Józia S. 21.06.2004 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Ostrzegam przed oszustwami w Castoramie Już dwa razy zdarzyło mi się, że policzyli mi jeden towar dwa razy. Pan zrobił to bardzo sprytnie: "zdjął" cenę z pudełka, potem pudełko rozpakował i naliczył ponownie, tym razem bezpośrednio z towaru (86zł miałabym do tyłu). Teraz stoimy z mężem razem - on pakuje zakupy a ja gapię się w monitor sprzedawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.06.2004 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Teskaten pan od neciku powiedział, że jeśli chcę to już w tym tygodniu sprawdzi czy można u nas zamontować internet i da mi znać. To mi się podoba!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.06.2004 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Jolly a może dasz komóreczkę na priv to ostrzegę przed niezapowiedzianą wizytą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.06.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Jolly - spokojnie, jak tylko będę się wybierać w twoje strony, dam znać. narazie buszuję na lewobrzeżu (ej wszyscy z lewobrzeża otrzegam mogę najechać niespodziewanie). a poproszę tel. na priv bo, znajomy zainteresowany działkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 21.06.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Jolly już dzisiaj prawie cię odwiedziłam, bo byłam na swojej budowie, a to przecież te same rejony, ale zapomniałam, ze to pod Lubczyną i poddałam się pod znakiem "Czarna Łąka" Szukałam tego ustrojstwa, co go mąż twój sklecił, bo to jedyne co wystaje ponad grunt na waszej działce (na razie) , nieprawdaż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 21.06.2004 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 No podnoszę Szczecińską trochę wyżej... GDZIE WY SIE WSZYSCY PODZIALISCIE? no tak ładna pogoda to już Was wywiało... Jeny, a ja zamiast pracować, to ciągle na tym forum, ale nic na to nie poradzę, to silniejsze ode mnie... wciągnęło mnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 21.06.2004 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 A i jeszcze jedno, pomóżcie kochani z tynkami zewnętrznymi!!! Czy mineralny, czy silikatowy, czy akrylowy - i dlaczego! Wprawdzie, to jeszcze nie ten etap, ale jedną ze ścian muszę ociepliś już teraz , bo jest pomiędzy dwoma płaszczyznami dachu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 21.06.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Ostrzegam przed oszustwami w Castoramie Już dwa razy zdarzyło mi się, że policzyli mi jeden towar dwa razy. Pan zrobił to bardzo sprytnie: "zdjął" cenę z pudełka, potem pudełko rozpakował i naliczył ponownie, tym razem bezpośrednio z towaru (86zł miałabym do tyłu). Teraz stoimy z mężem razem - on pakuje zakupy a ja gapię się w monitor sprzedawcy. Witajcie, niestety często się zdarza w marketach, nie tylko budowlanych. Trzeba zawsze b. dokładnie sprawdzić paragon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 21.06.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Oj, Delfiku mylisz się, oj mylisz.... U mnie od piątku już ściany urosły, do soboty miałam już 2,5 na wysokość końca okien - prawie już pod wylewkę!!! A od Czarnej Łąki do mnie to jeszcze kawałek.... No a dzisiaj to już będzie ze 4 ściany przygotowane do nadproży.... Super nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 21.06.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Deff i Jolly: ale wam niemal równocześnie setka stuknęła, forumowiczki Wy dumne! Gratulejszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.06.2004 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 A mi w Castoramie zdarzyło się, że jak kupowałam płytki na taras, to inną cenę miałam na karteczce z magazynu, a inną niższą policzyli w kasie. Oczywiście rabanu nie zrobiłam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 21.06.2004 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Raaany! Faktycznie, nareszcie coś mi stuknęło - i nie oznacza kłopotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 21.06.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Gratulacje Delf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 21.06.2004 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Jolka, Jolka...Jeśli ten znajomy chce na lewobrzeżu, to zapraszam na Warszewo: Podbórzańska 3 (1.428 m kw.) i 3A(1.595 m kw.)Komórka do mnie na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 21.06.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Delf i Jolly Piękne gratulacje za 100 pięknych postów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.06.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Delf, Jolly gratulacje! Jolly, dziś przyjeżdżają do mnie Grapuskowa i EwaR to może we trzy + moja córka wybierzemy się do Ciebie, ale najpierw zadzwonię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 21.06.2004 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 DiDi Czy system nawadniający jeszcze widać, czy zasypany? Troszkę refleks mi siadł, ale jestem ciekaw aby obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.06.2004 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Romanie jeśli chodzi o system to częściowo go widać, bo nie jest jeszcze podłączony do pompy, bo na nią czekamy, ale większość grzybków już schowana. Przyjechać można zawsze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 21.06.2004 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 DiDi walę na skróty: gdzie budujesz to cacko? Czy mogę jeszcze dzisiaj? O której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.06.2004 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Romanpodaję wszysko na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts