dziękuję! Czy ktoś wie kiedy będzie cieplej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.06.2004 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Witaj grupo... Didi: a moze cieplej to juz bylo :D no dobra żartuje...musi byc jeszcze cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.06.2004 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 witam bikosa - to ja się pytałem o przyłącza przypominam się - jak można to na priv pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiriakos 15.06.2004 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Ja to nawet konkurs ogłosiłem, ale chyba serwer rozwaliłem. Więc proszę o Pana od przyłšczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 15.06.2004 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Cześć, co z tą pogodą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.06.2004 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 witam wszystkich serdecznie ano pogody tylko ni ma wieczorkiem byłam na inspekcji u Ivette, kontrola przeprowadzona dwuosobowo z Lalką. donoszę, że ma już fajnie i bardzo blisko zakończenia robót. no i chałupka fajna i taka duża (ona mówi, że tam mało metrów, ale kto by uwierzył? ) a u mnie na budowie (a co też pojechałam, tylko jeszcze później) - cd sufitów, a ściślej zaczęło się szpachlowanko i takie tam. no i ruszyła próbna manufaktura kostki brukowej (polbruku?). całkiem nieźle wygląda i można by rozszerzyć działalność, tylko form za mało. dziś policzę czy interes opłacalny i warto otwierać biznes (to, już drugi po pracowni garncarskiej ) życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 15.06.2004 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Witam wszystkich Bobów i Bobki (?) Nie marudźcie na pogodę, doskonała do murowania Bikosa - Ty się wcale nie odzywasz... SP- tez chcę wakacje mieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 15.06.2004 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 witajcie, nie narzekać mi tu proszę na pogodę! Chciałoby się to w pracy siedzieć, jakby upał był za oknem? Tak to przynajmniej nie szkoda. A i mój świeżutko założony trawniczek pewnie lepiej przetrwa. Mogłoby jeszcze trochę popadać . A jak nie, to jutro przy okazji pertraktacji z wykonawcami zajrzę na działkę i podleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 15.06.2004 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 A co to za pomór spadliśmy na sam dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts