S.P. 18.06.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 No a teraz to już czas do chałupki spadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.06.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Romanie moj bynajmniej chłop to przyjedzie na gotowiznę, ale no cóz ma taką pracę... SP kupiłam mu Matiza topa - z klimą abs i jakimis tam pierdołami..od pierwszego własciciela i 34 tys km na liczniku..nawet mi sie to autko podoba..a zebu zarejestrowac, bo poprzedni własciciel ze stargardu to musze w poniedziałek udac sie do urzedu na 2 godz przed otwarciem- bo daja numerki:( inaczej nie masz szansy...a znajomych tam nie mam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 18.06.2004 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 bo ja robie a moj facet to na wszystkim sie zna poza aparatami, a w ogole to nie pomyslelismy, chcecie mnie ogladac? w mojej osobie nie ma nic do podziwiania, a fundamenciki i lawy az same sie prosily zeby pstrykaC!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 18.06.2004 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Jolka, gdzie można podziwiać Twoje fotki? Podaj link, to i ja pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.06.2004 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 jolly - ale fajne fotki gratulacje pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 18.06.2004 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Jolka, ale masz zajeb.... wykop Wygląda, jak cięte nożem masło Superrrr precyzja, chyba masz bardzo spójny grunt? Nie kpię, na prawdę mi się podoba Fundamenty ładne i wysokie, czyżby podmokły teren? O, ale alkohol widzę na budowie Nidobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 18.06.2004 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Joasiu - a szerokość? NO takie dość szerokie dechy... Takich właśnie szukaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.06.2004 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Jasiu - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 18.06.2004 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Ale wywiało towarzystwo z forum Szkoda, bo pogoda paskudna, aż się z biura nie chce wychodzić Do zobaczyska po ł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 18.06.2004 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Teska jeśli się wybierasz do wydziału komunikacji to ja jestem świeżo po i nie załatwiona, bo po 4,5 godziny czekania w kolejce (numer 113) okazało się, że na fakturze nie ma jednego podpisu (zaznaczam, że samochód stoi w Chojnicach bagatela 243km! ). Teraz będę cwańsza. Wezmę numerek i pójdę do koleżanki na kaweę, bo w UM automat nie czynny. więc weź może termos i kanapki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.06.2004 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Didi ja byłam na prawobrzezu...tam mniejsze sceny:) ale narodu jest. w US płaciłam podateczek....i tez nie miałam podpisu sprzedającego,ale Pani sie ulitowała... Wysłałam Tobie namiarek na necik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 18.06.2004 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Jolly czemu nie zdejmowaliście warstwy humusu? NIe trzeba? Czy to "wybieranie darni" z fundamentów jest właśnie formą zdejmowania humusu? I jeszcze jedno: czy zagęszczaliście piasek w fundamentach? Swego czasu na Forum był taki filmik poglądowy jak sprawdzać, czy piasek jest dobrze ubity, no i opisywane konsekwencje bez agęszczania, a więc z wielko trosko zapytuje o to zagęszczanie. Poza tym, jak przypomnę sobie moje fundamenty będące skrzyżowaniem "fal Dunaju" z "sikającym bykiem", to naprawdę jestem pod wrażeniem "prostoty" twoich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.06.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2004 delf piasek trzeba zageszczac..u mnie był tak zageszczony ze jak paradowałes po tymze piachu to nawet slay nie były widoczne...a kierownik budowy miał taki specjalny przyrzadzik... natomiast humus jego zdjecie to podstawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.06.2004 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2004 witam grupę w sobotni poraneczek przy kawce z kardamonkiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.06.2004 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2004 witaj Teska! miło to u siebie na necie posiedzieć! mi jeszcze trochę brakuje. bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.06.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2004 bodekku... ale jaki fajny efekcik....we własnym domku..cieplutko, kawka..spokoj i cisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 19.06.2004 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2004 Ale Ci dobrze, Teska. To ja też idę zrobić sobie kawkę, choć sceneria nie taka sielska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 19.06.2004 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2004 delf piasek trzeba zageszczac..u mnie był tak zageszczony ze jak paradowałes po tymze piachu to nawet slay nie były widoczne...a kierownik budowy miał taki specjalny przyrzadzik... natomiast humus jego zdjecie to podstawa... Tesko ja to wiem, ale ze zdjęć wynika, że u Jolly tego zabrakło, ale nie chciałam być odebrana, jako zrzędliwa i przesadnie krytyczna podczas, wobec zachwytów pozostałych forumowiczów - spytałam więc trochę na około, bo przecież mogło mi coś umknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.06.2004 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.06.2004 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2004 O to samo pytałem Jolly, potwierdziła że humus został wybrany pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts