Didi 22.06.2004 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Maksiu - jaka matematyczna dokładność w obliczeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.06.2004 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 to pewnie z pośpiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 22.06.2004 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 a jeszcze trzeba dodac czas spędzony na przeszukiwaniu forum... To bedzie dopiero sumka godzin... I juz wiemy,czemu wydawnictwa upadaja...Ludzie gazet nie kupuja,bo na netcie maja kopalnie wiedzy..no i znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 22.06.2004 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Witam wszystkich ponownie po kilkugodzinnej przerwie!!! Trochę już odetchnęłam i uspokoiłam się ale mówię Wam ludzie to mają tupet, żeby przed Sądem w żywe oczy kłamać!!! Czupurku! Twój znajomy wczoraj dzwonił, niestety nie mogłam rozmawiać, gdyż miałam Gości: Didi z rodzinką, miał oddzwonić, ale nie zrobił tego, poinformuj Go, że ze mnie żaden pośrednik, tylko to mojego rodzina chce sprzedać, a tylko ja mam kontakt z internetem. Nich dzwoni to mu wszystko wyjaśnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.06.2004 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 ok Jolly poinformuję gono to, spadam do domku pa do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.06.2004 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 No to ja tez spadam.. zajrze jeszcze wieczorkiem.. milego popoludnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 22.06.2004 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Ja też mam dosyć na dzisiaj.... nie, nie, nie Was!!! Jadę odpocząć na budowę Jutro niestety mnie nie będzie, jadę do Gdańska no i w czwartek też pewnie nie zajrzę, bo szef przyjeżdża, ale za to w piątek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 22.06.2004 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Kasia Nova- dziękuję. Przewertowałam KPA ale obecnie brakuje mi najważniejszej informacji - czy jest jakiś nieprzekraczalny termin, w którym ta rozprawa powinna się odbyć, czy będę czekała do końca świata? Może grzeszę niecierpliwością ale minęły już trzy miesiące i nic się nie dzieje. Sezon wakacyjny też już się rozpoczął i jak znam życie okaże się, że tylko ja pracuję bez urlopu. A wizja mojego domu coraz bardziej mglista, bo jak tak dalej pójdzie z terminami załatwiania wszystkich spraw, zdążę się solidnie zestarzeć zanim ruszę z budową (już nie mieszczę się w pierwszych przedziałach wiekowych w rankingu "Muratora"). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.06.2004 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Delf ja mam silikatowy firmy Weber,kupiony w sawisie:) jak na tamte czasy ( wrzesien zeszłaego roku) wychodził dziwnie wcale nie drozej od farb...sprawdzłam w paru hurtowniach. Sawis był najtanszy..tynk jest ok raz juz nawet myłam koło garazu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.06.2004 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Aha wykonawcy przekonuja do mineralnych i malowan farba i akrylowych bo to sie kładzie prosto.Natomiast tynk silikatowy trzeba umiec położyc...on natychmiast wchodzi w jakaś reakcje chemiczną i d... jak nie umieja kłasc...to jest ta róznica dla wykonawców.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Nova 22.06.2004 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Trobe, jest taka genialna lecz nie dla urzędników zasada w KPA załatwiania spraw bez zbednej zwłoki. O ile są szczególnie skomplikowane moga bawić się w kotka i myszkę nawet dwa miesiace. Jeśli dłuzej jest możliwość złożenia skargi na bezczynność organu -w sprawach wzzt- do samorządowego kolegium odwoławczego, jeśli to nie poskutkuje do- sądu administracyjnego. Rozprawa administracyjna jest częścią postepowania dowodowego, tak więc powinna być przeprowadzona w takim terminie, by organ administracji mógł wydać nie naruszając terminów ustawowych decyzję. Tyle teorii. Jakie są fakty... wszyscy wiemy. A walka o swoje wymaga odwagi. Myślę że warto o to walczyć, bo to przecież dopiero wstęp do budowy. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.06.2004 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Witajcie sroda.... dobry dzien... to juz polowa tygodnia, a wiec juz blizej niz dalej do weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 23.06.2004 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Witajcie wszyscy a w szczególności forumowi tatusiowie. Dzisiaj wasze święto. Wszystkiego najlepszego, niech się mury pną do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.06.2004 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 czupurek - gratulacje za chwilę będzie to tylko ELITARNY klub pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 23.06.2004 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Czupurek, gratulacje. Ale się szybko uwinęłaś z tym tysiączkiem. Brawo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.06.2004 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 hehehe dzis pierwszy raz mam dzień ojca.. ale bajer :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 23.06.2004 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Witam Wszystkich Bodekku to jest klub elitarnych Czupurek również ode mnie wiele serdeczności Jestem ojcem...czy to brzmi dumnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.06.2004 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Roman: mowisz klub elitarnych? no a ja właśnie przestałem być elitą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.06.2004 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 maksiu - gratulacje bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 23.06.2004 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Dzien dobry... Ale nam sie "szychy" na forum ujawniaja... Gratulacje Maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts