Didi 30.06.2004 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Maggieoczywiście, że tak!! Zapraszam, po sądziedzku jest na dachu brązowa esówka i teraz też sąsiad kładzie (inny sąsiad) taką jak moja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 30.06.2004 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Didi - bo, pan M to, niezły gagatek. a co do powodów dla których ta, a nie ta - nie neguję ich. może faktycznie chcieli mieć łatwiej. a wyboru i tak nie żałuję, tym bardziej, że mimmo starań przedstawiciela unibetu, lepszą cenę dostałam na euronit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.06.2004 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Czupureku mnie też cena miała jakiś wpływ, bo w Euronicie dachówka czerwona była za 20% dopłatą! A ja bardzo chciałam czerwoną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 30.06.2004 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Didi, dostałaś moją wiadomość na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 30.06.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Didi - wychodzi na to, że zależy gdzie i z kim się negocjowało. ja chciałam i mam ceglastą i na euronicie było najkorzystniej. a i tak uważam, że są one porównywalnee i tylko muszą być dobrze położone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.06.2004 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Czupureki to jest święta prawda, można mieć nie wiem jaką dachówkę, ale jak coś przy kładzeniu będzie sp......ne, to zacznie zaciekać i inne niesamowite rzeczy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 30.06.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Czupurek super kawał, mój mąż też twierdzi, że jeszcze się taki nie narodził .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 30.06.2004 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Super news, zaczynam instalację co i cwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 30.06.2004 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 SP, to Ty idziesz jak burza! Przecież topiero co dach kryłaś? A kontynuując wątek małżeński: Żona mówi do męża:"Idź powieś pranie, umów się z dentystą na środę, połóż skarpetki na miejsce, odbierz dzieci ze szkoły i przedszkola, nic nie mów, nie zapraszaj kumpli na wieczór i zrób coś z kranem, bo cieknie." Co mąż usłyszał:"IDŹ powieś pranie, umów SIĘ z dentystą na środę, POŁÓŻ skarpetki na miejsce, odbierz dzieci ze szkoły I przedszkola, NIC NIE mów, nie zapraszaj kumpli na wieczór i z RÓB coś z kranem, bo cieknie." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 30.06.2004 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Dzień Dobry Wszystkim ! Uwaga kibole U Krakusów znowu hazardzik odchodzi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.06.2004 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 do przeczytania jutro! bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 30.06.2004 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Ostatnio na imprezie umoczyłam 5 zl na meczu Holandia:Szwecja. Obstawialiśmy wynik meczu właściwego. Obstawiałam 1:0 dla Szwecji, ale wszyscy byli z żonami i mężami i obstawiali de facto podwójnie no i zgłosiłam postulat, żeby "słomianej wdowie" pozwolić obstawić podwójnie (chciałam dać 0:0)...ale nie pozwolili Wygrała kumpela, za która obstawił mąż. Skubana była jedyna i wygrała całą pulę: 80 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 30.06.2004 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Widzę, że muszę po nazwiskach Didi, Józia S, Teska podajcie proszę cenę robocizny za m2 ocieplenia - muszę porównać, czy mnie nie obdzierają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 30.06.2004 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 No dobra, do trzech razy sztuka, teraz Nasz dom powinien zadziałać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 30.06.2004 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Witam w przelocie (jak zwykle) ocieplenie - 20 m.kw. ściany lub 25 zł z boniowaniem; ja mam u siebie unibet- ceglaste S i bardzo mi się podoba; Didi - też miałam jechać do Malborka - to jakieś przypadłości pobudowlane czy co? (może nowe pomysły się szykują...) Wszystkim czekającym na moją listę pytań do banków - niestety po przeprowadzce nic nie mogę znaleźć - nawet gazetę Ładny dom gdzieś posiałam, na pocieszenie powiem że większość wychodzi przy dokładnym czytaniu umów (jak je Wam dadzą przed podpisaniem); Teska - takie mebelki to może sobie sprawimy do gabinetu pana domu (jak kaski starczy) Pozdrawiam i zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.06.2004 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Delf ja płaciłam za wszystko cos kolo 12 tys dokładnie to juz nie pamietam:( wiec za duzo nie pomoge:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 30.06.2004 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Delf, bardzo mi się ten "wasz dom" podoba: prosta, proporcjonalna bryła z zewnątrz, a ciekawe rozwiązania i dużo miejsca w środku, np. ta antresola. No i przestronny taras nad garażem. Ale czy ten najmniejszy pokoik na dole nie będzie trochę kiszkowaty? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.06.2004 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Księgowa.....a ja chce do salonu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 30.06.2004 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Maggie rozczaruję cie, bo na tarasie zaplanowaliśmy sypialnię (oczywiście pod dachem), a do tego nowo powstała ściana trójkątna będzie prawie caaała w oknach Ponadto ten wąski pokój będzie gabinetem, czytaj: pokojem dla komputera , więc chyba sie tam pomieści. No i u góry też troszkę zmieniliśmy, bowiem do naszej sypialni wydzieliliśmy korytarz (trzeba tam jakoś dojść) z pokoi dziecięcych (takia kopia parteru), do których będzie sie wchodziło z korytarza. Poza tym reszta taka sama z elewacją włącznie Jak coś ciekawego już będzie, to może się do Maksia pouśmiecham...., co Maksiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 30.06.2004 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 25 zł z boniowaniem a cio to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts