jolly 01.07.2004 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Romeczku!!!wszystko pod kontrolą, jeśli chodzi o tę zagęszczareczkę (dzieło Arka - dzielnego!) to jest ok., ale i tak padał deszczyk, chodzi się po tym - na razie samo się zagęszcza, później będzie się myślało jak to się zrobi, bo do wylania chudziaka jeszcze daleko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 01.07.2004 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Zostałam sama na polu bitwy ... Dzisiaj trochę nadgodzin się robiło, ale ... jak się opłaci, to trza zostać... Nikogo ni ma, więc i ja spadam!Do jutra, tylko komu ja mówię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.07.2004 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Jolly papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.07.2004 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Bo dzisiaj wieczorkiem niezły meczyk! Ja też właśnie "udusiłam" dziecki, robię sobie herbę z cytrą (prawie, jak piwko, którego nie mogę ) i przed telewizor Chciałam tu dopisać, że jestem "kibolem" płci żeńskiej, ale nie wiem, jak to zgrabnie odmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 01.07.2004 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Pewnie "kibolka" . Cena wyjściowa (na telefon) dachu: dachówka ceramiczna ok. 23,- za m2, blachodachówka 33,- za m2 . Pogłupieli, czy co? No to też spadam na meczyk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.07.2004 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Magie pogłupieli:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.07.2004 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 MaggieNo to rzeczywiście pogłupieli! Więc chyba decyzja będzie łatwiejsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 01.07.2004 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 teska dawaj na maila te drzwi- co tam, mogęzacząć wykończeniówkę do drzwi, hihi. jolly- niestety mimo starań maksia nie mogę cię podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.07.2004 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Bikosa a daj meila aha i jutro trzeba by było sie okreslic u faceta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.07.2004 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 witam wszystkich piątkowojak fajnie od 15-stej łikendzik Maggie - jeżeli obie wyceny zawierają ABSOLUTNIE KOMPLETNY DACH no to, sprawę masz prostą.być może, jak to, było u mnie - o wysokim koszcie blachodachówki zdecydował kształt dachu,ale powtarzam jeszcze raz: wycena musi być kompletnaja sama, w ramach różnych castingów (dachy też), parę razy dostałam ciekawą ofertę, która przy bliższej analizie lub porównaniu z inną okazywała się niekompletna lub ilości były zaniżone. życzę wszystkim miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 02.07.2004 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Dzień Dobry Wszystkim ! Chlera jasna, świat jest postawiony na głowie Jakim cudem Grecy mogli wygrać ten mecz Mam spieprzony cały weekend Jadę z Dziubkiem do Pobierowa i mam wszystko w d...ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 02.07.2004 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 RomanH przegrali trochę na własne życzenie, jak ktoś nie strezla goli w takich sytuacjach, to strzela je zazwyczaj przeciwnik Poza tym powtórzyła się sytuacja z Anglią: wtedy zszedł najlepszy Rooney, a teraz Nedved - no i zabrakło pary i przypieczętowania dobrej gry pod bramką Ale mecz ładny, a Grecy moim zdaniem grali składniej na boisko, choć Czesi lepiej pod bramką, a wyjechać na romantyczny weekend można zawsze - bez pretekstów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 02.07.2004 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 jak to dobrze, że nie interesuję się wogóle piłką nożną. Ile stresu i rozczarowań sobie oszczędzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 02.07.2004 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 A z innej beczki. Teska drzwi są absolutnie czadowe. Czyżbym zaczęła liczyć kasiorkę na drzwiczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.07.2004 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 to dajcie wizualizację tych drzwi - też bym popatrzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.07.2004 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 czupurek daj meila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.07.2004 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Oto słynne drzwi Teski: http://212.244.189.200/pics/drzwi_teski2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.07.2004 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Maksiu dzięki bardzo Jutro jedziemy zamawiac ....godzina jeszce nie ustalona...cena na dzien dzisiejszy 1120 zł...bez klamek plus montaz 100 zł...ale mozna montowac samemu:) Jakby kto jeszcze chciał cena moze ulec zmianie....na mniejsza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.07.2004 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 wzory do wyboru....ja zamawiam z 4 szybkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.07.2004 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 aha zapomniałam: czas oczekiwania 2 miesiace:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts