forum_user 06.07.2004 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Cześć wszystkim! U mnie wczoraj kafelki - 3 rzędy - poszły do zerwania, bo nie wyszło równo ze ścianą kolankową - facet zasugerował się ilością kafelek od góry. Ale zrobi bez marudzenia i będzie gitara. S.P. - rośnie ci syn, nie? Teska - no nareszcie temat drzwi jest z głowy Miłego dnia dla wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.07.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Witam wszystkich! Wreszcie słońce! No i Shrek o 19stej Kto był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 06.07.2004 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Witam wszystkich! Wreszcie słońce! No i Shrek o 19stej Kto był? Ja ide w sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.07.2004 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Didi - byłam w sobotę na shreku - suuuuuuuuuuuuper Agnieszka1 - tak szyk i elegancja - pooglądaj zdjęcia z mieszkania kasiorka - szczęka spada tak mam tylko podłogowe. tak sobie wymyśliłam, a czy będzie dobrze czas pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 06.07.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Nie istnieją żadne posty dla tego tematu -- a co to? Czołem i strzałka dziouchy i many ogólnie brać robotnicza! Jest tak że przy pierwszym domku uczymy się i pytamy,a przy 3 to już cwaniaków zgrywamy , wiec pytam i konia z zaprzegiem temu kto mi powie gdzie wytrzasnąc rusztowanie do elewacji. Czemu jak fachowcy mają swoje, a bo jak wspominałem JoasiJ... - oglądałem robotę pewnego Bułgara Julian sie zowie,który tak chatkę ocieplił,że zdębiałem,a podbitkę tak wymodził,że u nikogo drewna ułożonego i spasowanego z taką precyzją nie widziałem-kosmos . Dlatego jestem skłonny wynając rusztowanie byle u mnie to ocieplenie zrobił. Pozdrawiam WSZYSTKICH w ten unikalny słoneczyn jak narazie dzionek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 06.07.2004 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Witajcie,a jak tam - dziewczyny - z biletami na Shreka? Duże problemy z dostaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 06.07.2004 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Ale się europejsko robi na budowach: Szwed od regipsów, Bułgar od podbitki . Budowanie bez granic ! Tylko te zarobki takie jakieś polskie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 06.07.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Mam nadzieję, że zanim dziecko z koloni wróci, nie będzie już problemów z biletami na shrecka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 06.07.2004 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Mam nadzieję, że zanim dziecko z koloni wróci, nie będzie już problemów z biletami na shrecka. Nie ma problemow, ja zadzwonilam dzisiaj, mozna kupic nawet na dzisiaj na 17 i 19. Zarezerwowalam na sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.07.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 ta zarobki mamy nadal polskie rusztowania można chyba wypożyczyć. znalazałam takie: 488-21-99, 462-45-21, 469-37-27. spróbuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.07.2004 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Jak już ktos sie dowie o te rusztowania.. to ciekaw jestem ile takie cudo kosztuje...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 06.07.2004 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Witamza wypożyczenie rusztowań na ponad miesiąc płaciłam coś ok. 1200 zł - dużo ale i elewacja duża i wysoka - gdzie- nie pamiętam. Dużo jest wypożyczalni z reguły tam gdzie mają wypożyczalnie maszyn mają i rusztowania np. armex, rema- rental itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.07.2004 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Księgowa: 1200 zl.. za miesiąc.... ale ile bylo tych rusztowań??? mogłabys podac w m2 powierzchni zastawionej rusztowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 06.07.2004 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Jak już ktos sie dowie o te rusztowania.. to ciekaw jestem ile takie cudo kosztuje... pozdrawiam Maksiu, na pewno tyle, że sam się na nie wdrapiesz i będziesz pomagał, żeby czym prędzej oddać Na swoją budowę pożyczyłam: od koleżanki, od firmy, murarze zorganizowali. Rusztowania u mnie pod dostatkiem. Za 2 flaszki lepszego trunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.07.2004 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Józia: sek w tym że rusztowania mi potrzebne wyłącznie do pracy wlasnej.. i nie wiem czy nie wyjdzie mi taniej zatrudnic ekipe ze swoimi rusztowaniami niz samemu ocieplac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 06.07.2004 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Elewacji było coś ok. 13 m długości i 7,5 m wysokości - tak kombinowali żeby robić całą ścianę na raz (w zamian za rusztowania kładli mi podbitkę i parapety) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 06.07.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 w indeksie jak kupisz cały system to rusztowania są gratis (ale dają na krótki czas i trzeba je rezerwować z dużym wyprzedzeniem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 06.07.2004 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Maksiu, wyjdzie taniej, tylko znajdź teraz w sezonie. W moim rejonie teraz dobrej ekipy ze świecą szukać. Ale ocieplenie z pucem należą do tych bardziej "chodliwych" prac, to może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.07.2004 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Józia... mi sie nie spieszy.. i tak to dopiero sprawa przyszłego roku... narazie tylko robie rozeznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 06.07.2004 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 No właśnie Maksiu nic nie piszesz o swojej budowie, czyżby dłuższa przerwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts