grapusek 17.06.2004 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Witam z rana! Bodekku mielismy ten sam problem ale na czas budowy ogrodzilismy drewnianymi palikami i siatką leśną- to chyba wychodzi najtaniej a i nie ma zalu jak cosik sie spsuje pozdrowionka Gr-wa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 17.06.2004 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 nio i sami robilismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 17.06.2004 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Bodeku - i tak będą chodzić - płot to żaden problem - wiem coś o tym.Poza tym po co ci taki ekstra płot - jak będą dowozić materiały i tak go zniszczą. Co do więźby z Gol Budu - mój wykonawca usiłował kłaść więźbę kupioną u nich - klął jak licho (ponoć bardzo nierówne i to mówił że ich piła tak tnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 17.06.2004 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 WITAM WSZYSTKICH co tak mało o więźbie, czyżby nikt inny jej już nie kładł? O Golbudzie słyszałam, ale mam obawy, oni lecą na ilość a nie na jakość, jak ze wszystkim zresztą! Bodekku! życzę Ci powodzenia przy fundamentach, robisz sam, czy z ekipą? A ja muszę się pochwalić. Wczoraj przywieźli 4 KRAZY piasku- sami to rozgarnęliśmy. Niestety od tego wysiłku ledwo stukam na klawi, ale co tam... za to mój facet będzie miał większe bipsy od Pudzianowskiego!!! Dzisiaj izo - papa i lecimy pomału z murami!!! Acha, i daję do wywołania zdjęcia z 1 etapu, może MAKSIU byś pomógł, jak je wklejać bez linku do onet-foto? i czy muszę mieć jakiś program, zdjęcia zwykłe z lustrzanki, ale na CD! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.06.2004 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Witajcie!W sprawie więźby; ja ją kładłam co prawda ponad rok temu i cena była inna, ale kupowałam ją na Mierzynie na samym końcu po lewej stronie. U pana co ma jedno oko niebieskie drugie brązowe. Trzeba był się ostro z nim targować, ale materiał dostałam bardzo dobrej jakości (tak twierdzili ci co kładli, że jest super). Może tam spróbować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 17.06.2004 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 witam wszystkich no i zimno i wieje - czyli do luftu co do wieźby - jak pisałam kupiłam w elgeronie (mierzyn po prawej) można się z faciem dogadać. czy była dobrej jakości? mam nadzieję, że tak,bo nie słyszałam narzekania wykonawców (a przecież tak lubią ponarzekać na innych) co do kojca - mam nadzieję, że wyrosłam na dobre, a znajomi też wszyscy mają już dzieci wyrośnięte. może jakiś komis lub allegro? co u mnie na budowie - nie wiem bo, znów nie byłam (wnoszę o samoukaranie ) w temacie co i cwu - kładła firma kompleksowo razem z materiałami (jak znajdę kosztorys to podam) pozdrawiam wszystkich życząc miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.06.2004 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 jolly: jak bedziesz miala zdjecia to przyslij do mnie.. postaram sie coz z tym zrobic...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.06.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Joasia: znam ten ból z tym kojcem... po pierwsze nie wiadomo czy Małgosia wogole bedzie chciala w nim siedziec... dlatego najchetniej bym pożyczył na próbe, gdyby ktoś mial, bo wywalic na nowy 400zl to az ciarki po plecach przechodza.... Czupurek: z komisami to ciezka sprawa.. dostaniesz wszystko co potrzeba.. oprócz kojców to rarytasy :D no chyba ze znasz komis gdzie mozna takie dostac od reki , a co do allegro to radziłbym uwazać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 17.06.2004 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Maksiu - Małgosi jeszcze można narzucić swoją wolę. Inaczej wychowasz terrorystkę Do kojca z Nią ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 17.06.2004 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Maksiu - wiem: gazeta. kontakt jest do tych spraw ok (kojec) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.06.2004 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Joasia: dobre... tylko ze ona ma juz swoje zdanie :D i dlugim piskliwym o wysokiej czestotliwosci glosem oznajmie jak sie nie zgadza na to co chcemy jej zaproponowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.06.2004 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Czupurku: dzieki... to samo podpowiedziala mi na gg joasia..dzieki dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.06.2004 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Maksiua ja apeluję o wolność dla Małgosi!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 17.06.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Dołączam się do apelu!! Dziecki najlepiej się rozwijaja, jak mają przestrzeń wokół siebie, no a już w domku chować do kojca, to wstyd!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 17.06.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 A co do więźby, to ja kierowałam się ceną li tylko , bo i tak nie sprawdzę, jaką potną dla mnie konkretnie, więc nawet polecenie przez kogoś nie jest gwarancją. Cóż łut szczęścia i tyle trza mieć. Poza tym inne propozycje cenowe poza Golbudem zaczynały się od 600 zl i była to cena dla mojego wykonawcy, a nie samego zainteresowanego - czyli troszkę więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 17.06.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 maksiu - sadysto nie wstyd ci zamykać dziecko w tak młodym wieku bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 17.06.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 grapusek - i tak też zrobię, tylko drewniane słupki i siatka, bo na normalne ogrodzenie to będzie mało kasy pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 17.06.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 księgowa - płot ma być generalnie od drugiej strony, to podobno nawet są przepisy BHP i PIP, od frontu siatka ruchoma na dowóz materiałów, a tak po za tym dlaczego na moje niebo wlata - powiedział Kargul bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 17.06.2004 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 jolly - fundamenty robię z ekipą od A do Z, nic mnie nie interesuje oprócz kasy i jakości już mi nawożą dodatkową ziemię pozdrawiam P.S. brama dalej interesująca ale dlaczego taka droga, a co z ogrodzeniami, np. brama przesuwna na "leniwca" bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 17.06.2004 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Bodekku - a niby dlaczego ostatnią kasą wyrzucam na płot? moja działka łączy dwie ulice - dla większości jest to bardzo duży skrót, nawet gdy byłam w ogrodzie sąsiedzi bez krępacji chodzili sobie po działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts