bodekku 12.07.2004 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 u nas właśnie przestało bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.07.2004 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 Witam grupę! Dziś obudziłam się, spojrzałam w okno i pomyślałam: " o pada, dawno nie padało " Ale za to ci rolnicy co mają okopowe nie będą narzekać na pogodę. A my budowlańcy, no cóż....trzeba się uzbroić w cierpliwość......niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.07.2004 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 witajcie ech...u mnie tez pada, z przerwami ale...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.07.2004 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 witam deszczowo i poniedziałkowowrrrrr wstrętna pogoda, nic się nie chce dobrze, że chociaż u mnie dzisiaj wchodzą malować sufity życzę wszystkim, mimo aury, miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.07.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 w głosie sobotnio-niedzielnym jest artykuł, że do pubów i sklepów wkracza piwo z liściem marihuany na etykiecie i ze śladową zawartością tej substancji w płynie.w niemczech protesty na nic się nie zdały.co będzie u nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.07.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 czy słyszeliście może, kiedy przestanie padać pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 12.07.2004 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 Bodekku - zapowiadali 5 dni słonecznych w lipcu i 8 w sierpniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.07.2004 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 te w sierpniu to rozumiem ze pod koniec miesiaca :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.07.2004 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 już mi lepiej bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.07.2004 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 a ja mam takie deszczowe pytanko:czy macie u siebie pomontowane rewizje, siateczki, bądź osadniki? (rzecz dotyczy orynnowania)pytam, bo właśnie mam wpuszczać w burzówkę te moje rurki, ale olśniło mnie w nocy, że:1. z przodu muszę odgarnąć trochę piachu (bo zasypali mi cały fundament, a trzeba zrobić cokół) i za nim tego nie zrobię, nie wiem jaka dł. rury spustowej będzie potrzebna, żeby wpuścić deszczówkę w ziemię2. na zakończenie rur potrzebne są chyba jakieś rewizje bądź osadniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 12.07.2004 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 Pozdrawiam i melduję, że strop zalany. Aha nawiedziłam z Antosiem jasiów- i mnie nie pogonili tylko bardzo milutko przyjęli . Moją budowę natomiast nawiedziła SP z małżowinkiem i Malinka z małżowinkiem i przychówkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.07.2004 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 witam mam pytanie : taniej jest wylewac ogrodzenie ? czy murowac bloczki, jesli murowac to czym je pozniej zasłonic jak wystaja z ziemi? nio i jakies namiary na tansze bloczki siatke i słupki:) czy ktos ma??? aha i na tansza stal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.07.2004 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 czupurek zerknij na privka, byli panowie od ciebie....robie ogrodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 12.07.2004 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 Witajcie forumowicze, przysiadlam do kompa, siedzialam 7 dni i przeczytalam grupe szczecinska, 150 stron. Mam wrazenie, ze juz niektorych znam dosc dobrze. Mam na imie Agnieszka, kontaktowalam sie juz z Teska, Maksiem Mariuszem i Delf. Dziekuje wszystkim za odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 13.07.2004 01:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Czy to nie dziwne? Bylam zalogowana, weszlam na forum szczecinskie i musialam sie zalogowac bo nie jestem zalogowana?? Dziwne, dziwne, no ale po tym co przeczytalam we wczesniejszych postach to jeszcze moglo mi wyskoczyc ze nie ma takiego tematu, wiec i tak jest dobrze. Dzien dobry i dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.07.2004 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Witajcie we wtorek witaj agniesiu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.07.2004 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 witamy na razie nie pada cześć agniesia bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.07.2004 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Witaj Aga:) jak to nie pada.....pada melduję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.07.2004 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Teska - a gdzie pada ? bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 13.07.2004 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Uff, nie mogłam się zalogować Witajcie ranne ptaszki Agniesia niezłą miałaś prasówkę przez 7 dni , teraz czas na pisanie koleżanko Pozdrawiam! p.s. mniam, jem poziomki z własnego ogródka... kto mi zazdrości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts