bodekku 09.07.2004 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 maksiu bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 09.07.2004 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Ja przez to forum zrobie sobie zaleglosci w pracy a co tam -dzis jest piatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 09.07.2004 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Witam wszystkich nowych na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 09.07.2004 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 I żegnam Was, do uczytania w sierpniu. Sprawujcie się dzielnie. Życzę wszystkim udanych urlopów, spełnienia marzeń budowlanych i nie tylko. Trzymajcie się. Dużo słońca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 09.07.2004 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Znów coś napsułam ze stroną, ale przez nieobecność wszyscy o tym zapomną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.07.2004 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 już się poprawiło bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.07.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Witajcie moi mili! Aleście napisali czytam i czytam i końca nie było widać Bodekku i co teraz? Czy masz w projekcie piwnicę? Ja całą noc nie spałam przez tą burzę - tak się boję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.07.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Didi - bardzo smieszne ale przez tą ulewę parę dni w plecy uciekam do domu do przeczytania bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.07.2004 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Bodekku Ja nie dla żartów tylko z troski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.07.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 ja również witam nowe twarze SP - no to, miłego urlopowania i budowania. w sierpniu to, będziesz czytać tydzień. pa Bodekku - tak to bywa, nie raz jeszcze będziesz miał problem z wodą niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 09.07.2004 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Bodekku - Jasiu zawsze marzył o basenie Spokojnie, wyschnie, opadnie - będzie dobrze. Ludziom komputery popadały, switche, monitory - normalnie raj dla sprzętowca papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.07.2004 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Ludziom komputery popadały, switche, monitory - normalnie raj dla sprzętowca jednak dobrze, że w nocy wszystko powyłączałam z sieci Jeszcze pytanko czy jeśli mam necika z przystawki GPRS to szlak tego podczas burzy nie trafi? czy można to jakoś zabezpieczyć? czy zciąga tylko wtedy gdy jest podłączone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.07.2004 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 witam ponownie! a wiecie, że ja burzy nie słyszałem tylko dziwiłem się że samochody mokre za życzenia bardzo dziękuję, sąsiad mówi że wiaterek dmucha i szybko obsycha - mam nadzieję pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Nova 09.07.2004 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Tylu Strong Men'ów było dzisiaj na Wałach Chrobrego. Tacy to by pomogli na budowie Może chociaż parasol potrzymają ( odpowiedniej wielkości), żeby wykopy w basen się nie zamieniały, a świeżo zalewane stropy nie spływały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 10.07.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2004 witam w sobotę! na budowie dalej bajoro czekam cierpliwie bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 10.07.2004 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2004 ale cisza i spokój nikogo nie ma to i ja uciekam i do poniedziałku pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.07.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2004 witajcie bodekku....bo nety wysiadły po burzy:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 12.07.2004 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 Dzień dobry w poniedziałek, czemu znowu poniedziałek czy tydzień nie mógłby zaczynać się od wtorku? Teska, Z tym netem po burzy to niekoniecznie żart. U mnie na wsi tak często nie ma prądu, że już się boję, co to będzie jak zamieszkam. Z telefonem jeszcze nie miałam doświadczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.07.2004 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 witam wszystkich poniedziałkowo! czyżby te parę kropel deszczu zablokowało Grupę? bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.07.2004 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 jakie krople??? przeciez regularnie leje.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts