Didi 24.06.2004 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Muszę wam coś opowiedzieć.Jak to ludzie się budują a mino to nie mają pojęcia o cenach. Widziałam kilka razy jak koło mojego domu przejeżdżał pewien samochód. Wczoraj z tego samochodu wysiadł pan i ogląda moje ogrodzenie więc wyszłam z pytaniem "o co chodzi?" a on do mnie "ile dałam za ogrodzenie, i czy dużo ponad 4tys? bo on się buduje niedaleko, a ogrodzenie mu się podoba". Wpadłam w lekki rezonans ze śmiechu i powiedziałam tylko, że 4tys to kosztowała sama brama samonośna, a gdzie jeszcze przęsła, klinkier, beton i robocizna. Zamilkł i odjechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 24.06.2004 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 DiDi, masz na sumieniu sąsiada Po cukier do niego córki nie wysyłaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 24.06.2004 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Wiesz co Didi, mnie to czasami wkurzają tacy mądrale jak ten twój od ogrodzenia. Zagada jakby wogóle miał o czym. Ze za drogo, że przepłacone itd. Staram się nie uczestniczyć w takich wymianach zdań. Kiedyś się irytowałam na samą się, że dałam sie oskubać ale szybko zrozumiałam, że to przechwalanki. Sami płacą a chcą poprawić sobie nastrój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.06.2004 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Delf ja za całe ocieplenie , za wszystkie materiały ( styropian 15 cm) plus robocizna w tym tez tynk webera mozaikowy - zapłaciłam 11 tyś...wiec tynk nie mogł kosztowac 10 tys..pozatym mam 160 m2 scian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.06.2004 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 tynk mozaikowy na cokole:) Witam wszystkich raniutko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.06.2004 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 aha i tynk mam baranek 2mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 24.06.2004 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Na Osowie pada deszcz Teska, rano to było o 5.55 (o tej godzinie wstaję w dni powszednie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.06.2004 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Roman witaj, a ja wstaję raniutko...o 7...dzisiaj mi sie pospało cosik...w nocy u mnie na wsi szalała burza...łomatko...grzmiało, błyskało...i lało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 24.06.2004 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Teska, na Irmusi jest 160 a mi się wydawało, że więcej. Około 180. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 24.06.2004 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Z tymi farbami to trzeba poczytać - o wyższości farby silikatowej nad silikonową (lub odwrotnie). My za silikatową zapłaciliśmy coś ok 700 zł. Chyba 240 m2 albo 260 m2.Ta farba wchodzi w reakcję z tynkiem mineralnym - tworzy skorupkę i żaden deszcz nei zostaje - wszystko spada jak po kaczce. Łatwo umyć taki tynk pomalowany (np po kocich łapkach).A burza wczoraj była zacna. Rympaliło bardzo blisko nas - było oberwanie chmyry, mój zasuszony trawnik pływał jak jeziorko. Rynny wytrzymały - tzn rozsączanie wody deszczowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 24.06.2004 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 tak burza była że hejjestem ciekawa jak u mnie na budowiepewnie mam już jezioro lub jakiś zalew (po ostatnich opadach był staw) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.06.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 u mnie po tej burzy ...wporzadku wszystko wytrzymało...nawet kałuz nie ma:) ale było strasznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 24.06.2004 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Mam nadzieję, że w Dobrej solidnie padało, bo kwiatki wołały o picie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 24.06.2004 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Co taka cisza? straszna? grupa nam spada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 24.06.2004 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 no właśnie, cisza nastałaznowu padało, choć rano w radio na fali zapewniali, że u nas nie będzie - kłamczuchy Roman H - co z tym namiarem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 24.06.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 A w radio ABC pół godziny ustalali, czy była ta burza, czy nie I doszli do wniosku, zę Szczecin fajnym miastem jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 24.06.2004 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Czupurek - Poszło od razu, na prywatną pocztę na forum Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 24.06.2004 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 no ale nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 24.06.2004 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Witajcie w końcu.... stęskniłam się za Wami!!!! No w końcu też i szefa się pozbyłam, pojechał... Muszę nadrobić w końcu zaległości, bo ciągle tylko to forum i forum... a pracę odkładałam na następny dzień - szok ile tych zaległości się porobiło!!! Dlatego przyrzekam na forum, że niestety coraz żadziej na nim będę , ale postaram się chociaż godzinkę codziennie wygospodarować!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 24.06.2004 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Można w tak zwanym międzyczasie (jeśli pracujesz na kompie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts