agniesia 14.07.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Jozia S - jak ja bym chciala aby mnie ktos juz wkurzal.. A w mojej okolicy powiat Police zazyczyl sobie 40 % spadku dachu, a my nie chcielismy takiego tylko 25, czy mozna to obejsc, zmienic, odwolac sie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 14.07.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Bikosiu, bo co jeden to fachowiec (z bożej łaski) i się wymandrza Czy was też murarze i inni na budowie w końcowej fazie zaczynają wk....ać na tyle, że myślicie: niech robią i sp.....ją? Ja już mam alergię na swoich, bo traktują mnie jak dojną krowę. Dokladnie Jozia Ja jeszcze mieszkam w starym budownictwie , doprowadzilismy z mezem aby wspolnota wyremontowala klatke ( za rok trzeba bedzie sprzedac mieszkanie klatka musi ladna byc ). Wzielismy znajoma firme - ladnie, fachowo i szybko zawsze robia. I owszem co do jakosci i terminowosci nie mam uwag, ale szef firmy sobie upatrzyl nas aby nam dupe truc o rozne pierdoly. Mamy zarzadce, i to zarzadca podpisal z nim umowe i wystawil zlecenie. A ten teraz zamiast do zarzadcy dzwonic o np. skad ma wziac wode, ze korki wysiadaja przy kuciu bruzd itp. to kurka wodna do nas dzwoni z prosba zebysmy zadzwonili do zarzadcy. Tez mnie juz wk....ją. Tez mam na niego juz alergie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 14.07.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Jozia S - jak ja bym chciala aby mnie ktos juz wkurzal.. A w mojej okolicy powiat Police zazyczyl sobie 40 % spadku dachu, a my nie chcielismy takiego tylko 25, czy mozna to obejsc, zmienic, odwolac sie ? Niestety agniesia , ja tez budowa powiat police - tak jest w nowym planie ( co prawda jeszcze nie zatwierdzonym). Dachy wysokie ale to chyba od 35%. Tez chcialam niski ale coz ....... A gdzie sie budujesz? Moze Tanowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.07.2004 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 IVETTE siatka z całym osprzetem 3 tys zł ( bekeret ) tansza od polskiej mb 93 przesła kute 5 szt i brama wjazdowa z cała automatyka 4 m , furtka 1m, malowane proszkowo ocynk słupki klinkierowe i podmurówka klinkierowa... beton 24 m3 robocizna itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.07.2004 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 jestem po inspekcji budowy ładnie wysycha pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.07.2004 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 witajcie, wieczorowa zmiano. no to fajnie, że ci wysycha, bodekku! ławy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 15.07.2004 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Agnieszka1 -- w Trzebiezy, na koncu swiata. Dalej to juz tylko Nowe Warpno, ale tam to raczej sobie letniskowe ludziska stawiaja, ani mlodych, ani rozrywek, chyba juz tylko dla pustelnikow. No i jeszcze w Miroszewie widzielismy pare budow i wyznaczone dzialki. Te lokalizacje to dla takich odwaznych, ciemno, w lesie, ani zywej duszy wokol, strach sie bac... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 15.07.2004 01:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Tylka ja jeszcze nie spie... To ide do lozka, ale boje sie troche bo od tygodnia sni mi sie noszenie bloczkow betonu komorkowego. To jest tym bardziej dziwne, ze budujemy z ceramiki tradycyjnej I jeszcze rano mnie rece bola... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.07.2004 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 czy ktoś złośliwie zamówił taką pogodę przecież to się można pochlastać a czas leci Maggie - to glinianka w wykopie pozdrawiam czwartkowo bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.07.2004 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Witam wszystkich! Kurcze zimno!! Dziś to pewnie w kominku będzie trzeba rozpalać? Siedzę teraz w długim rękawie i swetrze, a może to tylko mi tak zimno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.07.2004 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Ivette no to fama niesamowita idzie w Polskę o Twojej łazience Koniecznie ją pokaż!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.07.2004 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 witam wszystkich deprecha z tą pogodą, rano jak zadzwonił budzik znowu kombinowałam czy nie dzwonić do pracy i nie wziąć urlopu ale jakoś się zwlokłam i może wytrzymam jeszcze tydzień. a potem hajda na wolne. w tymi kowbojami to, przesadziłam, zresztą za sprawą mojego majstra. to on tak mi zawsze coś sączy do ucha na innych (nigdy na siebie). a, pistoletem to, ciągnęli po sufitach ale grunt, a farbę nanieśli wałkami - ponoć dzisiaj koniec na sufitach. Ivette - chce pooglądać, dawaj zdjątka. życzę wszystkim miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.07.2004 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 a z tematu malarskiego pojechałam wczoraj z synem do tikurilli, żeby synuś wybrał sobie kolorek do pokoju. no i mało nie zemdlałam, bo: - wybrał kolor ciemny, niebieski ("chcę taki żeby innym nie chciało się do mnie wchodzić" - powiedział ) - na te ściany, planuje nanieść jakieś malunki farbą fluorescencyjną, - sufit biały jest jego zdaniem brzydki i coś z tym trzeba zrobić, - pokój to, on sobie sam pomaluje i nie chce nikogo do pomocy ło matko i co z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.07.2004 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 czupurek - pokochać bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.07.2004 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Czupurek jak ja wybrałam kolor do pokoju córki i malarze pomalowali (żółty i niebieski) to mąż zapytał, czy ja przypadkiem nie zwariowałam, bo robię 6letniemu dziecku ciemnicę. Ale jak przyszły panele, meble, firanki to kolorek jest ok. Może nie będzie tak źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 15.07.2004 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 witajcie, czupurek: tak, tak - wziąć głęboki oddech i w imię wyższych racji się zgodzić. Kolor ścian/sufitu - rzecz zmienna i da się przemalować jak się młodemu znudzi. A to już taki wiek, że młody trochę w poprzek staje, tak musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 15.07.2004 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 bodekku i inni zmoknięci/zmarznięci: jeszcze dwa dni i ... lato! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.07.2004 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Maggieobyś była prorokiem we własnym kraju!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.07.2004 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 maggie: trzymam za slowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 15.07.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 już sobie na poczet tych upałów wczoraj kupiłam dwie letnie sukienki, no to jak się ma nie ocieplić?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts