bikosa 30.06.2004 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Delf, boniowanie to tworzenie ze styropianu (czasami z tynku) takich np. obramówek wokół okien, prosokątów na elewcji. np w moim domku na gankuhttp://www.apa-domy.com.pl/babie_lato/dom.jpgniefachowe wyjasnienie ale nie wiem jak to określić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.06.2004 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Czupurek:) daj namiarek do siebie....byli panowie od ogrodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 30.06.2004 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Bikosa fachowe, jak diabli! I już wiem, że u mnie też trzeba będzie boniować! - i jak widzę oczywiście wpływa to na cenę Ale swoją drogą domeczek masz zacny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 30.06.2004 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 delf, narazie mam ściany i strop nad garażem!! i część kolumn. W każdym razie wiesz o co chodzi cholerny wzrost o 0,5%brrrrrrrrrrr my biedni złotówkowcy kredytowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.06.2004 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Widzę, że muszę po nazwiskach Didi, Józia S, Teska podajcie proszę cenę robocizny za m2 ocieplenia - muszę porównać, czy mnie nie obdzierają... Delf nie chciałam strzelać i musiałam odnależć umowę, a w niej stoi jak byk 23zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 30.06.2004 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Bikosa tak, słuchałam dziś Balcerowicza, to straszne Ale "pero, perooo - bilans musi wyjść na zero", jak śpiewał Skoczylas, gdzieś się "wklęśnie", gdzieś się "wybrzuszy" - poszukaj dobrze Didi dzięki, widzę, że mnie jednak chcą oskubać, ale nie znają mojej tajnej broni: FORUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 01.07.2004 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 witam wszystkich czwartkowo i jak narazie słonecznie wczoraj Maggie z małżem i maluszkiem wizytowała moją budowę, a ściślej dachówkę (na dach nie chciała wejść - drabiny nie było). chociaż małżek był kiedyś moim szefem (i to, dobrym - ale się podlizuję) to, niestety musiałam napisać, że przybyła Maggie z mężem - od razu widać kto w temacie budowlanym jest u nich kierownikiem . najbardziej z panujących warunków budowlanych zadowolona była latorośl - bęc w błotko, piaseczek (płukany) też smakował. a na budowie większych ruchów nie widać. okazało się, że układać kafle i szlifować ściany ludki zaczną dopiero od poniedziałku , trudno poczekam. Maggie - dotarłaś na inspekcję do Didi? w temacie ocieplenia - mam zaklepaną ekipę za 25 zł/m2 - właśnie skończyli robić u mojego znajomego w leknitz (jak to, się pisze?). jest baaaaaardzo zadowolony. a i materiał załatwiają za całkiem przyzwoitą cenę. życzę wszytkim miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 01.07.2004 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Witam wszystkich!!! Mam kolejne zdjęcia tylko, gdzie je Maksiu? Musi jednak mi pomóc, bo ciemna jestem !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.07.2004 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Jolly: oj pamiec juz nie ta... nie pamietasz jak bylo poprzednim razem? no wlasnie.. to tym razem dokladnie tak samo... oczekuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 01.07.2004 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Witajcie, lipiec już mamy! Tak, właśnie wczoraj naocznie podziwiałam domki czupurka i Didi. Pozdrawiam serdecznie . Jak czupurek pisał, lekcja poglądowa odbyła się naocznie i organoleptycznie. Oba dachy prezentują się super, no a u Didi to już można powiedzieć: koniec wieńczy dzieło. Dziękujemy za serdeczne przyjęcie i udostępnienie eksponatów . No a teraz - niestety - zmykam, bo dziś i jutro jestem komisja rekrutacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.07.2004 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 witam wszystkich.... wstałam i co patzre u mnie na termometrze za okienkiem od północnej strony 25 st niom...lipiec nastał Czupurek...a byłas zadowolona ze swoich budowlanców??? bo pan od płotu mi powiedział ze nie trzeba zbrojenia jak sie robi podmurówke...ale tak ogólnie ok Czy ktos nie ma zbrojenia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.07.2004 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Witam lipcowo! Potwierdzam - komisja była, protokół spisany, mandatu karnego nie otrzymałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.07.2004 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Qrcze Teskaale zadałaś pytanie, wiesz, że nie pamiętam czy było zbrojenie?! Ale jak ustalę to Ci odpowiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.07.2004 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 didi a iwesz ze na forum jest jeszcze jedna Di Di ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.07.2004 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 To ja składam formalny wniosek o zastrzeżenie mojego znaku firmowego (czytaj: nicku). Do kogo to trzeba? Rada starszych niech zadecyduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.07.2004 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Teskajuż wiem!U mnie było robione zbrojenie. Użyto do tego prętów 10fi skręcanych na 6fi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 01.07.2004 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Witam Teska jak Ci się podobają do salonu to bierz i się nie oglądaj na innych - to w końcu twoje meble i ty tam będziesz mieszkać. Ja jeszcze gustuję w trochę innych mebelkach - ale kiedyś kto wie? Niedawno zakupiłam meble z firmy paged - model panama. Co do podmurówki - nie daj się - zbrojenie musi być i już! Szczególnie pod klinkier, a i niech nie zapomną o dylatacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.07.2004 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Księgowa... ja tez wiem,ze musi...ale jakos tak mnie wczoraj skołował...ze szkoda kasy wyrzucac w błoto:( pomyslałam...hihihi oszczedze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 01.07.2004 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Maksiu, dotarły? Jak Maksiu poinformuje, że już są, ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO OGLADANIA MOICH OSTATNICH ZDJEC, MAM NADZIEJE, ZE JEST NA CO POPATRZEC!!! tylko tym razem napiszcie coś o tym, coby nie obyło się bez echa...(chyba, że Wam się nie podobają), na krytykę też czekam Bikkosa - jesteśmy chyba na tym samym etapie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.07.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Jolly: dotarly.. ale jak zwykle brakuje tego zdjecia.. wiesz ktorego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts