Didi 19.06.2004 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2004 Witajcie w sobotni wieczorek! To już u mnie nałóg! Właśnie odeszłam od stołu grillowego, aby zajrzeć co tam na forum. Przeczytałam i teraz mogę iść dalej. Życzę udanej soboty i niedzieli. (ale pewnie jutro zajrzę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.06.2004 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2004 witam..... hmm....znowu zimno....komu kawki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.06.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2004 witam zimno ale za to jakie słoneczko pikne pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 20.06.2004 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2004 Cześć, jestem nowicjusz. Mam 1400 m na Warszewie i od roku (!) użeram się z Urzędem Miejskim o wytrząśniętą z urzędniczego niebytu linię regulacyjną (nieistniejącej jeszcze) ulicy, zabierającą około 300 m terenu oraz o współczynnik zabudowy (podobno ma się zmienić na większy). Wymarzyłam sobie parterówkę pod lasem a może się okazać, że w przyszłym tysiącleciu wybuduję piwnicę przy dwupasmowej estakadzie łączącej nie- wiadomo- co z nie- wiadomo- czym. Pozdrawiam. A poza tym- kawka zawsze O.K. trobe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi3336 20.06.2004 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2004 Szukam rzetelnego biura projektowego, najlepiej ze Szczecina lub okolic. Chodzi mi o wykonanie projektu domu jednorodzinnego lub adaptację gotowego projektu. Może ktoś podpowie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi3336 20.06.2004 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2004 Szukam rzetelnego biura projektowego, najlepiej ze Szczecina lub okolic. Chodzi mi o wykonanie projektu domu jednorodzinnego lub adaptację gotowego projektu. Może ktoś podpowie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.06.2004 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2004 Trobe...prosze kawusia a pozatym witam nowych w naszej grupce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 20.06.2004 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2004 Dzięki.Muszę wpadać częściej, bo tu jakoś tak optymistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 20.06.2004 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2004 Witam wszystkich Wpadłam na trochę do pracy, by się pochwalić naszymi efektami z piątku i soboty!!!!!!!!!!! Mam już 2 i pół ściany !!!!!!!!! A odpowiadając na pytania: - humus czy darnina jak kto woli zdjęta z całości z korzeniami!!!!!!! - żółty piaseczek sam na razie się zagęszcza, bo na razie robimy ściany, a przed wylaniem chudziaczka będzie profesjonalnie zagęszczony!!!! Dziękuję za pochwały, ale wszystkiego mojemu nie powiem bo wpadnie w samozachwyt ALE CZADOWISKO, MAM SCIANY... NIEDŁUGO BEDA ZNOWU ZDJECIA!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.06.2004 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2004 Witam! szczególnie Nowych! Trobe tobie życzę wytrwałaści w walce z urzędem, pamiętaj, że to początek. Potem jeszcze pozwolenia, warunki, no i przede wszystkim walka z wykonawcami. Ale jak to mówią, co nas nie zabije to nas wzmocni. Zibi3336podam Ci na priv, zapytaj, porównaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.06.2004 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2004 Didi jakie masz drzwi wewnetrzne??/ i czy jestes zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 20.06.2004 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2004 Witajcie w niedzielny wieczór, a jednak budowa dopiero w lipcu . No cóż, dwa tygodnie mnie chyba nie zbawi. Trobe i Zibi: witajcie w grupie wsparcia. Kontakt do architekta dla zibi przesyłam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.06.2004 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2004 Maggie witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsov1 20.06.2004 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2004 Witam wszystkich forumowiczow i nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie. Od momentu zlozenia dokumentow w Starostwie Polickim tj. 14/04 nie bylo mnie na forum choc staralem sie sledzic poczynania Grupy. Caly czas walczylem z urzednikami. Dzisiaj moge powiedziec ze pierwsza walka wygrana. Po 2 m-cach i czterech dniach otrzymalem zezwolenie na budowe i prawdopodobnie moj projektant w znacznym stopniu sie przysluzyl do zmiany Naczelnika Wydzialu Budownictwa i Architektury w Policach -co wcale nie znaczy ze bedzie lepiej.Teraz uprawomocnienie i dziennik budowy i trza zaczynac. Nocne pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 20.06.2004 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2004 moje gratulacje! Witaj w klubie! Chyba Ci nieźle starostwo zalazło za skórę, skoro się skończyło takim trzęsieniem ziemi . Oby to był już koniec kłopotów z budową! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.06.2004 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Marsov witaj,pewnie ze cie pamiętam:) witam wszystkich raniutko....lece do urzedu komunikacji:( po numerek...obłęd to jakis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 21.06.2004 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Witam Wszystkich po ł Szczególnie witam nowych Urzędnik Organu Administracyjnego...taaaak....to brzmi dumnie Starostwo w Policach to faktycznie koszmar Ale jeśli chodzi o referat północ w WUiAB w Szczecinie to ja mam całkiem dobre doświadczenia , nie polecam natomiast nikomu kontaktów z referatem zachód Prowadziłem w ub. roku w tym referacie postępowanie, w którym organ wydał pisemne stanowisko o braku konieczności uzyskania decyzji o WZiZT, po czym po złożeniu wniosku o PNB - zarządał tejże decyzji Fajne, nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.06.2004 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 witam nowych i "starych"pogoda jest śliczna bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 21.06.2004 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Ja też się witam i z Nowymi i "starymi" !!! Dotarła do Was już wiadomość, że mam 2 i pół ściany? To coś niesamowitego Romciu!- dzięki za to masło i ten .... wykop! Alkohol poooooo pracy, nigdy w trakcie i przed!!! Po takim wysiłku jeden kielich rozluźnia i lepiej się zasypia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 21.06.2004 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Oj zapomniałam odpowiedzieć na pytanie Delfika!!!! Humus zebrany Delfiku, kupki tej darninki widać na zdjęciach, było tego oj było, ale jak już pisałam przyda się na skalniaczek, a co do piasku to pisałam wczoraj, wszystko pod kontrolą, dzięki za troski, staramy się robić tak jak WY, mam nadzieję, że nam wyjdzie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts