Teska 21.05.2003 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2003 oj oj...a filmik jest dalej w Galerii ??? Witam wszystkich przy porannej kawce:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HoMar 21.05.2003 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2003 O rany, ale szczecinianie sie rozgadali. Nie bylo mnie 4 miesiace- mam wiele do czytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.05.2003 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2003 HoMar...nio zginąłes na kawał czasu:smile: Budujesz sie juz? "sąsiedzie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.05.2003 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2003 MAKSIU okna teraz masz na wysokosci 96 cm...ile zabierze z tego wylewka juz na gotowo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.05.2003 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2003 teska: to zalezy ktore okna, bo u mnie sa na dwoch wysokościach, okna małe, (lazienka, pom. gospodarcze, i 2 okna kuchnii) są docelowo na wysokości 115 cm nad docelową podłogą, a dwa duże okna (salon i pokoj) sa na wysokości 85 cm nad docelowa podłogą. Nie sugeruj się obecną wysokością, narazie ważne jest żeby nadproża były na odpowiednij wysokości..pozdrawiamps. zajrzyj do odpowiedniej galerii, a znajdziesz to czego szukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.05.2003 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2003 wszystko sie na tym forum pokiełbasiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maras30 24.05.2003 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2003 Poprosze raz jeszcze namiary na kierownika budowy, wykasowalo mi wszystkie wiadomosci w skzynce odbiorczej Dziekuje z gory Pzdr Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.05.2003 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2003 Marek pokiełbasiło sie tutaj okrutnie:smile:zerknij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.05.2003 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2003 hmm...to jestem druga zrezygnowałam z pracy:sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.05.2003 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 cos pusto sie w naszej grupie zrobiło... pisze cobysmy nie spadli.. Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.05.2003 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 Sam nie wiem czy sie wpisywac czy nie, bo nie wiadomo kiedy forum znowu zacznie ewoluowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 27.05.2003 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 Utrzymujmy więc dalej wysoką pozycję. Strasznie się narobiło na tym forum i na dobrą sprawę po 2 dniach nieobecności straciłam wątek ale to chyba przez te zmiany poginęło tyle. Teska a z jakiej pracy Ty zrezygnowałaś budowlanej czy tak wogóle? Miłego dnia. Aha, Jasiowo-Joasiowa Akacja jest cudna i dostojna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.05.2003 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 S.P tej nie budowlanej a cio u Ciebie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 27.05.2003 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 Teska zadzwonie wieczorem to pogadamy, a teraz muszę kończyć bo pojawił się szef, dobry z niego chłop ale troche nerwowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 27.05.2003 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 Czołem kursanty Jak tam postępy w pracach ? Sądzą po żałosnej frekwencji na forum (częściowo zawinionej przez radosną twórczość adminów muratora My sobie z Joasią układamy kabelki - mamy już wszystkie gniazda parteru i do jutra mamy zamiar skończyć oświetlenie górne - fajna robota - szczególnie w siporeksie. Polecam hurtownie Bychowo na Cukrowej - mają wszystko co potrzeba, a i ceny wyglądają na uczciwe PS. Wczoraj sąsiad nas uraczył dwoma chojakami po 3-4 metry. Wkopaliśmy i podlalismy. Jak dobrze pójdzie to nasza pustynia będzie mniej monotonna PS.2 Poznaliśmy kolejnego sąsiada i zaczynamy umawiać się na wspólne planowanie ogrodzeń, dróg i walki z komarami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 27.05.2003 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 Ja może ożywię wątek pisząc o tym jak Jasiu opijał dach z góralami? sama nie wiem - może zrobimy głosowanie? Kto jest za? kto przeciw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 27.05.2003 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 Głosuję za opowiadaj Joasiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 27.05.2003 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 Poczekam tylko na głos samego zainteresowanego Hmm... myślę że zaprotestuje. Przy okazji - S.P. zróbcie badania geologiczne działki. Już Wam o tym marudziłam. Pan Piotrowski z Instytutu Geologii US - ulica blisko Wołogoskiej i Poniatowskiego - jak mi minie zaćma mózgowa to powiem dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.05.2003 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 Glosuje za tym abys Joasiu opowiadałaa u mnie jutro wazne wydarzenie, przyjezdza strop i bede mial niedlugo juz sufit albo podloge, zalezy z ktorej strony spojrzecpozdrawiammaksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.05.2003 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 Joasiu...nio opowiadaj:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts