księgowa 05.07.2004 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Witam poniedzałkowo! Jolly - inwentaryzacja drewna już była (powinna być 30 czerwca) Parapetówa załatwiona - miał być gril ale taka pogoda kiepska , że większość imprezki siedzieliśmy w domu- uff...... meczyka nie oglądałam - nadrabiałam zaległości gazetowe... Od dzisiaj muszę wystartować z poszukiwaniami przęseł metalowych na płot i balustardy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.07.2004 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Witam wszyskich! Czupurekmi stelaże montował p. Pańka - mają Marleya cena 280zł + klapka 100zł, działają bez zarzutu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.07.2004 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Co do wewnętrznych, to zafundowałam sobie parapeciki z marmuru i są śliczniaste............ Ale wybór w m&s był duży. właśnie, a gdzie jest m&s? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 05.07.2004 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Czupurku, Gdańska 3i. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 05.07.2004 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Oszaleć można z tym forum, znów pisze, że nie istnieją posty do tego wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 05.07.2004 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Czupurek,właśnie cały komplet, tzn. stelaż, przycisk, miska i deska kosztowały 507zł.Czyżby potaniało, a może w kompakcie taniej? A może gorsze? Kto kupował kibelek podwieszany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 05.07.2004 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Teska, jak tam spanie w nowym łóżku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.07.2004 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Józia może potaniało. jak kupowałam to, ten co mam odpowiadał moim gustom (jeżeli stelaż może być gustowny ). może i były tańsze, trudno mi teraz powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 05.07.2004 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Trochę czarnego humoru? Do lekarza przychodzi grabarz i oświadcza, że baba już więcej nie przyjdzie, bo umarła.-No cóż, jaka była, taka była - myśli sobie lekarz - zawsze to jednak długoletnia pacjentka... Zaniosę jej kwiatki na grób.Stoi zamyślony lekarz nad grobem baby i nagle słyszy:-Panie doktorze, to ja!-Słucham?-To ja, baba! Niech mi pan da coś na robaki... Przychodzi trup baby do lekarza i kładzie się na leżance.-Co się pani tu tak rozkłada! - krzyczy lekarz.-A co, mam gnić w poczekalni?! I budowlanego? Przychodzi baba do lekarza z betoniarką w plecach:-Co pani jest?A baba się zmieszała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.07.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Cześć Dziewczyny i Chłopaki! Melduję, że kafelki u mnie idą jak tralala! Po 20,-zł./m2 z fakturką Józia - ja kupowałam w Castoramie cały komplet kibelka podwieszanego z deską po niecałe 500,-zł. Wszystko jest kwestią gustu i możliwości finansowych - moim zdaniem są naprawdę OK! Byłam na inspekcji u S.P. - idzie jak burza I przy okazji ochrzaniłam facecików od białego, co to mieli być u mnie a zusuwali u niej Miłego tygodnia wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.07.2004 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Witajcie w poniedziałek:) S.P w łózku ekstra...spałam oczywiscie z kotem:) i co mi przyszło... Ivette od miesiaca białego maja byc u mnie to kogo ja mam ochrzaniac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.07.2004 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Teska - jak to, kogo? białego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 05.07.2004 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Teska, Ivette tylko nie zacznijcie ochrzaniać mnie za to, że chłopaki u mnie robią a nie u was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.07.2004 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Tylko sie dziewczyny nie pobijcie.... jeszcze tylko tego brakuje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 05.07.2004 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Wczoraj pojechałam na budowę na samotną inspekcję. Jak na razie to jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 05.07.2004 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 To co Teska, czekamy na gościa od drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.07.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 S.P niom...tylko trzeba pogadac o zmiejszeniu ceny za montaz:) drzwi wynik z tgeo mamy 38 sztuk:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.07.2004 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 S.P zamawiam ten kolor co wziełam próbke:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 05.07.2004 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Mówiłam, że jest fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 05.07.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 To znaczy, że Bikosa ma tyle drzwi? Bo nasze razem to 14. Czy jednak żona Mariusza zdecydowała się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts