czupurek 16.06.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Didi - łoj ależ to skomplikowane Teska - ok. a teraz z czego będziesz robić sobie płot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 16.06.2004 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Witajcie, ooo, widzę, że ruszacie z tematem ogrodzenia, właśnie z czego go robicie?, bo ja mam w planach, ale na razie zbieram materiał z wykręcanych płaskowniczków i słupki z profilka - to po bokach, przód będzie bardziej rozbudowany! Przypominam Wam, że jeśli potrzebujecie pomocy przy ogrodzeniu lub bramach wjazdowych furtkach ze stali , to walcie, a i stal postaram się Wam załatwić w dobrej cenie!!! Józia S. czy ten termin to jeszcze aktualny, czy zrezygnowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.06.2004 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Czupurek z trzech stron siatka zielona, a przód klinkier burgund ryflowany i przesła od wisniowskiego.Odkryłam ze takowy płot ma Ciechanka...czytałam jej dziennik budowy i patzre...a tam wypisz ,wymaluj mój przyszły płot:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.06.2004 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 jolly..... a mozna na priv cosik wiecej info ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 16.06.2004 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Wszystkim dzień dobry! Bikosa - zapraszam jak zawsze Jolly - nie trzeba było mówić - mam do zrobienia ramiak na bramkę wjazdową - 5 m szer i 1,5 wys. ze stali, furteczkę (wszystko wypełnione drewnem będzie) i się miotam, bo: ile stal, ile spawanie, ile transport... Pomożesz? Podrawiam środowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.06.2004 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Joasiu...... czy to Ty kobieto wczoraj do mnie dzwoniłas?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.06.2004 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Komunikacik wczorajszego dnia Tepsa "łaskawie" podłączyła mi telefon ale to nic......dostałam od Tepsy i tu usiaśc wygodnie: KWIATY no myslałam ze upadnę z wrażenia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 16.06.2004 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Witajcie, Józia S. czy ten termin to jeszcze aktualny, czy zrezygnowałaś? Witam wszystkich, Jolly, mam problem z wylewkami - facetowi zepuł się puff, a chciałam się spotkać po wylewkach. Odezwę się w przyszłym tygodniu. Wczoraj mało myślałam o budowie, bo miałam imieniny, ale dzisiaj już jestem zmobilizowana. Kto z was pamiętał o tzw. kapinosie na balkonie (przeciw podsiąkaniu balkonu wodą)? Ja zapomniałam i mam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 16.06.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Józia - współczuję, nie ma sprawy, czekamy Joasia Jasia - samo spawanie mało Cię wyniesie, najważniejsze, to grubość wypełnienia, czyli drzewa, bo wiadomo, że na taką grubość trzeba zrobić ramki, no i z czego te ramki, jeżeli nie wiesz, to ja zapytam swojego, wymiar zanotowałam, dzisiaj wieczorem mi powie i w hurtowni zapytam ile będzie za stal, ważne pytanie co do bramy samojezdnej, rozumiem, że na rolkach?, ale muszę wiedzieć też ile mniej więcej ważyć będzie wypełnienie, to ważne, żebyś później mogła otwierać bramę bez pomocy STRONG MAN-ów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 16.06.2004 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Józia S to Ty jesteś Jolanta?? Wszystkiego dobrego i mniej problemów na budowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 16.06.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 TeskaCo Ty kobieto zrobiłaś tym z telekomunikacji??? Ja nadal z nimi walczę. Mam telefon radiowy. A chciałabym tak jak inni ludzie mieć normalne łącze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 16.06.2004 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Didi no to mnie rozgryzłaś. jam Jolanta. Kiedyś zadzwoniłam do czupurka i się przedstawiłam swoim prawdziwym imieniem to nie wiedziała z kim gada Teska, Didi znajoma prowadzi sklep na Wyszyńsikego z Tikkurilą i potwierdziła o farbach. Wezmę te co wy. Malowałyście dwa razy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 16.06.2004 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Józia Sdwa razy, za pierwszym wychodzą lekkie smugi, drugi pokrywa idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.06.2004 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Józia - no, wszystkiego najlepszego kobieto a od TPSY kwiaty? chyba zmyślasz ja teraz u mamy zainstalowałam tel. bo chciałam SDI dla syna, zeby nie marudził. w punkcie poinformowałam, że tel. mają mi dostarczyć razem z SDI, w przeciwnym razie nie chcę. i co? ano mam tel. od marca za któy nie wiadomo czemu płacę, a SDI jak nie ma tak nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 16.06.2004 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Ja też jestem Jolanta!!! Szkoda, że się nie domyśleliście!! Wszystkim Jolkom wszystkiego najlepszego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 16.06.2004 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Komunikacik wczorajszego dnia Tepsa "łaskawie" podłączyła mi telefon ale to nic......dostałam od Tepsy i tu usiaśc wygodnie: KWIATY no myslałam ze upadnę z wrażenia..... Witajta Ludziska Teska, ale zasunęłaś z tymi kwiatami Fajny dowcip, ale niewiarygodny Ci Panowie (TE PSY) to nie byli czasem Marsjanie A propos, czy słyszeliśćie MP3 pt. "Klient Tepsy" zaczynającą się od słów: "Panie Lebiedź..." ? To jest klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 16.06.2004 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Linka,na rybki pojechalimy do Barlinka, ośrodek wypoczynkow nad jez. Barlińskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 16.06.2004 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Jollyno to też wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.06.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Jolly - wszystkiego naj, najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 16.06.2004 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 My wszystkie (dwie) Jolki dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts