czupurek 25.06.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 i na dodatek jeszcze z kminkiempomocy!!!!!!!!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 25.06.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Dziewczyny litości z tymi herbatkami i zupkami, brrr. S.P. nowy dom, nowa figura, nowy wizerunek, tzn. połamane i brudne paznokcie od noszenia worków z cementem, skóra złażąca z nosa od słońca, zdarte kolana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 25.06.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 na koniec dnia (służbowego)Po dobrej imprezce wracają trzy podpite koleżanki, w pewnym momencie zachciało im się sikać a ze na ulicy był duży ruch i przechodziły obok cmentarza zdecydowały się przeskoczyć przez mur. Kucnęły jedna tu, druga tam i sikają nagle zrywa się wichura, burza pioruny, więc wystraszone uciekają przez cmentarz, krzaki, płot i do domów. Następnego dnia ich mężowie spotykają się przy piwku, po paru mocnych jeden zaczyna: - Znamy się już długo to powiem wam chłopaki że wydaje mi się że mnie żona zdradza! Wczoraj wieczorem wróciła do domu późno, podpita a na dodatek w podartych rajstopach. Drugi mówi: - Eeee, to nic moja chyba też mnie zdradza, mało że wróciła późno i w podartych rajstopach to jeszcze bez majtek! Trzeci mówi: - Panowie to wszystko nic: moja wróciła, późno, podpita, bez rajstop i majtek, a na dodatek miała taka fioletowa szarfę na sobie: Nigdy Cię nie zapomnimy - Koledzy z Gdyni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 25.06.2004 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Józia a ja myslałam,ze Ty jakąś czerwona na odchudzanie popijasz..Ja za herbatą nie przepadam,ale zmusiłam sie kiedys..Niestety waga nie drgneła Noszenie worków mam juz za sobą,dziś bije skoble.. O dziwo w paluszka jeszcze młoteczkiem nie trafiłam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 25.06.2004 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Piękne do zobaczenia dla wszystkich!!! Lecę opiekować się pacholętami, bo Dziubek odwozi dziś Dominikę do babci, a ja zostaję z chłopcami. Kibolom polecam grupę krakowską, tam zakłady na dzisiejszy mecz w ME 2004 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.06.2004 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 ...hmm...a "nasze" szczecinskie chłopaki cós meczyków nie oglądają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wociek 25.06.2004 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 ...hmm...a "nasze" szczecinskie chłopaki cós meczyków nie oglądają... Oglądają, oglądają tylko teraz są na zakupach środków dopingujących !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 25.06.2004 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Didi i Jolly - tak jakby co, to jesteście jutro do południa w domach (budowach )? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiriakos 26.06.2004 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2004 to was rozrusza z rana i w podzięce za dobre rady, szczególnie Czupurkowi: Zaklinowany TIR pod mostem. przyjeżdża policja: - co zaklinowaliśmy się ? A TIR-owiec na to: - Nie wiozłem most i paliwo się Q.... skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.06.2004 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2004 witam was nie ma co...rozplama w kominku.....latem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.06.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2004 rozpalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 26.06.2004 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2004 chciałabym miec gdzie rozpalić ale komin do kominka już prawie na parterze gotowy Ogródek joasiowo-Jasiowy rośnie pięknie, a groszek pyszny- taki słodziutki jak mój Antoś Dobrego wieczorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.06.2004 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2004 taaaaa....Antoś to zdecydowanie słodki facecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.06.2004 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2004 witam budowlanców:):) hmm....pusto...ale słoneczko wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.06.2004 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2004 WitamDopiero dziś zajrzałam na forum. Piątek spędziłam w samochodzie (ponad 500km). Miałam dość. Delf ja jestem codziennie, bo my już mieszkamy. Jeśli mnie nie będzie to będziesz miała po prostu pecha!!! Przyjedź śmiało, na ten tydzień nie planuję wyjazdów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDI-007 27.06.2004 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2004 Jeżeli Ktoś dysponuje zbędnym ogrodzeniem z łat tartaczych ( lub wie o kimś kto takowe chce zbyć) najlepiej blisko PILCHOWA ( trasa Szczecin/Głębokie - Police) to będę zobowiązany. Łączna długość około 85 mb. Pozdrawiam wszystkich szczecińskich towarzyszy budowlanej drogi przez mękę. EDI-007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.06.2004 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2004 Edi 007 witaj towarzyszu budowlanej niedoli a gdzie to tej pory towarzysz sie ukrywał??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 28.06.2004 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Witam Wszystkich Państwa Poniedziałkowo "Wyjechali na wakacje ..." Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 28.06.2004 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Dzień dobry,ale dzisiaj burza, myślałam, że do pracy nie pójdę.Trzeci dzień mojej diety - jest super - ciekawe, jakie będą efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.06.2004 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 ja również witam Józia - jaka znowu burza? trzymam za ciebie kciuki a byliście na wałach w sobotę? ja byłam, ale z drugiej strony tzn. brałam udział w paradzie jednostek pływających. machałam do was, widzieliście? (3 holownik od końca) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts