Teska 28.05.2003 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 dobry dzień.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 28.05.2003 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 A dzień dobry, dobry. Ocenie jego jakość pod wieczór. Słoneczko świeci trzeba myśleć pozytywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 28.05.2003 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 Witam wszystkich Potrzebuję namiarów na pręty zbrojeniowe do ław fundamentowych. Gdzie można coś kupić tanio, z dowozem i rozładunkiem najlepiej? Interesują mnie też bloczki fundamentowe. Moja ekipa jest na etapie kopania rowów i zaraz będzie domagała się materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.05.2003 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 EWAR sorki,ale zapomniałam budujesz na warszewie, czy w Dołujach? Centrostal w Dabiu, i hurtownie dowoza ( ja brałam z Goleniowa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.05.2003 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 dzis fajny dzień, sloneczko swieci dosc ostro, a u mnie pojawił sie strop, jak ktos chce zobaczyc to zaprasza do mnie na strone do galeriimaksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 28.05.2003 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 Teska, gdzie w Dąbiu jest Centrostal? Na Pomorskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 28.05.2003 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 Teska, ciągle zapominam - gratuluję wydrukowania Twoich wypowiedzi w ostatnim Muratorze Aha, a jak tam poniedziałkowo-rajdowa wycieczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 28.05.2003 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 Hello Grupo Szczecińska! Szukamy jakiejś kwatery nad samym morzem w Zachodniopomorskiem. Macie może jakieś wskazówki gdzie tego szukać?Będziemy wdzięczni za wszelkie informacje.Jakby co - piszcie na priva.Z góry wielkie DZIĘKI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 29.05.2003 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Witam z rana. Zyczę miłego dnia. Jest bardzo ładny ośrodek w Rewalu ale muszę sobie przypomnieć jak się nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.05.2003 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 STASIEK tak na Pomorskiej ale tam sa dwa centrostale:smile: i ceny maja znosne.Ech , wycieczka nie doszła do skutku:sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.05.2003 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Witaj , witaj Kgadzina podam namiar na Pogorzelice i Pobierowo, tylko pogrzebie w papierach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.05.2003 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 S.P Sorki, ale zgubiłam kartkę z Twoim telefonem..i nie miałam jak zadzwonić wczoraj:sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.05.2003 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 S.P. zerknij na prywatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 29.05.2003 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 EWAR - ja kupowałam w hurt. Togra w Trzeszczynie.tel. 3179084. Ale nie pamiętam gdzie budujesz.Teska - nie kupiłam Muratora - możesz przytoczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.05.2003 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Jaosiu...ech nawet nie zauważyłam:smile: i cio opowiesz nam o wyczynach Jasia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.05.2003 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Mam taką oto propozycję... wszyscy budujemy, jesteśmy zalatani..a może by kazdy chwycił do łapki jakiego mieska, kaszaneczki czy co tam jeszcze...i spotkalibyśmy sie w jaki weekendzik u kogoś na budowie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.05.2003 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Cześć Szczeciniaki! Tu Ivette. Śledzę wasze informacje od zeszłego roku ale naszą budowę właśnie zaczęliśmy. Budujemy się na Warszewie - okolice ulicy Morenowej. Proszę o przydatne informacje, szczególnie moich najbliższych sąsiadów. Dzięki. Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.05.2003 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Cześć Szczeciniaki! Tu Ivette. Śledzę wasze informacje od zeszłego roku ale naszą budowę właśnie zaczęliśmy. Budujemy się na Warszewie - okolice ulicy Morenowej. Proszę o przydatne informacje, szczególnie moich najbliższych sąsiadów. Dzięki. Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 29.05.2003 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Witam! Przez Teskę odkryłam forum grupy szczecińskiej. Buduję w Szczecinie - rejon ul. Zagórskiego (droga na Police). Jestem na etapie zalewania stropów nad piwnicą. Mój domek jest piętrowy - projekt indywidualny. Wynika to z warunków wydanych przez urząd. W tej chwili szukam okien drewnianych, białych i oczywiście tanich. Wszelkie rady i uwagi będą mile widziane.Pozdrowionka dla wszystkich forumowiczów. Ksiegowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.05.2003 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 witamy nowe kolezanki, nasz grupa rosnie w siłe, i bardzo dobrzepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts