RomanW 18.06.2004 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Witam wszystkich! Coś dla zatroskanych: Mężczyzna z kobietą całują się na ulicy. Podchodzi do nich jakiś gość i zagląda im przez ramię. Raz zagląda, drugi raz zagląda, obchodzi w kółko i znowu zagląda i tak dłuższy czas. W końcu całujący pan zdenerwował się i mówi do gościa: - Panie! Coś pan! Zboczeniec jakiś??? - Nie, ale żona ma klucze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 18.06.2004 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Dobre Romek , dobre.... Zawsze twierdziłem: podaj mi swoje imię, a podam Ci Twój IQ To już wiecie, dlaczego ciągnę z uporem maniaka mojego FUJ-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 18.06.2004 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Witam piątkowo, ależ piśmienni jesteście! Właśnie nadrobiłam trzystronowe zaległości w czytaniu od wtorku. O i Roman W się ujawnił po przerwie Romanie H. : Miałam kontakt do geologa od Joasi Jasia. Co prawda skończyło się na miłej wymianie maili, ale jeżeli sprawa nadal aktualna, to mogę przekazać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 18.06.2004 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 a teraz doniesienia z frontu: Tak "energicznie" zabrałam się za poszukiwanie ekipy, po tym jak wybrany wykonawca się rozłożył w szpitalu, że delikwent zdążył wyzdrowieć i jeszcze - chyba za wierność - sporo zszedł z ceny. Tak więc po niedzieli ruszam z budową! Co prawda na ten rok planujemy tylko mniejszy z budyneczków, ale zawsze coś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 18.06.2004 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Maggie, dawaj namiary na geologa na priv'a, sprawa aktualna barrrrrdzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.06.2004 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Melduje się czytaczka ale niestety z braku czasu niepisaczka. Mojemu Szwedowi zmarła babcia i w niedzielę wyjeżdża na 3 tygodnie - tak dobrze szło i zdechło! A wczoraj spotkałam się z Joasią Jasia w samochodach - przesłałyśmy sobie szerokie uśmiechy oraz machanie rąaczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 18.06.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Maggie - to trzymam kciuki Ivette - ale się porobiło, no nie ok, no to spadam do domu, a wcześniej po muratora, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 18.06.2004 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Dzien Dobry.. Pogoda małobudowlana,wiec wszyscy klepią w klawisze Stasiek bardzo prosze...Daj znac,czy sie sprawdziło.. Po wizytacji u Ivettki mam ciągły niedosyt postępu robót...U niej juz Ja latam za drewnem na balkon..Czy ktos robił sobie moze jakis podescik drewniany?? Mi licza za materiał 280zl,a za obróbke bez malowania 300!!!Strasznie mnie to przestraszyło.. A moze ktos jeszcze kładzie deski na posadzki w mieszkanku..i gdzies tanio kupił.. Pada,robota idzie jak krew z nosa..A pieniazki rozchodza sie w tempie błyskawicy...A moze tak odwrotnie??? Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 18.06.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.06.2004 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Lalka - ja kupowałam deski strugane z jednej strony na strych po 26 zł./m2 w Mierzynie u Elgarona - po prawej przed Razmusem. Mają 32 mm grubości - może będą dobre dla Ciebie? Lalka i czupurek - dzięki za wsparcie moralne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 18.06.2004 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Ivetka - ale to sa zwykłe czy z piórowpustami? Jaka szerokość i długość i z czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 18.06.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Ivette dzieki..jade sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.06.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Lalka - proszę bardzo Joasia - zwykłe dechy ostrugane z jednej strony, która jest nabita jako górna na strychu na podłodze, zamiast cholernie drogiej i brzydkiej płyty OSB. Długość 4 metry i chyba sosnowe - nawet nie pytałam - ładne były i tanie to wzięłam I stych wygląda teraz jak tralala S.P. - mój Szwed zrobił schody strychowe w cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.06.2004 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Joasiu - a szerokość? NO takie dość szerokie dechy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.06.2004 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 witam wszystkich budujących, czytaczy i pisaczy u mnie kurcze leje deszcz....chłodnawo w chacie:( ...ale za to moj synus od wczoraj jest zmechanizowany...przesiedział w aucie 2 godz...a co tam niech chłopak sie cieszy...jeszcze jeden szczególik...musi zrobić prawko... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 18.06.2004 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Są ...są Są zdjęcia w dzienniku jolly!!!! Otwierajcie i oglądajcie i ... komentujcie, a ja w poniedzialek poczytam... Pozdrawiam i zycze milego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 18.06.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Cześć Tereska !!! Słuchajcie dziewczyny, jak się Was tak czyta o tych dechach, to ciśnie się na usta pytanie: Gzie te chłopyyyyyyyyy? (Wasze rzecz jasna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 18.06.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Ivette, on chyba przez ten wyjazd zapomniał cię skasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 18.06.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Nasze chłopy daleko po oceanach się bujają i na domki zarabiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 18.06.2004 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Jolly, fajne zdjecia - fundamenciki jak malowanie. Ale dlaczego Ciebie na nich nie ma? Romanie H, a Ty myślałeś, że dla nas to tylko deski do prasowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts