bodekku 13.07.2004 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Linka - podrzuć trochę, też podjemy bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.07.2004 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Witajcie ! Agniesia witaj w grupie! Linka nie bądź egoistka i się podziel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 13.07.2004 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Hej wszystkim- także kolejnej Agniesi na forum Dzisiaj trzymajcie kciuki- jadę na wielkie starcie z wykonawcą- chłopaki dali ciała i stropik troche popekał a na dodatek jest nierówny no to będziemy równać na ich koszt. na szczęscie popekania nie jakies olbrzymie ale i tak mnie krew zalewa Właściwie, może powinnam pojechać z osoba towarzszacą aby mnie powstrzymała od rzucenia się na wykonawcę (bez skojarzeń- aż tak atrakcyjny to on nie jest ) ah poziomki- ciekawe czy alergizuja tak samo jak truskawki?? może podjedziemy poszabrować Teska- ja niestety nic jeszcze nie wiem nt. ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 13.07.2004 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 http://fotogalerie.pl/fotki/24/36/89/m/1089156534289.jpg tak właśnie wyglądają. Smacznego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 13.07.2004 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Linka, to jest zwyczajne znęcanie się i pastwienie. Czy ty chcesz, żebyśmy dostali ślinotoku grupowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 13.07.2004 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Dziekuje za przyjecie mnie do tak zacnego grona. Chyba jeszcze nikt nie ma planow dalej niz Tanowo, a ja 'miastowa' zbuduje dom w rodzinnej miejscowosci meza - Trzebiez (kawal drogi ale przeciez to nie Syberia Pzdr aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.07.2004 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 witam wtorkowo wszystkich za oknem nie pada (w tej chwili) poziomki? mniam też chcę Bikosa - jedź, walnij w łeb, a potem niech poprawiają u mła - sufity się zaczęły gruntować i malować pozdrawiam wsiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.07.2004 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Cześć ludziska! witam Nowych! Łeb mi odpada od natłoku myśli U mnie jeden kafelkuje, jeden (Szwed wrócił) wstawia parapety, szlifuje, wstawia ościeżnice i w czwartek zaczyna malować sufity a do tego wszystkiego znaleźli się faceci od Białego (Biały we Francji hula ) i pryzmierzają kaloryfery, robią zaworki do kaloryferków i można ocipieć!!!! Wczoraj byłam w Tikkurili - farbki będą kosztowały cosik 1200,-zł. A wybrać kolorek to nie lada sprawka! Wczoraj nawiedziła mnie S.P. z mężulkiem, coby obejrzeć moje kafelki Ale jestem zadowolona, że wszystko gna do przodu! I juży tylko 4 dni i mam 2 tygodnie urlopu!!! Pozdrawiam wszystkich razem i z osoban bardzo serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.07.2004 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Czupurku, Gdańska 3i. dzięki, a powiedz gdzie konkretniej to S&M? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 13.07.2004 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 O, jak ja Wam zazdroszcze. Oczywiscie nie problemow tylko etapow. Wlasnie jade na inspekcje, na haldzie piachu wyroslo zielsko i spryskalismy jakims odchwaszczaczem (nazwa oficjalna) Jade sprawdzic czy juz zlazlo. Och, jak ja Wam zazdroszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.07.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Agniesia - tak, tu wszyscy wszystkim zazdroszą (oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu) bo, każdy na innym etapie lub coś zrobi odrobinę szybciej, a najbardziej to, się zazdrości tym co już kawę piją u siebie (ech kiedy to, będzie?) Ivette - bo się zaharujesz tym tempem kobito: kafle, kaloryfery, etc., etc., a mnie serce pęknie z rozpaczy a ta farba to na ile m2? i gdzie ją wyceniałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 13.07.2004 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Czupurku SP Ci nie odpowie- S&M czy raczej M&S- Gdańska, tuż przy stacji Neste- jeszcze przed basenem górniczym, jada w keirunku na prawobrzeze. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.07.2004 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Czupurku - inaczej nie da rady Tak to już jest, że na tym etapie wszystko idzie naraz. Farby wyceniałam w tikkurili przy Pocztowej - dostałam 17% rabatu Nie trzeba kłaść Uni-Gruntu, tylko kupujesz farbę gruntującą z kolorkiem i na drugą wartwę już farbę i gotowe! Ile płacisz za malowanie m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.07.2004 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Witam po kilku dniach nie obecnosci Kurcze nie chca mi wydac warunkow bo nowy plan nie zatwierdzony Ale mam jedno male "swiatelko w tunelu" - moze pomoze, oby pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.07.2004 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Bikosa - dzięki bardzo Ivette - a na ile m2 ścian? co do ceny za malowanie: - za sufity stanęło 200 zł. - za malowanie ścian chcieli 2 zł/m2, potem zeszli do 1,5 zł. zapytam jeszcze tego co mi szlifował (zrobił za 300 zł, to może i za tyle pomaluje? a jak nie to, może zrobimy sami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 13.07.2004 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 witajcie ludki! ale mam ostatnio latania. A to dopiero początek! Melduję: - więźba zamówiona, po b. przyzwoitej cenie, nie ma to jak leśna okolica! - dachówka prawie wybrana - teraz szukam okien, właśnie wróciłam z M&S, b. miły pan na Gdańskiej, zobaczymy jak tam u konkurencji a mój mąż błysnął talentem stolarskim i zmontował piękny sosnowy stół z ławami, coś a la ogródek piwny. Bikosa: ja to bym nie chciała być w skórze tego wykonawcy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.07.2004 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Bikosa - dzięki bardzo Ivette - a na ile m2 ścian? co do ceny za malowanie: - za sufity stanęło 200 zł. - za malowanie ścian chcieli 2 zł/m2, potem zeszli do 1,5 zł. zapytam jeszcze tego co mi szlifował (zrobił za 300 zł, to może i za tyle pomaluje? a jak nie to, może zrobimy sami? 1,5o za jednokrotne czy dwukrotne malowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 13.07.2004 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Melduję: - więźba zamówiona, po b. przyzwoitej cenie, nie ma to jak leśna okolica! Możesz podać precyzyjnie - jak bardzo przyzwoita jest ta cena? Moja przyjaciółka właśnie szuka i coraz bardziej podupada na duchu Może być na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 13.07.2004 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 delf, wysłałam na priv. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.07.2004 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 witajcie no to temat ogrodzenia: 115 mb moja działka ma i ogrodzenie bedzie kosztowało około 26 tys zł.... siatka 93 mb zielona powlekana pod spodem ocynki. przesła kute ocynk i malowano proszkowe,brama 3,50 szeroka z cała automatyką,furtka szer 1 m, i 5 przeseł... no i te pierdólki...betonik, bloczki , piach,cement ,klinkierek i robocizna.... nio i tyle to wyszło..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts