księgowa 07.07.2004 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Agnieszka a gdzie się budujesz - jeżeli to nie tajemnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.07.2004 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Witajcie! Byłam na Shreku - super! Jeśli rezerwujecie bilety, to idźcie po nie conajmniej godzinę wcześniej, ja stałam w kolejce po odbiór 40min A potem oczywiście było jeszcze 25min reklam Aha i siedźie do końca, po napisach jest jeszcze "informacja" od Osła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.07.2004 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 DelfJa ocieplałam wełną 12cm, więc mi doliczyli parę złotych, bo ponoć tak jest, że za wełnę drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.07.2004 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Agnieszka1 Kurcze szkoda ze nie mam w rodzinie dekoratora wnetrz - bardzo by sie przydal Ja mam w rodzinie! Dziewczyna naprawdę ma smykałkę i na pewno nie jest droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 07.07.2004 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Buduje sie w Tanowie Czy jacys sasiedzi sa? A co do welny - to tak welna drozsza. buziaki Didi a jakies namiary na nia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.07.2004 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Agnieszka1 Wyślę Ci na priva! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 07.07.2004 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Witam wszystkich, dajcie znać czy dobre warunki?kredyt na 25 lat czy lepiej 30?w jednym z banków jest 5,55 przez 1 rok a dalej 7,74a w drugim 7,42!raty stałe czy malejące braliście?Proszę dajcie znać, bo jutro muszę już się zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 07.07.2004 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 jolly ja mam znajoma w banku bph - naprawde obstukana kobieta - jak chcesz dam ci na nia namiar - idziesz ,siadasz a ona nawija, robi kalkulacje, porownania indywidualnie do twojej osoby - co sie Tobie najbardziej oplaca zaleznie od sytuacji twojej materialnej i planow na przyszlosc. Naprawde obeszlam kilka bankow zanim do niej trafilam - wszedzie to samo - jak zapytasz o cos to ci powiedza ale sami od siebie nie poradza nie doinformuja. bralam wiec kredyt w bph - napewno bardziej oplaca sie na 25 lat a nie na 30 Roznica w ratach jest mala a 5 lat krocej i mniej odsetek duzo. No i polecila mi brac kredyt we frankach - od ilus tam lat jest najbardziej stala waluta. Raty bralam stale i oprocentowanie stale. Kredyt na 25 lat na 55 tys - rata po 280 zl miesiecznie. Gdyby brac ten sam kredyt w zlotowkach rata by wyszla po 380 zl ( 100 wiecej) . pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 07.07.2004 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Agnieszko- daj namiarek! Dzięki z góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 07.07.2004 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Cześć, ktoś mówił, że w środę ma być u nas lato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 07.07.2004 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 jolly wyslalam Ci na priv namiary S.P. mial byc upal .......... tylko chyba w Afryce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 07.07.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Laski - nie bądźcie sknery - kupcie coś swoim facetom! Zbeiram chętne - przy 5 sztukach - wysyłka gratis http://allegro.pl/show_item.php?item=26786258 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.07.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Zainteresowanych informuje że na mojej stronce pojawily sie nowe zdjęcia antosia... ps. nie tylko antosia, małgosi też pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.07.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Laski - nie bądźcie sknery - kupcie coś swoim facetom! Zbeiram chętne - przy 5 sztukach - wysyłka gratis http://allegro.pl/show_item.php?item=26786258 super body sąsiadki by obskoczyły taki obiekt i miałabym zajęcie przy ich odpędzaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.07.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Witam wszystkich, dajcie znać czy dobre warunki? kredyt na 25 lat czy lepiej 30? w jednym z banków jest 5,55 przez 1 rok a dalej 7,74 a w drugim 7,42! raty stałe czy malejące braliście? Proszę dajcie znać, bo jutro muszę już się zdecydować tak na bph nie można narzekać i nie jest to, żadna kokieteria mimo, że pracowałam tam kilka ładnych lat. Sama mam w chf, oprocentowanie zmienne (obecnie 2,793%), raty malejące. okres lepszy krótszy 25 letni (na 30 lat mała różnica w wys. raty kapitałowej, a przez kolejne 5 lat trzeba płacić odsetki) co do oprocentowania zmiennego czy stałego - moim zdaniem (i nietylko) lepsze zmienne (kredyt dopasowywuje się do sytuacji na rynku). waluta (przy kredytach długoterminowych) - mimo ryzyka kursowego - frank szwajcarski i zasada generalna - nie działać pochopnie z przewalutowywaniem - więcej można stracić niż zyskać. polecam ostatnie 2 dodatki do rzepy (nieruchomości oraz moje pieniądze) właśnie poświecone kredytom mieszkaniowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 07.07.2004 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Ja mam raty stałe bo w mojej sytuacji finansowej były dla mnie wygodniejsze - dlatego mowie ze duzo tez zalezy od indywidualnych potrzeb czupurek Ty jako pracownik ( nawet juz nie wazne ze byly) pewnie mialas lepsze warunki kredytowania - szczesciara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.07.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 nie jako były pracownik nie miałam niestety preferencji, polecieli zgodnie z tabelą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 07.07.2004 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 nie jako były pracownik nie miałam niestety preferencji, polecieli zgodnie z tabelą. Ale św....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.07.2004 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 no św.......... i to, bez ogonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.07.2004 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Cześć wszystkim! Moja górna łazienka się robi I dzisiaj pryzjeżdża facet do pomiaru mebli kuchennych - ale fajnie! cieszę się jak cholera! Radość psuje niestety chooooooooolernie dużo pracy!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts