jolly 28.06.2004 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 No to lecę na budowę, do usłyszenia jutro!!! mam nadzieję, że będzie ładniejsza pogoda!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.06.2004 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 No to ja witam! Co prawda część już uciekła do domku, ale tych co czuwają przy necie!! Widzę część już ma wakacje?! Życzę słonecznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 28.06.2004 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 witaj, Didi. Wykonawca wysłał mnie na zakupy, bo ruszamy z budową za ok. 2 tygodnie. No to jutro jadę poflirtować z hurtownikami, trzymajcie kciuki, coby mi się udało utargować piękniste rabaciki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.06.2004 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Maggie! Podstawowy tekst, którym musisz się posłużyć to: (tu słodkie oczy) ja dopiero zaczynam budowę, więc potrzebuję dużo materiałów, a jeszcze będę budować osobny dwustanowiskowy garaż i pomieszczenie gospodarcze i duży podjazd i ogrodzenia i w ogóle i jak dacie dobry rabat to napewno wezmę wszytsko od was..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 28.06.2004 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Kupuję tekst! . Nie ma to jak roztoczyć świetlane perspektywy na przyszłość ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.06.2004 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Maggie! Wszystko dobre byleby przyniosło pożądane efekty! A do jakich hurtowni się wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 28.06.2004 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 buduję kawałeczek od Szczecina, powiat Choszczno, więc hurtownie też tamtejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.06.2004 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Aha! Myślałam, że coś tutaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.06.2004 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 ech...jestem zalamana:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.06.2004 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 ech...jestem zalamana:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 28.06.2004 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Teska, czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.06.2004 04:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Magie stolarz mnie znowu załamał....nie oddzwonił...kurcze a ja chce porzadne drewniane drzwi:( ale za to jade kupic tzn zamówic w koncu witrynki do salonu:) nio 4 tyg sie czeka. Czy ktos ma tansza ekipkę do zrobienia ogrodzenia??? tzn podmórówka i siatka, z trzech stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.06.2004 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 podmurówka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 29.06.2004 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Jestem strasznie wkurzona poprosiłam stolarza o ofertę na meble do kuchni (jednego z 4), tzn. miał rozrysować szafki i wycenić. Wczoraj pan zadzwonił i na dzień dobry panienka podsunęła mi rachunek 100zł do zapłaty za projekt. Podziękowałam i wyszłam nie zapoznawszy się z ofertą. Czy to norma, że zanim kupię meble, muszę wydać z 500zł na tzw. projekty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.06.2004 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Józia S nie to nie jest norma, chociaz ja w wiekszosci spotkałam sie własnie z takim traktowaniem..projekt niby za darmo...ale...własnie podtykaja od 100 do 150 zł...ale jak zamowisz u nich meble to jest wliczone... nie wiem moze z drugiej strony powinni jasno mowic ze projekt kosztuje np 100 i po kłopocie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 29.06.2004 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Witam Wszystkich Ciepło Maggie Priva odebrałem, będę dzwonił. Jolly Mam podobne schody w domu i jestem bardzo, ale to bardzo niezadowolony Hałas jest straszny, gdy dzieciaki "chodzą" po schodach Jeśli możesz, zmień na pełne drewniane; zapłacisz zdecydowanie więcej, ale w sumie i tak wyjdzie to taniej, niż wymiana schodów po kilku latach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.06.2004 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Witaj grupo.... wtorek i wreszcie słoneczko... o jak miłopozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 29.06.2004 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 zgadzam się z tobąpogoda piękna i dzień dobry bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.06.2004 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 witajcie ...a ja ponawiam pytanko: czy ktos moze ma jaks ekipke do płotu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 29.06.2004 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 witam wszystkich wtorkowo jak u wielu nastrój zgodny z pogodą - w kratkę Teska - napisz coś więcej o ogrodzeniu, może kogoś podrzucę ci po sąsiedzku dobrze, że u mnie parter - choć jeden problem - schody - mam z głowy (i ta cena brrrr...) wczoraj z małżem mimochodem odstawiliśmy szopkę na budowie w temacie przygotowania ścian do malowania (chodzi o szlifowanie): kupiliśmy siatkę gr 220 szt. 1 i tą siatką w obecności majstra dawaj po ścianach (było to, bliższe głaskaniu niż szlifowaniu ) facet się załamał i stwierdził, że nie damy rady się wprowadzić na wakacje. stanęło na tym, że mam podać ile dam za szlifowanie, a oni to, wieczorami zrobią w ramach czasu wolnego. więc jak zwykle pytanie: ile mogę (muszę) dać za 1m2 tego przeszlifowania? pomóżcie plizzz życzę wszystkim miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts