czupurek 16.06.2004 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Jolly - tak samo było na przeciwko w Elergonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.06.2004 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 księgowa - he,he bo ja cichociemny jestem działka jest na ulicu Kolonistów numer 27 co do szczegółów: z Szosy Polskiej w lewo w ulicę Ogrodniczą, potem dalej prosto (asfltem) jakieś 1500 - 2000 m, następnie w prawo w ulicę Kombatantów, tą ulicą do końca i w lewo, to już jest Kolonistów. Następne 100 m po prawej stronie pomiędzy gotowymi domkami są budowane nowe domki. W środku jest wewnętrzna droga dojazdowa; po prawej stronie pojedynczy domek z osobnym garażem, po lewej stronie za drewnianym ogrodzeniem w budowie tylko piwnica, w głębi po lewej stronie za ogrodzeniem z siatki mój sąsiad, w głębi po prawej stronie trawa, chwasty i błoto; to moje, w przyszłym tygodniu ruszają fundamenty.!!!!! pozdrawiam bodekku P.S. Kontakt szczegółowy na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 16.06.2004 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 A to teraz rozumiem - byłam ostatnio na spacerku i sie właśnie zastanawiałam który to - bo tam obok się tyle dzieje że ho ho.. No tylko coś u Mariusza spokój.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.06.2004 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 w następnym tygodniu będę częściej! można trąbić na "handy" numer na zamówienie na priv pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 16.06.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 No nareszcie ktoś poruszył jakiś normalny temat, a nie tam jakieś ogrody i kuchnie O, więźba - to jest świetny temat! No więc, ja w materii tej więźby z Dach Stylu, bo też u nich brałam tuż przed majem, więc z mniejszym vatem za 530 PLN, ale wcaaaale nie jestem zadowolona!!! pełno oflisów (niektóre słupy będę wymieniać), a facet, co je przywiózł nie miał pojęcia co przywiózł i przez jakieś pół godziny mój mąż dwoił się i troił, żeby doliczyć się jakie faktyczne długości być powinny z naddatkami - dobrze, że ja byłam wtedy w pracy , a naszego maluszka niańczył przez ten czas nasz wykonawca robiąc kółka dookoło domu ciekawe, czy sobie doliczą za dodatkowa robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 16.06.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 dlatego też ich nie chwalę - mi podpadli ale czym innym - załatwianiem transportu dachówki (nie popisali się) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.06.2004 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 delf - czy ta więźba była imregnowana ???? bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.06.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 pytam - bo mogę wcisnąć wykonawcy wykonanie ogrodzenia całej działki - jakieś 100 m bieżących, na drewnianych imregnowanych belkach, obciągniętych siatka, już jestem na niedofinansowaniu pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.06.2004 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Didi - dzięki za maila bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.06.2004 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Didi jutro napisze namiarek,bo notesik zostawiłam nie u siebie.Firma ta obsługuje całe okolice Dołuj itp....hihih a nazwa firmy afjna " Art- bi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.06.2004 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Witaj grupo.. ja dziś po prośbie.. nie ma ktoś na zbyciu kojca dla dziecka, albo tgz. łóżeczka turystycznego, albo do pożyczenia albo do sprzedania za nieduże pieniądze..???pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 16.06.2004 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 delf - czy ta więźba była imregnowana ???? bodekku Była, była, ale co z tego, kiedy uwag do niej mam co niemiara Niestety nie zawsze "cena, czyni cuda" Ale wiem, że teraz w dobrej cenie, bo po 560 PLN maja w Golbudzie w Goleniowie - spróbuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 16.06.2004 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 [/b]Bodekku Ale tak właściwie, to musisz grodzić działkę? Ja też ogrodziłam i dlatego tobie odradzam, chyba , że masz inne WAŻNE argumenty "za". Myślę, że dobrym momentem na ogrodzenie jest wiecha i prace, które następuja po niej, wcześniej, to chyba nie bardzo ma sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 16.06.2004 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Ile brali Wasi wykonawcy za wykonanie c.o. i c.w.u.+kan. Ile wychodziło za punkt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 17.06.2004 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 StasiekU mnie 85zł/ punkt. Ale poprzedni chciał 80zł tylko mnie wkurzył i go pogoniłam. Biorą i po 100zł. Kanalizacja płatna osobno - mnie kosztowała 300zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 17.06.2004 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 A poza tym witam w czwartek zimno.. przynieście trochę słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 17.06.2004 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 dzień dobry wszystkim! delf - oczywiście że się odgrodzę, bo okoliczni mieszkańcy chodzą tam na spacery ze swoimi psami, a drudzy zrobili sobie skrót przez łąkę pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 17.06.2004 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 No właśnie zimno, czy to lato przyjdzie w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 17.06.2004 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Z rzeczy przyjemniejszych to: Mam już wszędzie sufity. Wczoraj wdrapałam się po schodach na poddasze a tam jak pierzynka leży sobie wełna i ogrzewa mój kochany domeczek. Aż mi się ze szczęścia w głowie zakręciło. Teraz chłopcy ślicznie szpachlują ściany i suficiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 17.06.2004 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 To że zimno to pikuś ale po co tak wieje??? Dołączam się do prośby Maksia o kojec. Moja koleżanka bardzo potrzebuje - a ja wyrosłam z wieku kojcowego. Może znajdą się dwa? POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts