Didi 02.07.2004 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Czyli wszyscy weekendują Nie ma z kim pogadać Szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.07.2004 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 didi witaj....dywanow niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 03.07.2004 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2004 O rany!, w sobotni poranek nikogo nie ma? Macie rację...śpijcie sobie, odpoczywajcie ... nie każdemu to jest dane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.07.2004 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2004 jolly witaj....a ja juz nie spie:) szykuje sie zeby jechac drzwi zamówic:) pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 03.07.2004 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2004 No to ja mam wiechę zaliczoną! Nazwoziłam "łakoci" moim budowlańcom i tylko ...wiechy nie było Powiedzieli, że zawiśnie w poniedziałek, a oni chcieli przy sobocie ją załatwić, no bo w tygodniu to nie bardzo I to ma sens Tak więc rewanż w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDI-007 03.07.2004 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2004 Edi 007 witaj towarzyszu budowlanej niedoli a gdzie to tej pory towarzysz sie ukrywał??? Pozdrawiam Nie ukrywałem się. Walczyłem z biurokracją Pozdrawiam Edi 007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDI-007 03.07.2004 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2004 KTO ? z grupy szczecińskiej ma do odsprzedania ( lub zna takowego ) ogrodzenie placu budowy z łat tartacznych. łączna długość około 85 mb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.07.2004 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2004 Jak dobrze że się kończy weekend!!Tym razem to byli goście, bo były męża imieniny i moje urodziny!! teraz mam tydzień odpoczynku przed następnym weekenden i następnymi wizytami znajomych, rodziny itp.Uff! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 04.07.2004 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2004 Biedna Didi- wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek i imieninek Ze swojej strony mogę tylko obiecać około 6 miesięcy powstrzymania się od nawiedzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.07.2004 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2004 Bikosiadziękuję! reszta na GG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.07.2004 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2004 witajcie kobietki:):) Didi - cos wiem na okolicznosc gosci.... Obstawiam Greków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 04.07.2004 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2004 Teska- wygrałaś!! A ja kibicowałam Portugalii, moi przyjaciele są załamani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 04.07.2004 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2004 Ja też obstawiałam Greków, ale teraz to się pewnie nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 05.07.2004 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Dzień dobry w deszczowy poniedziałek, Jolly, barierka się wszystkim podoba, ale nawierzchniowo pomaluję dopiero po pucu. Czekam na ofertę na bramę i furtkę Czupurek, czemu te twoje stelaże na kible były takie drogie? Wczoraj w Castoramie widziałam za 510zł komplet z deską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.07.2004 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Witajcie... widze ze nawet kobitki sie wzieły za piłke.. pewnie to z tej radosci ze to ostatni mecz mistrzostw :D ale macie racje... grecy dali czadu no to milego dnia i tygodnia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.07.2004 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 witam wszystkich poniedziałkowo Józia - dlaczego piszesz drogie? jak stelaż z deską? (coś ci się pomyliło, stelaże są bez deski) pisałam przecież: stelaż - nomi cena z marca 399,00 miska (kolo) - castorama - 298,00 deska - castorama - 109,00 przycisk do spłukiwania - nomi - 109,00 więc wyszło 915,00 zł, nawet jakby dodać te 15% vat to, razem 1.052 zł nie wytrzymałam i pojechałam w sobotę na bagienną. faktycznie były tam drzwi szklane, ale nie takie jakie chciałam, no i zero możliwości zmiany np. rodzaju szyby ale znalazłam 2 firmy w internecie, więc może... wypad na bagienną się opłacił: znalazłam fajny komplet wypoczynkowy dla syna, jak nazbieram kasiory to, go nabędę tymczasem życzę wszystkim miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 05.07.2004 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Witajcie! W końcu koniec leniuchowania! Józia S. - w sprawie bramy i furtki damy znać dzisiaj na pewno! Cieszę się, że balkoniki się podobały, byliśmy trochę w stresie! Portugalia przegrała! Mój Figo pewnie załamany (chętnie bym go pocieszyła! ) no i Ronaldo - krokodyle łzy! Szkoda, szkoda .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 05.07.2004 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Witam w ostatni poniedziałek przed urlopem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 05.07.2004 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 O kurcze Teska, z tym drewnem to prawda??? W takim razie muszę koniecznie zakupić na podbitkę, i to już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 05.07.2004 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Ja w sobotę byłam w Stawnie zapytać o więźbę! I wiecie co? Spryciarze... Nadleśnictwa wstrzymały sprzedaż, tartaki mówią, że są problemy z drzewem i jeszcze po nowej cenie i tak jak w marcu pytałam (w tym samym miejscu) to m3 był za 530 a teraz 750!!! toż to zgroza! a wiadomo, że nadleśnictwa zawsze po inwentaryzacji lub przed nią wstrzymują sprzedaż, to ci sobie wymyślili, że warto teraz podnieść cenę!!! a ludzie jak zwykle, czegoś nie ma zaczynają masowo wykupywać no i ich podstęp się uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts