maksiu 17.06.2004 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 widzę że znaleźliście sobie niezly powód do żartów, tylko wytłumacie to mojej mamie, które się teraz małgosia opiekuje jak oboje z agnieszką jesteśmy w pracy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 17.06.2004 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 księgowa - kup Kałacha załatwi to problem, albo wiecznie głodnego psa bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 17.06.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Należy meic możliwość odstawienia dziecka do bezpiecznego środowiska, w momencie kiedy opiekun/ka musi udać się za potrzebą, etc. Inaczej po powrocie z przybytku można zobaczyć dziecię z czymś niebezpiecznym w łapkach. U nas mimo podniesienia wszelkich niebezpiecznych rzeczy ponad poziom możliwości dziecięcia, smyki zawsze coś wykombinowały. Dlatego taki kojec na kółeczkach - to fajna sprawa. Nie chodzi o uwięzienie dziecka na stałe, tylko w przypadkach ekstremalnych/mentalnych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 17.06.2004 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Ja w takich przypadkach zabieralam dziecko ze soba - razem z kocykiem i jakas wyjątkoooowo frapującą zabawką - kontrola pełna, a gdy naprawdę nie mogłąm, to odkładałam dziecko do łóżeczka - 5 minut ewentualnego płaczu jeszcze nikomu nie zaszkodziło, a tylko płucka dotleni Maksiu zdejmijcie z barków Babci gotowanie, sprzątanie, pranie, prasowanie, podlewanie ogródka i sadzenie fasolki , a na pewno z chęcią poświęci się tylko Małgosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.06.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 delf: łóżeczko znajduje się na pięterku, a moja mama ma kłopoty ze stawami i ciezko jej wejsc po schodach (szczerze mowiać zle zrobionych) tylko po to zeby zaniesc dziecko do łóżeczka na chwile, a co do drugiej czesci twojej wypowiedzi to widze ze nadal uwazasz nas za potworów i wyzyskiwaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.06.2004 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Joasiu... dziekuje za pomoc.. ty jedna mnie rozumiesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 17.06.2004 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Nie gniewaj się MAKSIU, ja nie o Małgosi, dawno już wyrosłam z pieluch, mój synek Kevin ma 5 lat!! urwis jeden, właśnie wczoraj w przedszkolu musiałam stać pół godziny i wysłuchiwać wywodów przedszkolanki , jak to Kevinek ostatnio się nie słucha, no i miał karę... Nie mógł iść na budowę, oj.. była to kara, popłakał się biedny (tak na marginesie: przedwczoraj szuflował łopatami, że hej) Ale się rozpisałam, a chciałam tylko zapytać, w jaki sposób dostarczyć to CD ze zdjęciami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.06.2004 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 jolly: poprostu wyslij mi zdjecia mailem... i nie wszystkie w jednym mailu tylko po np. 5 sztuk na mail.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 17.06.2004 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Pomocy! potrzebna tanio płyta osb. 18 mm. Skąd taką TANIO? Albo inaczej - deski podłogowe - przesuszone? Bo wahamy się bardzo w sprawie podłogi na poddaszu - chcemy to zrobić przede wszystkim tanio. Będę dozgonnie wdzięczna za wszelkie namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 17.06.2004 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 widze ze nadal uwazasz nas za potworów i wyzyskiwaczy A czemu "nadal" ???????????????? Każdy radzi na podstawie swoich doświadczeń - moje są takie właśnie i jednemu się one przydadzą, a drugiemu są psu na budę Ijuż A radzić każdy może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 17.06.2004 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Hallo Hallo, nowy temat i prośba dla tych co już mieszkają, albo wykańczają!!!Jak wiadomo mnie stan surowy zamknięty wyniesie 60.000 PLN proszę się nie śmiać, wszystko robimy sami!!!Czy w związku z tym na wykończenie ale takie wraz z przydomową oczyszczalnią ( znajomy mi poleca za 3800) elektryką, hydroforem, tynkami itd wszystko, ale robiąc wszystko samemu - bo po prostu potrafimy - zmieszczę się w 80.000??? Napiszcie co o tym sądzicie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 17.06.2004 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Mówią, że stan surowy zamknięty (z oknami, drzwiami i dachem ma się rozumieć) to połowa kosztów, a więc jeśli nie przesadzisz przy wykończeniu środka, to pewnie się zmieścisz. A pro pos - chylę czoła przed gospodarnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.06.2004 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Jollytrudno powiedzeć, mi wyszło dwa razy tyle co stan surowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 17.06.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Sorki, ale spadam z pracy na budowę do ....roboty Ale Wy piszcie o tych kosztach, jutro sobie poczytam!!! Dzięki i miłego dnia wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 17.06.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Joasia - kupowałam osb w indeksie na santockiej i dali mi taniej niż w castoramie. spróbuj ponegocjować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.06.2004 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Co do OSB: ostatnio się przeraziłam, gdy zobaczyłam, że za 1mkw w NOMI za OSB 10mm chcą 18zł, ja w SCMB w lutym płaciłam za 15mm 7zł/mkw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 17.06.2004 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 I jeszcze jedna prośba. Znajomy potrzebuje sprawdzoną ekipę do małego remontu (malowanie i regipsy) oraz do modernizacji magazynu (regipsy i reszta). Potrzebna pewna ekipa. Bardzo pilne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.06.2004 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Jolly mi tez wyszło dwa razy tyle co stan surowy...i nie wsio mam jeszcze:( Z tymi kojcami to popytam. Didi - dostałas namiarek na necik w dołujach? a ta wogóle to u mnie burza...i zimno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.06.2004 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Teska nic nie dostałam!!!!Czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 17.06.2004 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Witam wszystkich w czwartkowy wieczorek. Didi- dzisiaj miałam pokaz nawadniania automatycznego na mojej działce Koszmarna ta pogoda. A mieli mi szalować stropik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts