czupurek 15.07.2004 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 mówicie zgodzić się, pokochać. i w tym tkwi problem: kocham i to, moje jedyne dzieciątko a że staje w poprzek, to fakt - jakieś 14-stoletnie bunty teraz odchodzą Didi - ale córcia ma chociaż jakąś żółć, a ten mój to, schron chce zrobić z psychodelicznymi, jak on to, określił: "runami elfimi" (naczytało się dziecko książek fantasy, naoglądało władcy pierścieni) taki Maksiu to, ma dobrze - dzieciątko malutkie i nie wybiera kolorów tak nie pozostaje nic innego jak się zgodzić, pewnie efekt malowania będzie zabójczy jak na ironię, chciałam mu niebieskie leżanki kupić. teraz odpada bo, w ciemności to, by chłopak na tapczan nie trafił no to, ja go z innej mańki. on ciemne, niebieskie ściany? ok, to ja mu jaśniutkie leżanki kupię np. ecru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.07.2004 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Witam serdecznie! Ja też zmarzłam wzoraj i przedwczoraj jak choler jasna! Co do łazienki - postaram się o zdjątka. Dzisiaj rankiem byłam w Sotexie - dostałam oczopląsu i jeszcze bardziej zamąciło mi we łbie - na temat mebli kuchennych. Ale będę zamawiać tam, bo cena mebli na pewno będzie znacznie niższa. Do skręcenia i montażu mam gościa - zgdnijcie kogo? Jeszcze tylko jutro i mam 2 tygodnie urlopu!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.07.2004 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 szweda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 15.07.2004 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Ja tez slyszalam ze od niedzieli ma byc lato. Na koniec dodali - a wiec przyszly tydzien upalny. Jak to przyszly tydzien ? a potem co? znow zima? ja jade nad morze na poczatku sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.07.2004 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Maggie - obyś rację miała pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.07.2004 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Czupurku - oczywista! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.07.2004 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Ivette - szczęściara - jeden facet od wszytkiego i do tego zagramaniczny a u mnie dzisiaj kończą malowanko sufitów (te zielone cholerstwa to, 4 razy malowali) - wieczorkiem jadę na inspekcję a od poniedziałku (wolne sobie robią ) na tapetę wchodzi wc z kaflami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.07.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Czupurku - zielone cholerstwa to regipsy w łazience? A to tikkurilą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.07.2004 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Ivette - tak w pomieszczeniach wilgnych czyli wc, łązienka, kuchnia.nie bój nie tikurillą, tylko tą cholerną jedynką. skrucz dwa razy traci. teraz na ściany tylko tikurilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.07.2004 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Amen! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.07.2004 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 witajcie ogrodzonko sie robi...chłopaki jak motorki a to dzięki Czupurkowi:):) w poniedziłek ogrodzenie gotowe... Przesełka zamowione beda pod koniec sierpnia... szukam ekipy tanszej do murowania klinkieru - tanszej ale takiej która to robi porzadnie czy ktos moze pomóc??/ najtanszego mam za 80 zł za lico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.07.2004 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 witam jej toż to dzisiaj piątek co tak pusto??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.07.2004 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 witam w piątekpusto? bo deszcz padaa co ty Teska spać nie możesz?ja bym w życiu nie wstała tak wcześnie, jak bym nie musiała jesteś zadowolona? to super, ale pamiętaj nie przechwalaj, bo potrafią się rozpuścić co jakiś czastrzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.07.2004 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 witam w piątekpusto? bo deszcz padaa co ty Teska spać nie możesz?ja bym w życiu nie wstała tak wcześnie, jak bym nie musiała jesteś zadowolona? to super, ale pamiętaj nie przechwalaj, bo potrafią się rozpuścić co jakiś czastrzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.07.2004 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 wyszło podwójnie jejku ależ pogoda, idę od poniedziałku na dwa dni na urlop, może poprawię humor sufity u mnie zrobione, ale znowu dwa pęknięcia znalazłam, więc nie zrobione a i dzisiaj montują mi neta radiowego - facet się wczoraj zdziwił jak zobaczył u mnie znajome sobie twarze (Teskę z przyjaciółką). od razu krzyczałyśmy o rabaty, ale facet się nie dał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.07.2004 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 czy ktoś zamawiał deszczyk a wczoraj wieczorem było już tak sucho szlag mnie trafi pozdrawiam piątkowo wszystkich obecnych i nieobecnych bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.07.2004 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Czupurek hihihi nio czekam na "motorki" i na elektryka...a nie chciałam coby mnie w poscieli zastali:) ....ale jeszcze nikogo niet... nio i ten deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.07.2004 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Witajcie, ech, jak mokro ! Od poniedziałku miałam ruszyć z budową, a tu znów obsuwa kilka dni . Wrrr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.07.2004 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 pada? no to, poszłam do sklepu i nabyłam nowy nr muratora. dopiero go zaczynam przeglądać. patrzę, a tu wyciąg z forum i nasza Józia: "o Józiu co nie chce się teoretyzować" Józia - gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 16.07.2004 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Witajcie! Wiecie co ? mam dość tej pogody! Przez tą pogodę mam doła. Do tego dużo papierów się nazbierało (moja wina, bo odkładałam) . Będę chyba dziś płakać?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts