maksiu 17.05.2003 03:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2003 Teska: cieszę się wraz toba, a jak tam "tynkowe"?pozdrawiamps. nie macie czegoś na sen?, czy to środa, piątek czy sobota, budze się o 5 rano i nie ma szans na dalsze spanie [ Ta wiadomość była edytowana przez: maksiu dnia 2003-05-17 05:49 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.05.2003 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2003 Mam pytanie: w jaki sposób dobraliście miejsce w którym będzie wchodzić rura z pieca do komina, na jakiej wysokości powinno to się znajdować, w kominie oczywiście wkład z kwasówki... podpowiedzcie... proszepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.05.2003 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2003 Maksiu..dzisiaj zmierze i powiem:smile: a tynkowego nie bedzie dzisiaj, jeno w poniedziałek:smile: bo ciesla wyjechał w piatek wieczorem..a podbitka to jego dzieło:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.05.2003 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2003 wróciłam z budowy...wiecie ,ale ludzie bywaja złośliwi..w tamtym tygodniu facet zagrodził mi przejazd..a dzisiaj postawił w poprzek drogi samochód ciezarowy...i napawał sie tym ze nie miałam jak wjechac na swoja budowe... :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 18.05.2003 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2003 On 2003-05-17 10:14, maksiu wrote: Mam pytanie: w jaki sposób dobraliście miejsce w którym będzie wchodzić rura z pieca do komina, na jakiej wysokości powinno to się znajdować, w kominie oczywiście wkład z kwasówki... podpowiedzcie... prosze pozdrawiam Jak najwyżej - np.: 20 cm pod sufitem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.05.2003 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2003 a tak przy kawce powiem ...dziendoberek...hihi zadzwonił mój sasiad ( doktorek spod lasu) ze zostawił mi rozsady pomidorów...razem z obornikiem..nio i jade na budowe sadzic te pomidorki:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bedi 19.05.2003 03:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 Prośba, potrzebujemy ekipę do tynków cementowo-wapiennych. Dostaliśmy namiary od Teski ale coś drogo chcą. Czy ktoś ma namiary na dobrych tynkarzy ? Robota od zaraz. Dzieki wielkie, Bedi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2003 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 Witam wszystkich i pozdrawiam ech...nie wiem czy to duzo...za takie tyneczki:smile: jak lusterko:smile:ja jestem zadowolona i z tynków i ze współpracy z nimi...a panowie juz hihi sa rozrywani i zaczynam sie obawiac czy znajda dla mnie czas w lipcu:smile: a teraz jade na budowe...bo robia jak juz pisałam podbitke..i powiem wiecej...nikt tak zakonczonej nie ma ...nio az buzka mi sie smieje:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bedi 19.05.2003 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 Ale 22 na gotowo to troche duzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2003 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 bedi hmm..widziałam rózne tynki...ale mozna sie z nimi potargowac ( za 21 zrobią) tak mowił ze tyle z zona ustalili:smile: ale to Wasz wybór.. Miłego wieczorka budującym:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bedi 19.05.2003 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 To moze mam stare informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chaplin50 19.05.2003 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 Cześć wszystkim, nareszcie Was znalazłem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chaplin50 19.05.2003 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 Jestem tu nowy ale z pewnością będę częstym gościem, jak na razie to czytam Wasze wiadomości i zbieram informacje, a może ktoś poleci mi dobrą i tanią ekipę /ale na przyszłą wiosnę/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.05.2003 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 Witaj Chaplin50, napisz skad jestes i gdzie zamierzasz sie budowac... no wiesz dwa slowa o sobiepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.05.2003 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 Chaplin nio nareszcie dotarłeś... to powiem: buduje w koscinie ( koło Dołuj)mam nadzieje w przyszłym roku sie wprowadzić.. Pozdrawiam:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 20.05.2003 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 Chaplin50 - witaj w klubie. Mam nadzieję, że skorzystasz z bytności na forum. Nam to wiele pomogło. My budujemy w Sławoszewie k/Bartoszewa. Przeprowadzka późnym latem. Teraz stan surowy zamknięty. Pozdrawiamy Jasiu i Joasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.05.2003 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 MAKSIU...nie otwiera sie ten filmik:smile: na 98,8% i stoi:sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.05.2003 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 i filmik zginał :sad: nie ma:sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chaplin50 20.05.2003 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 Dzięki Wszystkim! Ja na razie jestem na etapie załatwiania pozwolenia na budowę. Trochę to trwa bo moja żonka wymyśla ciągle jakieś ulepszenia, ale jak na razie aż tak nam się nie spieszy bo zamierzam materiały kupić w zimie a z budową ruszać na przyszły rok. Na razie zbieramy $$.Działkę kupiliśmy w Wielgowie ok. 1200 i jesteśmy na etapie uzbrajania.Mamy czas na szukanie w miarę taniej ekipy i poznanie tajników sztuki budowlanej.Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.05.2003 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2003 Teska: oj kobieto, usiądź i pomyśl )) a co do filmu, to sprawdzalem wczoraj z domu i dziala, wiec to pewnie cos u ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts