Didi 16.07.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Uśmiechnęłąm się dziś dzięki temu:Idzie przez las Czerwony Kapturek w niebieskim kapturku. Napada go wilk i> woła:> - Zjem cię, Czerwony Kapturku!> A Czerwony Kapturek w niebieskim kapturku odpowiada wilkowi:> - Wilku, nie zjesz mnie, bo ja nie jestem Czerwony Kapturek, tylko ja> jestem Niebieski Kapturek! Wilk, speszony, umknął w krzaki, a Czerwony> Kapturek w niebieskim kapturku bez przeszkód dotarł do domku babci.> Następnego dnia idzie przez las Czerwony Kapturek w żółtym kapturku... (i> cała historia powtarza się dzień w dzień przez dwa tygodnie; Czerwony> Kapturek codziennie zmienia kapturek, ale ani razu nie wkłada czerwonego;> do> czasu jednak...). Idzie przez las Czerwony Kapturek w fioletowymkapturku.> Napada go wilk i woła:> - Zjem cię, Czerwony Kapturku!> A Czerwony Kapturek w fioletowym kapturku odpowiada wilkowi:> - Wilku, nie zjesz mnie, bo ja nie jestem Czerwony Kapturek, tylko ja> jestem Fioletowy Kapturek! A wilk na to:> - Wszystko jedno! Od dwóch tygodni nie miałem nic w pysku! A więc zjem> cię,> Fioletowy Kapturku! I zjadł wilk Czerwonego Kapturka w fioletowym> kapturku... Jaki z tego morał? Żaden kapturek nie daje stuprocentowego> zabezpieczenia!!!> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.07.2004 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 A ja mam pogodę w d.... Od dzisiaj po 17.00 mam urlop do 02.08.04!!!!!!! Wreszcie będę mogła normalne pomyśleć o wszystkim a nie siedzieć do drugiej w nocy... Nic nie jest w stanie zepsuć mi humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.07.2004 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Byłem wczoraj u Jolly na budowie.. ostro zasuwają.. wczoraj zalewali strop... jak zdaze to wrzuce dzis zdjęcia na stronke..pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 16.07.2004 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 pada? no to, poszłam do sklepu i nabyłam nowy nr muratora. dopiero go zaczynam przeglądać. patrzę, a tu wyciąg z forum i nasza Józia: "o Józiu co nie chce się teoretyzować" Józia - gratulki Gdzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 16.07.2004 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Znaczy, jestem sławna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.07.2004 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Nooooooo Józia jest SŁAWNAbrawoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Ivette - jak ci dobrze kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.07.2004 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 o Maksiu może ty mi pomożesz. co wybrać neostradę, czy osiedlową radiówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.07.2004 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 czupurek: nie mam pojecia.. zalezy jakie warunki... ma ta radiowka.. zalezy jak neo chodzi u was.. wiesz... zadajesz bardzo ogolne pytania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.07.2004 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 wiem, wiem.ale zawsze są jakieś dylematyneo jak hula nie wiem, bo nie ma gdzie się dowiedzieć, ale martwi mnie to, ograniczenie ściągania danych: po przekroczeniu 5GB prędkość spada ze 128 do 64 kb/s.radiówka mówi, że takich problemów nie ma, ale muszę się liczyć ze spadkiem prędkości w godz. szczytui tak jedni ple, ple, ple i drudzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 16.07.2004 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Czupurek a co ty chcesz ściągać, że nie wystarczy ci 5GB Przy okazji zapraszam do mojego domku - pierwsze zdjęcia już dostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.07.2004 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 o nawet nie wiesz co moje dziecko i w jakich ilościach ciągnie przez kazę, nerona i inne takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.07.2004 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Delf - za krótkie to odwołanie do zdjęć - wchodzi się na stronę główną logowania, a nie w konkretny album Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 16.07.2004 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 No tak, zapomniałam o twoim synku Małe dziecko mały kłopot.... Ja jestem na etapie Boba Budowniczego (gra CD) i Jacka Stone'a (Lego), ale niektórzy z nas specjalizują się w runach elfich, muszą polubić ciemne barwy i ustalać z dziećmi grafiki dostępu do kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 16.07.2004 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Delf - za krótkie to odwołanie do zdjęć - wchodzi się na stronę główną logowania, a nie w konkretny album Już ustalam w czym rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.07.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Dla zainteresowanych, zdjęcia z budowy od Jolly z wczoraj (na koncu, pod datą 14 lipca 2004) .. poznajemy na nich wreszcie dzielna inwestorkę http://212.244.189.200/index.php?id=jolly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.07.2004 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 jak czytałam o runach elfich to, myślę: kurcze faktycznie ktoś ma kłopot. po chwili olśnienie - przecież to, ja a grafika nie potrzebujemy: po kilku latach walk o dostęp do kompa (były, oj były takie walki), zwolniłam kompa stacjonarnego dla syna, on się wspanałomyślnie dołożył i nabyliśmy dla mnie laptusia - pozbył się matki i kłopotu. taki sprytny elfiarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.07.2004 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Maggie - popieram w całej rozciągłości! u mnie wykonawcy dzisiaj rano biegiem odmawiali gruchę pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.07.2004 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Didi - nie płacz bo będzie mocniej lało ivette - zazdroszczę Józia S. - sławna jesteś bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.07.2004 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 ale od soboty ma być z tą pogodą ciutkę lepiej. nawet jakieś słonko zapowiadali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.07.2004 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 czupurek - obyś rację miała bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts