Ogier 21.06.2004 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 DiDi News dotarł, będę zatem o 17.00. [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.06.2004 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Roman OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.06.2004 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Witajcie koszmar w urzedzie byłam przed cos 7.30 czy chwilę po...stała w kolejce do 9 po numerek...nio dostałam 41 z godzina 14-16....o 14 byłam znowu odsiedziałam do 16...wyszłam 16.40..dostałam tablice i tmczasowy dowód...pani słodkim głoosem mnie poinformowała,ze po dowód rejestracyjny mam zgłosic sie za miesiac i odstac po numerek...ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.06.2004 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Didi to fajnie,bo net chodzi bez zarzutów:) aha i jak nic nie załatwiłas to jedz na prawobrzeze...tam sa mniejsze kolejki.. Maksiu dostałeś fotki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.06.2004 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Uprzejmie donoszę, że byłam na budowie u Jolly. Kobieta buduje sama "swymi ręcami" wznosi mury. Dzielna Jolly!!! I jej facet też dzielny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 21.06.2004 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Dziękuję wszystkim za powitanie i za wsparcie- przyda się, bo na razie wyczerpałam wszystkie możliwości (łącznie z tzw. dojściami) i czekam na rozprawę administracyjną. Czy ktoś z Was wie,z czym to się je? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Nova 21.06.2004 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Trobe, rozprawa administracyjna nie taka straszna jakby mogło się wydawać. Toczy się według przepisów kodeksu postępowania administracyjnego ( art. 89 i nast.), przed organem który prowadzi postępowanie administracyjne. O ile chodzi o wydanie wzzt, to przed tym organem, który ma wydać decyzje w tej sprawie. Podobno - tak to wynika z przepisów- rozprawa ma uprościć i przyspieszyć postępowanie, bo można na niej odfajkować sporą część postępowania dowodowego. Trochę to podobne pdo rozprawy sądowej, tyle że bez sądu a przed urzędnikiem. Poczytaj sobie przepisy, które Ci przytoczyłam, to trochę sie rozjaśni. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 21.06.2004 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Kasia Nova, czy Ty moze jestes prawnikiem ?? Skąd taka znajomość przepisów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.06.2004 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 SP całkiem,całkiem mi sie udało...sama zobaczysz jak mnie odwiedzisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.06.2004 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Lalka witaj.....a ja mam takiego kotka ..jak u ciebie na obrazku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 21.06.2004 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Cześć Teska Fajnie ,ze znów można Cie czytac Moja kotka na prochach bo psa atakuje..Przebiła mu juz rogówkę...Poddasze sie robi ,a kot nie daje za wygrana i leje psa Juz nie wiem co robic..W pon sterylizacja..Będę przeżywać to co Linka jakis czas temu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Nova 21.06.2004 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Lalka, tak jakoś w tym kierunku się wyedukowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 21.06.2004 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Kasia Nova a czy udzielasz bezpłatnych porad on-line?? Poprosiłam o pomoc prawnika to jak mi zaspiewał kwotę za pisemko to sie bardzo przeraziłam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Nova 21.06.2004 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Lalka, a jakież to problemy prawne Cię gryzą? Możesz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 21.06.2004 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Kasia super!!! juz smaruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.06.2004 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 nie ma to jak forum:) lalka,moja kotka łyka co tydzien pigułkę...weterynarz mi mowił ze jakbym nabyła psa to kot bedzie go dreczył..nie sterylizowałam swojej kotki,wystarczaja pigułki...i jest ok.koszt na 9 miesiecy 12 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 21.06.2004 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Teska nasza kotka dostawała zastrzyki..Raz na 3 miesiące...Ale żaden weterynarz mi nie powiedział,ze trzeba przerwe zrobic.. A pies sam przyszedł...Cóż było zrobić..Został... Zastrzyki,czy tez tabletki mogą spowodować jakies choróbska..Sterylizacja to chyba lepsze rozwiązanie...Smutno nam bardzo..Ale nie mamy juz siły..Kot na tabletkach na uspokojenie,a mimo to pies przechodząc przed chwilą obok kocyka na fotelu,dostał pazurkiem po uchu..Poprostu nie zauważył tam kotka.. Weterynarz mówi,ze moze po zabiegu sie troszke uspokoi...W przeciwnym razie zamiast kupowac materiały do domku,bedziemy zasilac kase weterynarza-chirurga.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.06.2004 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 lalka to moze i fakt,uspokoi sie.. ja nie miałam z nią problemów..bo ona dalej nie wychodzi na dwór...a pieska nie bede miała... Moja kotka ma 6 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 21.06.2004 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Teska moja tez nie wychodzi...Ma 3 lata ,to przybłęda tak jak pies...Mam nadzieje,ze sie ustawią,bez dalszych uszczerbków na zdrowiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 21.06.2004 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Nie wiem,czy ktoś zauważył,ze dzis pierwszy dzien lata.... Cieszyć sie czy płakać...Mam nadzieje,ze reszta tej slicznej pory roku bedzie bardziej przypominac gorące ,upalne ,wakacyjne dni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts