Ogier 21.06.2004 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Jola Myślę, że z tym kielichem po pracy, to masz słuszność; choć polemizowałbym, czy wystarczy jeden, a druga nóżka Z czego te Twoje 2,5 ściany? Pytam, bo szukam kogoś, kto budował z keramzytobetonu - chodzi mi po głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 21.06.2004 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Niestety moje ściany to tylko pustak, ten biały .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.06.2004 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Witajcie w nowym tygodniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 21.06.2004 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Witaj Maksiu!!! Od razu z zapytaniem, czy jak prześlę kolejne w tym tygodniu, to kłopot, może dałabym sama radę? nie chciałabym zabierać Ci czas , a zdjęć będzie coraz więcej, bo ... moich dwóch wpadło w taki trans roboty, że ho ho!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.06.2004 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 witam poniedziałkowo starych, nowych i wznowionych ło matko, ale naskrobaliście przez te 2 dni niebytu mojego Marsov - od kiedy nowy naczelnik? jak pisałam w piątek sufity zrobione i odebrane osobiście. chłopaki się obstarali. lecę uzupełnić dziennik i oglądać zdjęcia Jolly. pozdrawiam wsiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 21.06.2004 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Witam poniedziałkowo! Nowych i starych forumowiczów Hmm - w Policach coś się pozmieniało... cuuuda cuuuda! My czekaliśmy na pozwolenie 2 miesiące i to po interwencji. Naczelnik został zaatakowany po linii zawodowo-partyjnej. Starosta też Boszsze, ile ja się wtedy naszukałam znajomych różnych - umoczonych politycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 21.06.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Witam z rana! U mnie wystarczyło dzwonić do urzędniczki co dwa-trzy dni, oczywiście zaczęliśmy chodzić koło pozwolenia po upływie miesiąca. Poźniej wizyty w urzędzie a w momencie jak pani przyrzekła że będzie na jutro bo nie ma jakiegoś podpisu to mąż powiedział ze ma czas i poczekał tak ze dwie godziny, aż panienka z wielką niechcią wyprodukowała to pozwolenie. Raptem dwa miesiące i już - rejon północny. Trobe - spoko u mnie linia zabudowy była tak ustawiona, że dom miałby szerokośc 1(jednego) metra - po małej awanturce nie było tej lini zabudowy a moja noga też długo nie postała w naszym urzędzie (to było nie na moje nerwy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.06.2004 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Jolly.. slij slij. tylko wg ustalonych regul.. aha.. w czwartek mnie nie bedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.06.2004 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Witam również i ja wszystkich w poniedziałek! No widzę, że na polu urzędniczym to się co u niektórych ostre walki toczyły, ale skoro to przeszliście i przeżyliście to jest to pocieszenie dla tych co dopiero zaczynają. Teska drzwi wewnętrzne mam porty, te najtańsze minimax. Wyglądają bardzo ładnie i też robią takie wrażenie na innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 21.06.2004 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Dzień dobry w poniedziałek, w pracy nerwowo - audit okresowy, na budowie w tej chwili wylewają się posadzki , Dwa dni rozkładaliśmy z mężem styropian (sobota i... niedziela). Wszystko mnie boli . Dłonie od wewnątrz strasznie przesuszone - aż szczypią. Kto by pomyślał, taki styropianik - myślałam, że wyłożymy w ramach relaksu. Co tam u was na budowach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 21.06.2004 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Dzien dobry... Wreszcie słoneczko!!!!!!! U mnie kładą gont..Moze dzis skonczą..Zostało ostatnie okienko połaciowe do wstawienia..no i podbitka od strony ulicy juz prawie gotowa.. Fajnie jak robótka idzie od rana... Czekam na fachowca od instalacji..Kupujemy piec!!! Pozdrowionka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.06.2004 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 a ja donoszę, że razem z Ewar i Danielem dokonaliśmy w piątek wzajemnych inspekcji na budowach. u mnie trwała krótko: na lewo salon z kuchnią, na wprost oranżeria (o i tarasik widać), na prawo łazienka, pokój syna i sypialnia. wychodzimy, o a tutaj garaż z kotłownią (czas prezentacji 5-7 min). no to, pojechaliśmy do Ewar i Daniela. ci to, dopiero mają chałupę. łoj ile km do chodzenia. bardzo mi się podobały te przestrzenie i na działce mają drzewa i wszystko już ogrodzone. naprawdę super. ale, droga niestety budowlana. efekt: żeby się mnie pozbyć, musieli mnie wypchać na drogę, bo miałam tendencję do zakopywania się w rozmokłej glinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.06.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Lalka - i z kim się dogadałaś odnośnie pieca? jakie koszta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.06.2004 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Teska - 5000 ci stuknęławiwat weteranka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 21.06.2004 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Kurcze ale naskrobane od piątku.Marsnov gratulacje pozwolenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 21.06.2004 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Teska, bardzo dobry wubór dla chłopaka i chyba okazja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 21.06.2004 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Szkoda Czupurku, że w nasze strony nie zawitaliście!! Ale zaproszenie aktualne, kto ma ochotę zapraszam na moje łono natury - do Borzysławca koło Lubczyny. Każda inspekcja mile widziana!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.06.2004 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Jolly: to nawet nie tak daleko ... kto wie .. moze kiedys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.06.2004 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 JollyA w jakich godzinach można Cię zastać na budowie? Bo to ode mnie niedaleko więc może popołuniem.......gdyby można było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 21.06.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 DIDI!!!! Jestem prawie zawsze od 17 tak gdzieś, dziś np. będę, jutro będę wcześniej, w środę niestety jestem w delegacji a w czwartek przyjeżdża szef, ale w piątek już jestem i to od 16!!! W sobotę od rana, bo my mieszkamy obok działki! ZAPRASZAM!!! proszę tylko o krótkie info, bym spieszyła się do domu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts