maksiu 03.05.2003 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2003 Pozdrawiam weekendowo, nie macie pojecia jak to fajnie byc z daleko od budowy, nie myslec... odpoczywac... pelny luz.. szkoda ze tylko do poniedzialkupozdrawiam z kujawmaksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.05.2003 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2003 Pozdrawiam weekendowo, nie macie pojecia jak to fajnie byc z daleko od budowy, nie myslec... odpoczywac... pelny luz.. szkoda ze tylko do poniedzialkupozdrawiam z kujawmaksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.05.2003 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2003 Joasia jeszcze nie...szczerze to mi jakos nie przyszlo do głowy:smile: ale moze...kto wie:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.05.2003 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2003 Joasia jeszcze nie...szczerze to mi jakos nie przyszlo do głowy:smile: ale moze...kto wie:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.05.2003 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2003 Joasia jeszcze nie...szczerze to mi jakos nie przyszlo do głowy:smile: ale moze...kto wie:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.05.2003 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2003 Joasiu nie spałam, jakos do głowy mi nie przyszło... ale moze tego lata:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.05.2003 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2003 Joasiu nie spałam...nie przyszło nam to do głowy...ale moze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 05.05.2003 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 Nareszcie forum działa. Bo już się bałam, że wszystko szlag trafi. Żeby było wesoło posłuchajcie Moniki Olejnik http://v.pl/~michaelz/olejnik.mp3Mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 05.05.2003 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 Namierzyłam działki w Dobrej vis a vis boiska. Działki są kompletnie uzbrojone sprawdziłam. Byłam też w gminie są jak najbardziej pod budowę. Czy nikomu z Was nie obiły się o uszy jakieś nieprzychylne opinie na temat tego terenu. Cena jest umiarkowana 60 za metr ale z pełnym uzbrojeniem. Czekam na sygnały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.05.2003 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 hmmm.. jak je sprzedaje gmina to tak...tylko brac bo cena nie zła:smile: ale w samej miejscowosci dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.05.2003 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 Pozdrawiam wszystkich...alez mamy piekną pogodę po hmm...weekendzie:smile: na budowe czas jechac... :smile: telekomunikacja dzisiaj chciała czynic u mnie pomiary na telefon droga radiową...hmm..w XXI wieku...wszyscy ich gonimy :precz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 05.05.2003 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 Pozdrawiam Teska, chałupka jak marzenie. Patrzenie sprawia przyjemność szkoda, że znów się nie zastałyśmy. Przywitał mnie tylko mały zaskroniec, pilnował domku i działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 05.05.2003 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 S.P. - sprawdź działkę geologicznie (czy nie kupujesz np kurzawki albo torfu i będziesz musiała dom palować). Wpytaj o plany zagospodarowania przestrzennego. Czy obok nie będzie np drogi szybkiego ruchu. Jakie gmina ma plany. Czy działka nie stoi na terenie odkrywek archeologicznych etc... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.05.2003 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 Żądnych nowych zdjęć odsyłam do działu galeria na mojej stronie...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi 05.05.2003 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 Wszystkim, którzy dali namiary na I.N. bardzo dziękuję.Właśnie dostałam pozwolenie na budowę. Niecały miesiąc czekania od złożenia wniosku-chyba niezły wynik!!!. Pozdrowionka i słoneczka na budowie dla wszystkich. Agi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.05.2003 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 S.P nie mogłam dojechać..i nie miałam zadnego na Ciebie namiaru...żeby uprzedzic..zadzwon i powiedz jak z ta ziemia koło mnie:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 06.05.2003 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 To ja się zamelduję. Jutro nareszcie dachówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.05.2003 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 ...Josiu...teraz bedzie fajny etapik:smile: dachóweczka na dachu...to tak jakby juz dom był gotowy:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 06.05.2003 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 Tak sobie pomyślałam, że setny list napiszę o niczym na naszej lokalnej grupie. O, np o wieńcowym z góralami. Mój kochany mąż wrobił mnie w picie znimi - coby się więźba nie rozeszła - trzeba podlać. Picie z jednego kieliszka i przepijanie do następnego delikwenta. Hi hi. Wyszło, że w stanie nietrzeźwym są dalej mili i sympatyczni jeno bardziej gadatliwi. No - setka minęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.05.2003 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 hmm...a co sie pije po tynkach?? Joasiu...ccos wystraszyłam instalatora...nie zadzwonił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts