S.P. 02.07.2004 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Są rzeczy na które warto czekać. Te drzwi na takie wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 02.07.2004 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Ja tym czasem podziwiałam wczoraj swoje śliczne parapeciki zewnętrzne. Ale cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.07.2004 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 S.P bo ja nie zakojarzyłam...masz takie z klinkieru jak u mnie cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.07.2004 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 drzwi nie powiem przystojne ja jestem niestety na razie tylko podglądaczem. muszę wpierw nazbierać kaskiale podglądam, szukam inspiracji - przyda się na późniejaktualnie jestem na etapie, że chcę aby moje drzwi były całe szklane - szkło piaskowane z metalowymi okuciami (problem jaka futryna) lub prawie szklane.a ostatnio widziałam w nowej castoramie też całkiem, całkiem: z trzema szybami, ale nie w poziomie tylko w pionie - fajnie to, wyglądało (tylko szybki nie były piaskowane a ornamentowe) kto idzie na shreka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.07.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 czupurek takie drzwi sa na bagiennej w indeksie ...całe szklane..cos ponad 2 tys: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.07.2004 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 SP - no właśnie z czego te parapety zewn. i jaki kolor? a i kolejne podglądactwo: będę kupować i montować parapety wewn. jestem hmmm... trochę konserwa, więc tak sobie umyśliłam, że jak mam okna pcv białe (i brak skonkretyzowanej wizji kolorystyki wnętrz, choć raczej będą pastele) to, parapety zamontuję sobie też białe. pytanie tylko z czego? pcv raczej odpada, a może aglomarmur? wypowiedzcie się proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.07.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 oooo dzięki Teska, pojadę zobaczyć (bo, narazie znalazłam tylko dwie oferty w internecie i to, nie na szczecin) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.07.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Czupurek moja sasiadka zamowiła sobie parapety tez białe z konglomeratu do białych okien...wygladaja fajnie.zamawiala u znajomego w M&S za całosc dała cos 800 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.07.2004 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 ten index nawprost salonu peugeota:) klamka w drzwiach i zawiasy nikiel...ale nie moge sobie przypominiec jak futryna wygladała... moj znajomy ma drzwi ale całe szkło,zamiast klamek ma takie okragłe otwory...na łapke..ale i sciany ma z płyt betonowych - specjalnie pryzkrecanych..a w prysznicu ma wielkie okno od podłogi po góre...wrazenie fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiriakos 02.07.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Witam walczących całą noc!. Gdyby wam się wydawało że jestem pijany, to ze szczęścia - wczoraj odebrałem pozwolenie na budowe!I przy okazjii, gdyby ktoś miał na zbyciu minimum 300m.b. stali 12mm, to odkupię. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 02.07.2004 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Czupurku parapety mam cerrad, czy jakoś tak. Eski bąz szkliwione. Mi sie podobaja bardzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.07.2004 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Kiriakos - gratulacje wielkie wogóle nie można się dodzwonić do kina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiriakos 02.07.2004 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Uwaga Czupurek, Do indexu masz bliżej na Santocką i tam jest powalająca ekspozycja, lepiej widoczna. Na bagiennej nie wszystkie wzory się powtarzają, to zajrzyj tam też. Mają trzecią ekspozycję na Struga przy Skodzie (za wiaduktem), obok Kleru i Toyoty. Obejrzyj też, jest tam PortaPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 02.07.2004 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Co do wewnętrznych, to zafundowałam sobie parapeciki z marmuru i są śliczniaste. Pięknie pasuja do okien. Wszystkim się podobają. Co prawda mam okna orzech i prosiłam o wycięcie z ciemniejszej części kamienia. Ale wybór w m&s był duży. Całość tj za 7 parapecików 153*24*2cm 800 z montażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 02.07.2004 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 U mnie jeszcze sporo zostalo, a ja już choruję na wykończeniówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.07.2004 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 dzięki za podpowiedzito, te z marmuru nie są, aż drogie jak by się zdawałoszkoda tylko, że mają wzorek marmurkowaty. wydawało mi się, że te z konglomeratu też są takie marmurkowate, a nie całe białeno to, muszę się udać do tego M&SSP - chorujesz na wykończeniówkę, może, ale zobacz parapety już masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.07.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Witajcie! Czupurek1. do kina idę 6go (sponsoruje Idea)2. parapety w salonie mam z konglomeratu w kolorze wykończenia kominka (okna też mam wewnątrz białe), parapet w gabinecie też konglomerat tylko, że jasny (bo meble ciemne), pozostałe mam w okleinie drewnianej w kolorze drzwi i podłogi, tylko w pomieszczeniu gospodarczym jest plastik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 02.07.2004 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Nareszcie i ja czegoś potrzebuję Szukam DOBREGO stolarza, fachowca od schodów. Jeśli ktoś zna dobrego fachurę, czekam na kontakt na priv'a. Zlecę od ręki wykonanie schodów w szeregowcu (2 kondygnacje). Jolka , tak się kończy zabawa w stalowe schody kryte stopniami z drewna A propos, stopnie mam sosnowe, klejone, 3-warstwowe - do odsprzedania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 02.07.2004 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 No niestety Roman, nie pomogę ci. Mam parterówkę więc temat schodów nie istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 02.07.2004 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Romciu - u mnie zabawa ze stalą dopiero się zaczyna, właśnie Arek kończy bariereczki do balkoników dla jednej z naszych Forumowiczek - są piękne, ale to dopiero oceni ich właścicielka, na pewno da znać, co do schodów, to chyba masz inne wyobrażenie o schodach stalowych, nasze będą w salonie i muszą zdobić, być praktyczne i ciche! Na pewno się nimi pochwalę, albo ... będę z nich niezadowolona, to też dam znać!!! a do stopni to mam jeszcze czas ... ale dzięki za pamięć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts