delf 01.07.2004 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Uffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 01.07.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Maksiu, a ja jak tam jeździłam to zawsze mi dziadek śpiewał: "my jesteśmy z podlasia, z podlasia, Domanice wieś nasza -hej...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.07.2004 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 jolly: ja sie z toba, czy z twoim dziadkiem spierac nie bede... tylko zawsze mi sie wydawalo ze jednak mazowsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 01.07.2004 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 ja się nie spieram, może jest mazowieckie, ale od niedawnego podziału na województwa ... chyba ! czyżby dziadek ze starości nie pamiętał???? Tak czy siak, jest tam pięknie, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.07.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Jolly MaksiuMyślę, że sprawę roztrzygnął by jakiś szpieg z Podlasia, a może wprosić się go ich grupy i zapytać.Bo zaraz tu dojdzie do walk narodowościowych!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.07.2004 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Didi: do zadnych walk nie dojdzie... a szpieg z podlasia to juz byl na tej stronie, nawet dwa razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 01.07.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Jolly - styropianik jak już a mury - no szybko urosły i mam nadzieję, że proste Mariusz R - napisałeś, że posadzki (wysłałam ci info na priv) i na tym koniec. co to, znaczy? wprowadzasz się? robisz przerwę? inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 01.07.2004 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Maksiu, mam nadzieję, że zrozumiałeś o co mi chodziło z tym dziadkiem - mój dziadek!!! (nie chodziło mi o Ciebie!) Ty to pewno młody... prężny ... Didi, ja jestem spokojniutka, tylko lubię dużo dyskutować, może czasami się wymądrzam (ale w tematach, w których jestem mocna i mam coś do powiedzenia) ale taki mam charakter... wybaczcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.07.2004 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 mariusz r witaj ponownie, znikłeś na bardzo długo, czy teraz już bedziesz? Też wysyłam na priv te posadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 01.07.2004 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 sorki - styyyyyyyyyyyropianik! dzięki Czupurku! Nikt nie wspomniał o ślicznych klaczach, które pasą się na łące za miedzą!!! Ładne, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.07.2004 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Jolly mój mąż to przede eszyskim te koniki wspomina z wizyty u Ciebie!! I ten las! I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 01.07.2004 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Maksiu - a co z Twoją galerią !? Chciałem zobaczyć po dłuuugiej przerwie co u Ciebie się dzieje, a tu ostatnie zdjęcia z lutego Aż taki straszny brak czasu !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 01.07.2004 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Dorotko, a mi trochę głupio!, zobacz na priv właśnie będę go pisała do Ciebie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 01.07.2004 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Jolly - ok a konie - cóż śliczności i pozazdrościć, że się takich nie ma. jak mam czas to, nieraz na takie jadę sobie do bobolina (w tym roku jeszcze nie byłam niestety). ok spadówa do domu (kurcze ja nie mam domu) a potem w ramach relaksu lecę na kręgle ograć moich chłopaków pa do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 01.07.2004 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Jolka, niestety w pełni popieram uwagę Delfa - ja styropianu na ławach nie widzę, a na piasku to i owszem ... , ale po co ? A propos piasku..., skąd wytrzasnęliście tą zagęszczarkę ze zdjęcia z Arkiem (dzielnym) ? Czy ten sprzęt aby wystarczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.07.2004 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Jasiu.. budowa sobie oczekuje na sierpien.. narazie rosnie tylko zielsko na działce, wiec widok malo interesujacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 01.07.2004 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 właśnie zagęszczarka - Jolly sprawdź prętem zbrojeniowym czy dobrze macie tym sprzętem zagęszczone (był na forum gdzieś pokaz jak gościowi zrobili źle te zagęszczenie i pręt wchodził w piasek jak w masło) żebyście nie mieli później problemów a teraz już naprawdę spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.07.2004 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Jolly: spokojnie.. zlapalem o co chodzilo z dziadkiem... ale tak czy siak ladnie tam jest i basta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.07.2004 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 No właśnie, ja już w materii zagęszczania się tu mądrzyłam i po raz kolejny się pomądrzę, bo temat mam rozwałkowany na placek No więc to zagęszczanie powinno być robione co 30 cm (w pionie), bo inaczej.... Obawiam się, że takie zagęszczanie od góry wszystkiego na raz może nie dać rezultatów, w każdym razie polecam test z prętem fi 6 i naprzód! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.07.2004 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 NARESZCIE znalazłam porzadne drzwi:) i szukam chetnych do zakupu...cena narazie przy 14 szt jest 1150 zł...drzwi całe drewniane...takie jak miałam poprzednio, wykonanie jest ok... Jutro jade zamowic mozna do 16:) stolarz mi trzasnał ze od poniedziałku cena drewna idzie o 20% :( inny zupełnie stolarz... drzwi moge wysłac na meila:) i sa rózne wzory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts