maksiu 28.06.2004 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Witajcie a ja z agnieszka i małgosia byliśmy u Maggie na działeczce... slicznie, spokojne miejsce...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 28.06.2004 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Witajcie w pierwszym tygodniu wakacji ! Burza? Jaka burza? Nic nie słyszałam... A wczoraj odwiedził mnie na działce sam Praojciec we własnej osobie z uroczą damską obstawą! Halo, maksiu, dotarłeś cało i zdrowo w domowe pielesze? Józia: trzymam kciuki za sukces na diecie i Twoją determinację. Ja to taki łasuch jestem , że w życiu bym nie wytrwała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 28.06.2004 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Hihi, telepatia? Maksiu, bardzo miło się z Wami gawędziło, jak ze starymi znajomymi. A Małgonia jest po prostu słodziusia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.06.2004 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 A u Maggie na działce jest tak:http://212.244.189.200/pics/maggie/IMG_0179.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 28.06.2004 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Wtam, Wociek dopiero dzisiaj odpaliłam kompa - listę poszukam i prześlę jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.06.2004 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 witam poniedziałkowo! dzisiaj cd rozgrywki z wykonawcami, trzymajcie kciuki bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.06.2004 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 3mamy Bodek 3mamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.06.2004 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 po piątkowej rozmowie mam taką dziwną refleksję; naładowany wiedzą forumową (i nie tylko) zacząłem zadawać dziwne bo szczegółowe pytania i żądać prawidłowych odpowiedzi to od razu zmieniło się nastawienie budowlańców; czy oni nas z bata za tępaków mają pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 28.06.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 WITAJCIE WSZYSCY!!!! Delfiku - ja nie mam niestety internetu na weekendy (dla Mojego to jedyny plus) ale zawsze możesz podjechać, po 16 w tygodniu lub w weekend przez cały czas, ja mieszkam 50 m od budowy!!! Księgowa - ja też bym chciała tą listę!! Wiadomość dla wszystkich:MAM JUZ STROP NAD GARAZEM I POŁOWA NADPROZY ZALANA!!! A w niedzielę byłam u Józi S. - ale mają czadową chałupkę (super będzie salon kinowy!!! no i ta zielona .... elewacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 28.06.2004 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Witam wszystkich w poniedziałek i życzę lepszej pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 28.06.2004 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 po piątkowej rozmowie mam taką dziwną refleksję; naładowany wiedzą forumową (i nie tylko) zacząłem zadawać dziwne bo szczegółowe pytania i żądać prawidłowych odpowiedzi to od razu zmieniło się nastawienie budowlańców; czy oni nas z bata za tępaków mają Widzę, że odkryłeś pierwsze prawo inwestora Każdy wykonawca i dostawca ma Ciebie za jelenia dopuki nie pokażesz mu że jest inaczej. Jest to osobliwy przypadek paragrafu 22: Oni mogą zrobić nam wszystko czego my nie możemy im zabronić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 28.06.2004 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 ja również witam Józia - jaka znowu burza? trzymam za ciebie kciuki a byliście na wałach w sobotę? ja byłam, ale z drugiej strony tzn. brałam udział w paradzie jednostek pływających. machałam do was, widzieliście? (3 holownik od końca) U nas na wsi była burza z piorunami i padało. Teraz przeszło. Dzięki za kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 28.06.2004 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Witam po weekendzie (stanowczo za krótkim). Jasiu ćwiczy robienie podłóg na poddaszu - ja nie rozstaję się z wałkiem i pędzlem. Antoni jest cudny - Bikosianka jest histeryczka Korzystam z okazji - i liczę po cichutku na Waszą pomoc. Mam lokal do odstąpienia za bardzo sensowne pieniądze: Szczecin - Pogodno. Odstąpię atrakcyjny sklep 57 m2. Nowe budownictwo na Witkiewicza, duża witryna, 2 pomieszczenia + socjal. Alarm. Internet. Niski czynsz. Najchętniej firmie z branży informatycznej. Kontakt tel. 4876-314 (8-16) i 0606/966 899 Może akurat ktoś poszukuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 28.06.2004 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Tak się wczoraj fajnie leniuchowało a dzisiaj trzeba popracować. Ale to jeszcze nic. Józia to ma życie z tymi herbatkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 28.06.2004 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Coś często jest o dietach... Ja stosuję dietę - obfite śniadanko, potem 2 kawy, pączek, 10 papierosów, wracam o 17 i pichcimy coś baaardzo kalorycznego. kolejne peciki, drink albo dwa i dobranoc. Jasiu zamiast drinka - używa piwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.06.2004 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Joasia - no co ty? kończysz biznes, czy się przenosisz? Józia - jak nie uzupełnisz dziennika i zdjęć to, przestanę trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 28.06.2004 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Witajcie.. Wakacje?? jakie wakacje..ja od 7 w robocie na budowie.. Bodekku z wykonawcami to jeszcze powalczysz.. Mnie przeklinaja starsznie,bo nie dość,ze jestem cały dzien na budowie,to jeszcze młoda baba im wytyka błedy!!! Ostatnio musiałam wyskoczyc do Poznania,przyjeżdzam ,a tu wełna na dachu połozona..Cos mnie tkneło i postanowiłam dylatacje sprawdzic..Ni śladu No to ściągać i raz jeszcze...Ale było krzyku.. Ale co tam..jak sie nie podoba,to zabierac zabawki i do domku.. Linka jak tam kotka?? Ja wiozę moja na 11.30 na zabieg Dzis idziemy na Purpli w ramach odprężenia Miłego dnia wszystkim Ps.Burza idzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 28.06.2004 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Czupurek - przenoszę się Programiście obojętnie, gdzie pisze - a lepiej wśród zieleni Muszę dbać o męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 28.06.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Ja nie chcę deszczu!!!! JAK NIE PRZESTANIE LAC, TO ZABIERAM ZABAWKI I .... Ludziska zróbcie coś z tą pogodą, za czyje grzechy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.06.2004 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 no właśnie, dalczego wciąż pada?Joasia - ale wam fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts