Teska 23.06.2004 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.06.2004 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Proszę bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 23.06.2004 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Jaki piękny wieczór...dziecki już śpią... A pro pos dzieci: do posiadaczy takowych w wieku szkolnym - są jeszcze miejsca wolne na kolonie do Sokolca (góry) w lipcu w dobrej cenie 760 zl/2 tygodnie. Zainteresowanych szczegółami zapraszam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.06.2004 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Delf witaj... i jak wybór tynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 23.06.2004 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Cześć Tesko - no widzisz, na początku chciałam być strasznie ambitna i połasiłam sie na silikonowy (czyt. najdroższy ) tynk, bo faktycznie jest chyba njalepszy, ale jak sobie na spokojnie w domciu policzyłam, to za sam tynk wychodzi ponad 10 tys. - więc chyba jednak odpusczę, bo to przecież jeszcze nie koniec budowy Kuchnię też chciałabym mieć pikną i deski w salonie, tak więc myślę, że stanie na mineralnym malowanym farba silikonową. Ten twój silikatowy też drogi, jak licho, ale coz czuję, że chyba na początek wzięłam się za firmę z górnej półki, więc jeszcze mam nadzieję, że może będzie taniej.... Zawsze jest to samo: za co się przy budowie nie wezmę, to chciałabym mieć super - hiper, a potem człowiek idzie po rozum do głowy, a jeszcze potem zapomina, co tam w końcu kupił i jakie czary-mary miało to w sobie...i o! Ale nie uczę się na błędach i przy kolejnym temacie jest to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 23.06.2004 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Cześć Tesko - no widzisz, na początku chciałam być strasznie ambitna i połasiłam sie na silikonowy (czyt. najdroższy ) tynk, bo faktycznie jest chyba njalepszy, ale jak sobie na spokojnie w domciu policzyłam, to za sam tynk wychodzi ponad 10 tys. - więc chyba jednak odpusczę, bo to przecież jeszcze nie koniec budowy Kuchnię też chciałabym mieć pikną i deski w salonie, tak więc myślę, że stanie na mineralnym malowanym farba silikonową. Ten twój silikatowy też drogi, jak licho, ale coz czuję, że chyba na początek wzięłam się za firmę z górnej półki, więc jeszcze mam nadzieję, że może będzie taniej.... Zawsze jest to samo: za co się przy budowie nie wezmę, to chciałabym mieć super - hiper, a potem człowiek idzie po rozum do głowy, a jeszcze potem zapomina, co tam w końcu kupił i jakie czary-mary miało to w sobie...i o! Ale nie uczę się na błędach i przy kolejnym temacie jest to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.06.2004 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 delf hmm..to ile kosztuje ten mineralny łącznie z farbą...moj kosztował cos koło 2 tys na dom.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 24.06.2004 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 24.06.2004 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Oj Teska, chyba przesadzasz. Ja mam gotowy akrylowy i wyniósł mnie prawie 3.000,00zł - sam materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 24.06.2004 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Józia u mnie też wychodzi za akryl ok 3.000 i nie chce być inaczej. Jednak Teska robiła tynk jesienią nie było jeszcze fantastycznego vatu i ceny ciut inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.06.2004 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Witajcie! Napisałam się przed chwilą tłumacząc dlaczego wybrałam tynk mineralny, ale zniknelo!! Cholera A na koniec dążyłam do tego, aby Delf dała znać gdzie jest i która to jej rezydencja, bo to przecież wstyd, że my sąsiadki i jeszcze nie byłyśmy u siebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.06.2004 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Dzień dobry! jaka aktywność z samego rana pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.06.2004 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 BodekkuTy się nie nabijaj, tylko zacznij szukać dla nas lekarza na to uzależnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 24.06.2004 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 witajcie ptaszyny. kto puszczał wianki wczoraj? Maksiu - gratulki wielkie, nasz liderku Didi - również gratulacje z tytułu awansu Wociek - trzymam kciuki dementuję swoje ploty nt. moich tynków i tynkarzy. potencjalni malarze jęczeli, że źle zrobione, że dużo roboty ze szlifowaniem i gładzią - wogóle niby kicha (a mnie się wydawało, że było dobrze ). fachowcem nie jestem, więc wczoraj zawezwałam kierownika budowy i co? TYNKI SĄ LALUNIA, BAAAAARDZO ŁADNIE POŁOŻONE, TYLKO W 3 MIEJSCACH MAJĄ ODCHYŁ MIESZCZĄCY SIĘ W NORMACH TECHNICZNYCH (na 2 m dwa pkt. ok. 3 mm) jeju, dobrze, że wpierw konsultowałam i od raz nie narobiłam rabanu, byłby obiciach (jak przed Rychem - pamiętacie?) więc dlaczego tak jęczeli inni? możliwości jest kilka: 1. dużo zleceń bo, pełnia sezonu 2. podbić cenę 2. nie chciało się robić więc prośba do forumowiczów: szukam kogoś, kto ładnie i oczywista nie drogo przygotuje mi tynki pod malowanko i je pomaluje Ivette - a może dasz na trochu szewda? no to, pozdrówka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 24.06.2004 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 do poprzedniego - uzupełnienie szukam innych bo, tamci przez swój stosunek do pracy szans u mnie już oczywista nie mają, słuchać jęczenia nie będę, a kroić też się nie dam i już. za parę dni będę miała już kafle w wc . wczoraj kupiłam kleje i takie różne tam. trochę złamała mnie cena kleju elastycznego 45 zł worek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 24.06.2004 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Dzieńdobry (nareszcie), bo ostatnio jakos kiepsko u mnie z humorem No więc Tesko: cennik Knaufa z pierwszej hurtowni z brzegu tynk silikatowy kasza 3 mm - 25 kg - 140 zl netto (najtanszy), a tynk silikonowy kasza 3 mm - 25 kg - 164 zl netto (najtanszy), a u mnie jest 250 m2 powierzchni, co przy wydajnosci srednio 3-3.5 kg/m2 wychodzi ponad 10 tys. za sam materiał Didi no dobrze mówisz, mam taki cichutki plan, że może w sobotę cię odwiedzę i Jolly po drodze też P.S. I co? Nikt nie wysyła dzieci na kolonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 24.06.2004 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Czupurek,mam sprawdzonego gościa, kontakt pcham na priv'a.Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.06.2004 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Didi - ja się nie nabijam - słowo honoru przed chwilą dałem wykonawcy fundamentów moją wersję umowy wraz z właściwym załącznikiem. Zobaczymy kiedy się odezwie Odliczanie trwa bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 24.06.2004 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 A napisałam już, że mam już pierwszy komin?!!! Mój pierwszy komin w życiu!! Cóż za uczucie Aha no i oczywiście jest piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 24.06.2004 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Roman H - dzięki Delf - to, no gratulacje, miło jest miec swój pierwszy komin. ja w konsekwencji dorobiłam się trzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts