Gość Gosc123 17.06.2004 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Józiu, dziękuję. A może jeszcze ktoś zna ceny wykonawców co, cwu, kan za pkt.? --- Lalka, dzięki! Sprawdzę. --- ... a tynki zewnętrzne to jakie są koszty? Tylko tynk, bez ocieplania ściana jednowarstwowa). -- Czytaliście? http://podatki.onet.pl/937725,1,0,wiadomosci.html --- Co do więźby - p. Kudra (Szczecin) (Ku Słońcu zaraz przy Salezjanach), albo p. Kudra (brat p. Kudry ) (Stawno) (trasa na Goleniów). Nie narzekam, miałem tanio, sprawnie, na czas i bezproblemowo - idzie się dogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 17.06.2004 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Czupurek gratuluję wypowiedzi na łamach "Muratora"!!! Jesteś sławna!!! A czy Grupa Szczecińska nabyła już lipcowy egzemplarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 18.06.2004 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 No i ostatni budzik w tym tygodniu wyłączony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 18.06.2004 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Oj znaczy się muszę lecieć po muratora. Na weekend jak znalazł. Zwłaszcza przy takiej pogodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.06.2004 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 jeszcze nie kupiłem, ale wstyd ale się poprawię pozdrawiam piątkowo bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 18.06.2004 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Wita Was obowiązkowy czytacz Muratora!!! Też go mam, Czupurek to dał czadu! I mam dla Was niespodziankę....MAM ZDJECIA! Tylko jak je teraz wkleić, MAKSIA nie ma a ja już nie mogę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.06.2004 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Kto powiedzial ze mnie nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.06.2004 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 nikt, ale się nie ujawniasz bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 18.06.2004 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Czupurek gratuluję wypowiedzi na łamach "Muratora"!!! Jesteś sławna!!! A czy Grupa Szczecińska nabyła już lipcowy egzemplarz? ??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 18.06.2004 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 no dobra a, teraz się przywitam, bo wpierw czytałam wczorajsze posty i mnie zamurowało, no naprawdę, bo wiecie coś czego ja nie wiem (jeju nie wytrzymam do popołudnia, a nie mogę się urwać żeby lecieć do kiosku) Teska - też poproszę namiar na ten necik. a jak siatka? wiesz już ile chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.06.2004 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Oj bodek bodek.. a co mam krzyczec... UWAGA.. JESTEM ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.06.2004 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 maksiu - i teraz cię usłyszałem bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 18.06.2004 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Jestem...wesoły Romek... Mam pytanie do zaawansowanych w procesie inwestycyjnym: czy znacie kogoś godnego polecenia do wykonania wierceń geologicznych. Standard pod domek jednorodzinny, czyli trzy otwory, dwa przekroje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 18.06.2004 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Czupurek- musisz powiedzeć, że Cię przypiliło i wychodzisz na dłużej do toalety, tylko uprzedź, aby Ci nie przeszkadzano!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 18.06.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Didi - nie, no nie jest aż tak źle. a w toalecie mi nie przeszkadzają raczej. a wyjścia niestety rejestrujemy chipami i potem... no wiesz trzeba to, odsiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 18.06.2004 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Jestem...wesoły Romek... Mam pytanie do zaawansowanych w procesie inwestycyjnym: czy znacie kogoś godnego polecenia do wykonania wierceń geologicznych. Standard pod domek jednorodzinny, czyli trzy otwory, dwa przekroje. Kilkanaście postów wcześniej podałam namiar na dobrą panią geolog. Nie mam jej namiarów przy sobie, więc musisz sobie poszukać. Możesz spytać też osoby, której to polecałąm, czy się sprawdziła - niestety nie pamiętam też komu polecałąm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 18.06.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Delf...dziękuję bardzo. Precyzja Beckhama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 18.06.2004 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 hej, właśnie mi doniesiono, że dzisiaj kończą sufity. jak fajnie, no to, ruszę ciało i pojadę dzisiaj wreszcie na budowę tylko szkoda, że kolejny tys. wyjdzie z kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 18.06.2004 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Niestety Czupurek człowiek musi się przyzwyczaić do wychodzenia kolejnych tysiączków z kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 18.06.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 raczej się przyzwyczaiłam i to, już dawno, ale jak kasa na ukończeniu to, tak jakoś pilniej człek się jej przyglada i jest coraz bardziej smutny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts