czupurek 01.07.2004 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Teska - budowlańcy są ok, w temacie płotów - u mnie nie robili bo, ja jeszcze wogóle płotu nie mam (czekam na twój stary ), robili za to u sąsiada i na innych budowach (jak spotkam sąsiada zapytam czy zadowolony) choć wydaje mi się że powinien być zbrojony. a jak musi, a oni nie chcą to, nie gadać z nimi. no bo, przecież nie chcemy żeby nam się płoty rozsypały po kilku latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 01.07.2004 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Dzięki Maksiu, jak chcesz zobaczyć, to musisz pofatygować się na budowę do nas!!! Zapraszamy, zrobi się grileczka, do tego mała ... fla -sze-czka... Jak wiesz, jestem ciemna i nie umiem zrobić sama - sobie! DO WSZYSTKICH: OGLADAJCIE - PODZIWIAJCIE - KRYTYKUJCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 01.07.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 cześc wszystkim, buuuuuu- nie mogę zobaczyć zdjęć Jolly U nas jak mowilam w sobote leją strop tak więc jesteśmy na tym samym etapie- bo ty masz chyba stropodach?? powodzenia w zmaganiach z budową- dzielna z Ciebie kobitka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 01.07.2004 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Bikoska - dzięki, ale ja będę miała normalny strop i jeszcze na górze 4 pustaki w górę! i dopiero dach, dokładnie taki domek jak w moim logo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 01.07.2004 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Spokojnie - proszę się nie denerwować, MAKSIU DA ZNAC KIEDY BEDZIE MOZNA OGLADAC!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.07.2004 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Dokladnie.. dam znac.. te zdjecia trzeba obrobic.. a 20 zdjęc to nie pestka... troche czasu zajmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.07.2004 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 słuchajcie....chyba mam stolarzy, ale nie chce zapeszac...jade zaraz...wczoraj jak sie dowiedziałam gdzie jest stolarnia to usiadłam... szczegoliki po powrocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 01.07.2004 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Jolly- ja to jakaś nieprzytomna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 01.07.2004 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Maksiu, ja Ciebie nigdy bym nie poganiała, rób powolutku, a dobrze... Bikosa - tak to jest, nie martw się, ze mną to czasami jeszcze gorzej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 01.07.2004 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Ufff, wysłałam moje dziecko na kolonie. Odpocznie sobie biedak od budującej matki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.07.2004 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Dobra.. zdjęcia do obejrzenia pod linkiem:http://212.244.189.200/index.php?id=jolly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 01.07.2004 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Dzięki Maksiu!! I CO ZNOWU ECHO? NIKT NIE OGLADA? a może Was zatkało? (hihihihi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.07.2004 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 A tak na przyszłość.. jak w nastepnej partii zdjęć nie będzie tego co chce, to wstrzymuje publikacje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemko 01.07.2004 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Czesc Wam ! Jolly az milo patrzec na Twoja budowe, lecisz ostro do przodu. A mi wczoraj polamaly sie lozyska w betoniarce i zatarlo kolko w wyciagu Chyba musze podkowe z furtki usunac bo na odwrot zalozona no i szczescie ucieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 01.07.2004 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Witaj Sąsiedzie!!! Dzięki za miłe słowa, kiedy do mnie wpadniesz? Z tym łożyskiem to ciężka sprawa, ale wylewać skończyliście? Szczęście Twoje to nie podkowa, a ... jej imię to na "M" Pozdrów żonkę ode mnie!!!! Całuski i zapraszam do nas może jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemko 01.07.2004 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 hehehe, sasiadka blisko do siebie mamy wiec na pewno sie spotkamy. U nas albo u Was:) Strop zdazylismy zalac, mozna juz po nim chodzic Do betoniarki to chyba dzis tescia wysle bo sam sie nie wyrobie a w sobote dalej murowac chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 01.07.2004 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Oooooooo! To jest okazja! będzie grileczek i stuknie kilka ... flaszeczek!!!! W takim gronie jak ostatnio lub może Tomki dadzą się namówić, Wojtka już nie będzie, bo chyba z Marzenką się nie za bardzo ... więc będziemy sami!!!! Wpadniemy może w sobotę ocenić Wasze dzieło!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemko 01.07.2004 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 hehehehe bardzo chetnie Inspektorow do oceny dziela zapraszamy. Wojtkiem nikt sie nie przejmuje, zaden problem z nim czy bez niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 01.07.2004 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 No to jesteśmy umówieni, DZIWNE ZE NIKOGO NIE MA, TYLKO MY, TO KTO BEDZIE OGLADAŁ MOJE ZDJECIA TYLE SIE NAPRACOWAŁAM przepraszam, Maksiu się napracował!!! (doceńcie to!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 01.07.2004 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Jolly- Nie wiem czmu ale już 4raz próbuję otworzyć i żądany url nie może byc sprowadzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts