jolly 01.07.2004 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Wejdź w Zdjęcia z budowy Ja tam wchodzę i działa!!! Pod tymi starymi zdjęciami!!!! Próbuj na pewno się uda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 01.07.2004 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Tęskniliście łobuziaki prawda........ Witam po małej przerwie już zpowrotem na placu budowy.... Na wstępie: DZIĘKI WSZYSTKIM KTÓRZY POMAGALI MI PRZY WZNOSZENIU MEJ TWIERDZY Jestem na etapie tynków gipsowych blisko 700m kw. notabene P.Sobolewski też od WAS i jest gitara! Teraz poszukuję posadzkarza i na tym kończę! A jeśli ktoś szuka fachowca do LUXFERÓW to mam takiego wariacika,a kupować trzeba w NOMOSiE na Światowida... Pozdrawiam szczególnie: BIKOSE,KSIĘGOWĄ,IVETT,CZAPURKA,TESKE, całą brać budowlaną... i moją teściową niech babsko wie,że przez nią się buduję Co to jest ?: - żółte i kopie.......... żółta koparka............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 01.07.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Jolly- jam blondynka ale cały czas tak robię i nie łaczy (podobie ze zdjeciami Toli) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 01.07.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Ja nie blondynka, ale ciemna jestem... Więc trzeba tu experta Maksia, on musi tu poradzić!!! Ciekawe ostatnio Maksiu był w grupie pod-laskiej! (fajna nazwa - hihi) Maksiu pomóż Bikosce, bo nie może ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 01.07.2004 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 No nie jest tak źle abym nie mogła Ale akurat z tymi zdjęciami tak jakos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.07.2004 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Agnieszko.... wyczyc sobie cache w przegladarce, bo raczej nie pamietam abym ustawial jakies restrykcje na połączenia ze swiata... wiec twoj komputer nie moze nie łączyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 01.07.2004 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Dzień Dobry ! Cóż, Jolka, sama tego chciałaś ... Do ścian się nie odniosę, ale BHP na placu budowy - SKANDAL Jak któryś z "fachmanów" spadnie z tego "rusztowania", niech mu kolega choć kask położy obok głowy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.07.2004 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Jolly: jesli nie zauwazylas to czesto bywam na grupie pod-laskiej... czuje sie tam prawie jak w domu, to naprawde fajna grupa.. i taka spokojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 01.07.2004 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Co do rusztowania, to się zgodzę... ale na profesjonalne nas nie stać, ale to jest dosyć stabilne, no a w środę był kierownik budowy i nic nie mówił, wiadomo że budujemy my i jesteśmy ostrożni - przecież musimy ją skończyć!!! Dzięki, że reszta Ci się podobała P.S. nie patrz na otoczenie, tylko na efekty (hihihi) zawsze coś znajdziesz, nawet flaszeczka Ci nie umknie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 01.07.2004 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Sorka Jolka Zboczenie zawodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 01.07.2004 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Witam.. a ja czasem was sobie czytam .. wesoło tu.. u nas zaś tak hmm... spokojnie.. jak w domu Pozdrówka z krainy mlekiem i miodem płynącej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 01.07.2004 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Maksiu? a co masz nam do zarzucenia? My nie jesteśmy spokojni????? O jaki spokój Ci idzie? Zobacz jaki spokój u nas, nikogo nie ma, cisza .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.07.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Jolly.. bylas kiedys na podlasiu? "... lecz na wschodzie przynajmniej życie płynie zwyczajnie słońce wschodzi i dzień się zaczyna " tam sie zyje inaczej... niż u nas... i troszke im tego zazdroszcze, a do naszej grupy nic nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 01.07.2004 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Maksiu, moja rodzina się wywodzi z Podlasia, dokładnie Siedlce i okolice (Przywory Duże, Wiśniewo, Domanice) wiem o co Ci chodzi, oj nie raz z wakacji się wracało i serce drżało... Zgadzam się z Tobą, tam jest inaczej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.07.2004 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Jollypędzisz z robotą jak szalona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.07.2004 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Jolly No to ja za Romanem trochę pobiadolę Otóż na zdjęciu : 'wszyscy sie cieszą', jest ujęcie żywcem wzięte z ostatniego Muratora, chyba :Obok nas. No i tam pokazują, jak można łatwo zniszczyć izolację na fundamencie właśnie przez wykonanie prowizorycznego ciągu komunikacyjnego pt.: deseczka na papkę Aż zadrżałam, jak to zobaczyłam! Jolly ratuj sytuację, póki można! Poza tym ścianki: mucha nie siada [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.07.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Jolly: o ile wiem to Siedlce zaliczane sa raczej do mazowsza niż podlasia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 01.07.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Jolly coś ci się pomerdało.. Siedlce i Podlasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 01.07.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Z tą izolacją, to cholerka jakoś tak samo się robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 01.07.2004 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Też o tym czytałam, ale jak dobrze się przyjrzysz pod każdą deseczką jest steropianik i starają się na to uważać, bo ich uczuliłam, zresztą papę mamy specjalnie super grubą i podwójnie kładzioną, zresztą zaraz i tak nie będzie się tam jeździć, bo będziemy na górze! Dzięki Delfiku, też o tym pamiętałam - ale gdybym zapomniała od czego są forumowicze.... dzięki od tego właśnie jesteśmy, aby sobie pomagać i przypominać o wielu rzeczach... człowiek tyle ma na głowie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts