bodekku 15.06.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Ale już się podnosimy! bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.06.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 witam .....gdzie to lato??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.06.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 no to wyżej i wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 15.06.2004 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Witam Wszystkich Bardzo Serdecznie Po Długim Ł Na rybach byłem w przedziwnym miejscu, nigdy bym tam kija nie zamoczył, a trafił się pierwszy w życiu karp i trzy szczupaki (no...szczupaczki, ale w ciągu jednej godziny - dla znawców tematu: sobota pomiędzy 14.00 a 15.00). Wrażeniami z budowy się jeszcze nie mogę podzielić, ale mam jak rozumiem plusa u Ciebie Stasiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.06.2004 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 i znów się podnosimy, właśnie wróciłem z działki po rozmowach z wykonawcą szczegóły wkrótce bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 15.06.2004 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Witam w pochmurny dzień, żeby chociaż po deszczu była...tęcza No dobra, nie marudzę. Mam schody na poddasze i parę tysiączków mniej w portfelu... obudowuje mi się także kominek... czyli coś jednak u mnie dzieje - bo do tej pory nie miałam o czym pisać Pozdrawiam Wszystkich aaa Roman vel Prezydent ,co to za przedziwne miejsce, gdzie łowiłeś rybki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.06.2004 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 ech....pusto wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 15.06.2004 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 e tam pusto Teska... ja jestem - ale przeżywam... o 20:00 wysterylizowałam moją ukochaną kotkę i chodzę co 15 minut patrzeć czy żyje jeszcze brrrrr, kto z Was to przeżył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 15.06.2004 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 hihi ale wyszło... kto z Was przeżył sterylizację kotki - tak miało być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 15.06.2004 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Linka- ja tego nie przeżyłam kiriakos i bodekku- wysyłam na priv. U mnie juz zamontowali wszystkie nadproża Miłego wieczorka!! Joasiu- odzywam się tylko rzadziej- a poza tym jak masz mnie za mało to uważaj bo Cie nawiedzę z Antonim I to szybciej niż myślisz. Didi- czy ewentualnie mozna u Ciebie zrobic wizytację systemu nawadniajacego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 15.06.2004 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Cisza, cisza..pewnie, że cisza, bo mecza grają A dzisiaj Niemcy z Holandią o mało nie skończyli, jak Francuzi z Anglią - fajowskie te Mistrzostwa! U mnie już zarys daszku widać, bo krokwie już stoją, ech ależ ładnie - ostatni raz tak sie wzruszyłam, jak wylali mi fundamenty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 16.06.2004 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Witam z rana! Czuję się jakby to był blady świt! Bikosa pewnie, że można, a nawet jak ktoś zamierza zakładać system to nawet wskazane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.06.2004 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 bikosa - dzięki, dostałem pozdrawiam porannie bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.06.2004 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 witam wszystkich. brrrr zimno wszędzie, marznę Teska - dostałaś pyt. na priv? Didi - ja narazie nie robię na glebie nic, ale nie powiem żeby mnie też nie interesiło jak to, wygląda, ten system. wczoraj zgrzeszyłam - nie pojechałam na budowę, po prostu mi się nie chciało bo....... zimno pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 16.06.2004 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Czupurek nie czuj się winna, ja też coś ostatnio co dwa trzy dni wizytuję budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.06.2004 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 czyżby to pierwsze oznaki lenistwa ? bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 16.06.2004 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Czupurek ten system to takie udogodnienie z amerykańskich filmów, gdzie o 4 rano z trawnika wyskakują takie "grzybki" i podlewają cały ogród. To wszystko jest zaprogramowane i możesz nawet wyjechać na urlop, a po przyjeździe nie wystraszy Cię spalona trawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.06.2004 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Doris czy te podlewające ustrojstwa są gdzieśdo obejrzenia (myślę o sklepie) pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.06.2004 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 witajcie rankiem:) Czupurek - dostałam...ale jeszcze musze z Bolkiem umówic sie co do ceny za zrobienie ogrodzenia...od dwóch dni idzie do mnie... jak bedzie za drogo to pogonie go:( Dam znać jakby co..ma przyjsc dzisiaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 16.06.2004 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Bodekkutego to Ci nie powiem. Nie wiem czy w skiepach są, bo to wszystko się robi na zamówienie, zawsze zgodnie z projektem zagospodarowania, a przede wszystkim zgodnie z projektem zieleni (chodzi o to by podlewać grupy roślin, by wiedzieć gdzie zastosować system kropjujący itd.) Najbliższy dostawca jest w Poznaniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts